malinrickle.blogg.se

kvalborg, valborg, finalborg

Kategori: Allmänt

Hejsan alla där ute! Förlåt för den uteblivna uppdateringen igår.. Det var nämligen både Monday Funday OCH Kvalborg på samma dag. Det innebar beerpong i solskenet och massa skratt, underbar dag helt enkelt! Vi började med beerpong runt 13 och köttade hela dagen, riktigt roligt faktiskt! Är så glad att jag har hittat sånna underbara människor att umgås med här nere, det är bara skratt när man är med dom! Tog taxi till McDonalds runt 22 och sedan somnade jag sött i soffan. 
 
Idag är det valborg så då är det utgång som gäller, igår kvala vi, idag smäller det och imorgon är det finalborg! Gud.. hur ka jag klara detta?? Det är bara att bita ihop antar jag, det händer ju bara 1 gång om året. Ikväll blir det utgång som sagt, antingen till Kings Cross eller Soda Factory vilket är en nattklubb i stan. Har köpt popcorn och laddat ner nya White Collar och Glee så ska ta mig en dusch, lägga mig i sängen och få lite energi sen är det bara på det igen, tjjoho!!
 
Just det ja, pappa fick itt paket igår. SCORE!! Var så himla rädd att det inte skulle komma fram i tid. Så pappa, hoppas du gillar presenten och att ni får det alldeles underbart på lördag!!! Grattis i förskott världens bästa papi <3

What you gunna do when they come for you?

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kollar White Collar, standard söndagsmorgon helt enkelt. Jobbade 18-01 igår, gick helt ok.. Det hade inte varit så värst mycket att göra under dagen antagligen så dom hade ringt en av killarna där bak och sagt att han inte behövt komma. Klok som jag är visste jag att det va en dum idé då det alltid blir mycket att göra på lördagskvällar eftersom folk är ute och festar, chefen sa att det va lugnt men gissa vem som hade rätt? Jag. Det var stressigt HELA kvällen och vi va underbemannade tack vare chefens val att ringa ut någon, well done boss.. Well done. Efter jobb drog jag på en lite sen AW med en polare och sen ropade sängen mitt namn så knalade hem och somnade gott.
 
Idag skiner solen igen, blir kanske ner för att sola.. Vi får se! Ska träffa en tjej som heter Cecilia och kolla på lite farmjobb, tid vet jag inte så vi får se om jag hinner ner till stranden helt enkelt. Ikväll är det jobb igen, 18-00 och sen är jag ledig i 2 dagar, ska bli riktigt skönt!

12 timmar senare mår jag sin en gud

Kategori: Allmänt

Låg och tittade på Harry Potter och käkade popcorn igårkväll, härlig fredagskväll med andra ord! Har ju jobbat som en jäkel på sistone så det kändes skönt att bara slappa och veta om att alarmet inte är på morgonen efter. Somnade framför filmen vid midnatt och när jag vaknar och kollar på klockan så är den 12.25... Jag sov alltså 12 timmar, nonstop, utan att vakna! Helt otroligt tyckte jag personligen men nu mår jag bättre än någonsin, behövde verkligen sova. 
 
Idag är et soligt i Bondi och denna bruttan börjar inte förrän 18.00 så jag ska strax knalla iväg till stranden med några andra. Minns inte sist jag solade eller va på stranden, har lyckats jobba varje gång det är fint väder men idag, IDAG ska brännan komma tillbaka! Det kan jag lova er! 
 

HP, popcorn och violet crumble

Kategori: Allmänt

Så ser min fredagskväll ut! Jag ska kolla Harry Potter och äta popcorn och Violet Crumble, mööööms! Helt slut efter jobbdagen. Började som sagt 06.00, full rulle fr.o.m 9 och tog inte slut förrän jag slutade klockan 4. Inte ok! Va så jäkla trött, fick ingen rast och ja, det va inte kul. Jag sitter på Skype med världens bästa Johanna #loveyou och pratar om ALLT! Alltid härligt att ha en sån konversation med min älskade syster. Är iklädd i nya mysbrallor och ny myströja, mysigt helt enkelt! Ska återgå till systern min, pösspöss!

05.41

Kategori: Allmänt

Så mycket är klockan nu och det är alldeles för tidigt för morgonen för att vara vaken tycker jag personally! Men, börjar man jobba 06.00 får man gå upp i tid... Jobb idag som sagt, chefen sa i telefonen igår att eftersom jag börjar 2 timmar tidigare kan jag förhoppningsvis sluta 2 timmar tidigare, ändå rätt skönt! Då slutar jag redan klockan 13 så då har jag hela fredagseftermiddagen på mig att göra något, t.ex. ta igen på lite sömn? TGIF säger jag bara!! Eller ja, här smälter alla dagar ihop eftersom jag jobbar nonstop men vill ändå ha kvar den känslan man hade när man gick i skolan, ÄNTLIGEN var fredagen kommen! Ikväll får vi se vad vi hittar på men nu måste jag rusa till jobbet, toodiloo!

Anzac Day

Kategori: Allmänt

Idag är det Anzac Day här i Australien. Om jag förstod det rätt så är det en dag då man hyllar alla dom som dog i något krig dom hade här i Australien för jättemånga år sen, så ja... Alla affärer är stängda (förutom Jack's såklart), man har parader och cermonier lite överallt inne i stan. Detta är ju vad alla familjer och äldre gör under denna dag, alla ungdomar träffas någonstans och dricker en väldans massa alkohol, ett jäkla sätt att hedra de döda som Johanna sa! Jag missade ju denna dag då jag jobbade, inte najs.. Jobbade 8-4.30 och det va non-stop från 11 tills det att jag slutade, helt sjukt vad mycket folk!! Det var helt absurt... Och jag fick höra från en kollega att en av "the managers" på jobbet hade sagt and I quote " jag hatar Malin, hoppas fan hon får sparken snart". Jaså... Det var ju sjukt vilken snäll chef jag hade!
 
Sitter i soffan och äter middag, ska snart knalla ner till affären och köpa lite godis och kolla film, fick nyss reda på att jag börjar 6 imorgon bitti så jag får gå och lägga mig rätt snart..

Kyla blandat med lite sol

Kategori: Allmänt

Det har börjat bli så otroligt kallt i vår lägenhet, inte kul... Mark sa att det kan ha med att göra att lägenheterna inte har lika bra isolering som hemma i Sverige och Irland (där han är ifrån). Här är det ju aldrig "kallt" så husen har inte lika bra isolering som hemma så det kan bli kallare i lägenheten när det blir kallare utomhus, ingenting vi ser fram emot... MEN sitter i soffan med mitt täcke och äter min frukost och kollar på Prinsessan och Grodan, en favorit bland Disneyfilmer personligen.
 
Idag är det jobb som står på schemat! Ska jobba 11-18 sen är planen att laga middag och sen lägga mig i sängen och kolla film tills jag somnar, börjar nämligen 07.00 imorgon vilket jag inte gjort på länge så måste somna tidigt. Nu ska jag kolla vidare på filmen och återfå värmen i kroppen!

Welcome to a world of magic!

Kategori: Allmänt

Asså måste bara pipa in och säga detta.. Harry Potter. SIKKA FILMER! Dom är ju så otroligt bra och ja, helt underbara. Hela grejen lixom, världen dom har byggt upp, alla saker dom har hittat på. Det är ju så fiffinurligt! Är inne på tredje filmen nu och MÅSTE kolla vidare, den är ju så bra!!

Cockatoo Island

Kategori: Allmänt

Snabbfakta

Between 1839 and 1869, Cockatoo Island operated as a convict penal establishment, primarily as a place of secondary punishment for convicts who had re-offended in the colonies.

It was also the site of one of Australia's biggest shipyards, operating between 1857 and 1991. The first of its two dry docks was built by convicts. Listed on the National Heritage List, the place is significant for its demonstration of the characteristics of a long-running dockyard and shipbuilding complex, including evidence of key functions, structures and operational layout. Cockatoo Island contains the nation's most extensive and varied record of shipbuilding and has the potential to enhance our understanding of maritime and heavy industrial processes in Australia from the mid-19th century.

 
 
Här var jag idag! Det blev inte så som sagt så vi hittade på något annat helt enkelt! Vi hoppade på bussen som tog oss till Circular Quay, köpte en liten matsäck och sedan åkte vi färga över till Cockatoo Islands. Som det står ovan så var det en ö dit fångar skickades för att jobba om jag förstod det rätt och det användes också för att bygga fartyg. Vi tog färgan dit, satte oss och låt vår lilla matsäck bestående av kex, dipp, vindruvor och nötter och sen promenerade vi runt lite. And yes David, I did a deathmarch... Voluntarily! Men det var sjukt coolt att se faktiskt! Vi gick runt, tog foto, läste på skyltarna och turistade helt enkelt.. Asbra ledig dag! Efter det åkte vi in till stan, kollade lite i butiker och nu sitter jag i min säng med benen full av mjölksyra. Ska snart ta tag i mig själv, ta en dusch, käka lite och sen se film eller White Collar.. Har inte riktigt bestämt.
 
Så mamma, nu vill jag att du berättar för David att jag gjorde en deathmarch frivilligt, turistade, läste fakta i en bok (och på Google) och tyckte det var skitkul!

 

 


i don't ever want to let you down

Kategori: Allmänt

Goood morgon vida världen! Klockan slog precis 10.53, om man ska vara exakt, och jag vaknade för en dryg halvtimme en. Har legat och dragit mig i sängen, kollat facebook, läst lite bloggar you know, the usuall. Känner mig riktigt seg i huvudet dock... Hade jag fått bestämma hade jag lagt mig ner, tryck huvudet mot kudden för att blocka ut allt det underbara olskenet som lyser in genom fönstret och sommat om 2 timmar till men nej! Jag börjar jobba 8 imorgon och jag har inte gått upp så tidigt på länge så måste vara trött ikväll och inte sova alls under dagen!
 
Planen var ju att jag och Linnea kulle på zoo idag men dom ändrades snabbt tyvärr... Båda insåg att det var lite för dyrt och vi had elite för lite cashflow så vi ska försöka hitta på något annat att göra denna soliga tisdag. Måste röra på mig, ska äta frukost och kolla Harry Potter, ja jag har laddat ner alla 8 filmer och planerar på att se alla 8....

3 blogginlägg på en dag, duktig tjej?

Kategori: Allmänt

Är uppe i mitt tredje blogginlägg för dagen, duktig tjej eller tjej med inget liv?? Har i alla fall rest mig från soffan och varit ute och gått lite. Gick till Mövenpick och köpte glass #verynice, köpte ett vykort till min lilla farmor #honälskarvykort och gick sedan ner till stranden och gick längs havet, lyssnade på musik och bara göttade mig! Sitter nu i soffan igen och redigerar lite bilder, väldigt tråkigt men det måste göras! Kom precis på att jag la upp bilder på fb utan att redigera bort dom röda ögonen, dammit!
 
Mina små fossingar i sanden

You are my one and only

Kategori: Allmänt

Sitter än en gång i soffan men denna gång tittar jag inte på The Voice och äter frukost, nejnejnej... Nu sitter jag och letar gym i Bondi! Har hittat några olika men alla är så jäkla dyra. Kostar upp mot 30 dollar i veckan vilket blir nästan 1000 kronor i månaden, bara för gym! Dom har inte sånna bra grejer som Formtoppen med 20 kort, saknar Formtoppen.... Buhuhu! Menmen, jag får väl hitta något annat att göra. Jag har även hittat några olika farmer om jag har ringt och mejlat så det känns bra! Det är sjukligt soft då det är säsong för jordgubbar, äpplen och vindruvor under de månaderna och det är inte så tugnt att bära, softilofti!
 
Imorgon är jag också ledig visade det sig, tjoho! Bytade med Julia så jag tar hennes pass på fredag och hon tar mitt imorgon så imorgon ska jag och Linnea på zoo. Zoo är barnsligt kul, man tyckte det var aproligt när man var liten och man tycker det är aproligt nu. Hehe fattar ni, AProligt, zoo.. Hehehe oh Malin stop it!, you so funny!

Sjusovare

Kategori: Allmänt

Det är ju helt otroligt hur länge jag har sovit! Eller ja, somnade inte förrän vid 4 inatt och vaknade vid 1 så det är ju 9 timmar men ändå! Ligger i alla fall i sängen nu, ska snart klä på mig så det ser ut som att jag har gjort något vettigt idag.. Ska kolla farmjobb till hösten.. Våren? Ja jag ska ju farma under er höst och min vår helt enkelt och sedan ska jag försöka hitta något bra gym också. Jag vet ett men där kotar det 30 dollar i veckan för att gymma och dom pengarna har jag inte råd att lägga på det. Jag kna ju gå ut och gå så som jag gjorde hemma men det blir så tråkigt efter ett tag... Hemma varvade jag gym med promenader och det var hur soft som helst men här kan jag inte det..... Håller även på att ladda ner lite filmer också, bland annat Madagascar och Prinsessan och grodan, två favoriter inom tecknat måste jag säga! Ska nu ta mig upp ur sängen och starta det som finns kvar av dagen!

noooodles

Kategori: Allmänt

 
Sitter här med mina noodles, lunch för di fattige. Kollar 21 Jump Street, love that movie! Har tvättat, städat lite och ja.. Nu sitter jag här! Ska snart ner och hämta min tvätt. Har känt mig så otroligt trött på sistone så det är helt sjukt... Har sovit väldigt mycket men känner mig ändå helt trött och seg i hela kroppen och huvudet, inte kul! Får väl ta en alvedon eller något för att hoppas att segheten i huvudet försvinner innan jobb.

I'm a belieber with the bieberfever

Kategori: Allmänt

För ungefär 10 månader sen satt jag och David i köket en regnig, blåsig och kall dag i juni. Klockan var 9 och båda hade varit uppe sedan länge för att sätta sig och boka biljetter som en överraskning till Vera. Biljetterna ålde slut snabbt och i panik letade vi runt på internet och hittade tillslut 2 biljetter till konserten i Köpenhamn. Lättade log vi och skrattade vi ett tag, plockade upp telefonen, ringde till Vera och berättade de goda nyheterna. Hon skulle få se Justin Bieber. Har nog aldrig sett min älskade lilla Vera så lycklig och glad som hon va när hon mötte mig och David och sa tack, hon skulle få se sin idol! Igårkväll var kvällen kommen och jag hoppas hon hade det underbart kul och att det blir ett minne hon sent glömmer!
 
Gud vilken historia jag drog till med där, hehehehe tjejen kan hon! Ligger i sängen, otroligt lättad måste jag säga. Kom hem från jobbet och skulle kolla en film på datorn, startar den och sedan lägger den av för att inte starta igen. Jag fick PANIK!!!!!!! Lät den stå hela natten och imorse när jag skulle sätta på den så funkade det, hallelujah moment säger jag bara! Vaknade för en dryg timme sen, funderar på om jag ska dra och träna men orkar inte.. Tycker inte alls det är roligt med att bara gå. Vill hitta något gym som jag kan gå till, det hade varit något! Det ska jag göra, jag ska hitta ett gym! Imorgon är jag ledig och då ska jag vara produktiv hade jag tänkt! Jag ska börja leta farmer, ska ju farma juli-september, ska hitta gym och ja... Det är det enda jag har att göra hittills! Nu ska jag äta frukost och kolla på Justin Biebers film, kan man inte se honom Live får man se honom på datorn!
 

Klockan är 14.00 och jag vaknade precis

Kategori: Allmänt

Var ute med brudarna igår i Darling Harbour på ett ställe som heter Cargo Bar, ojojoj vilken kväll det var! Vi började med drinkar på tjejernas hostell inne i stan och sedan tog vi tåger ut till Darling Harbour och dansade hela natten lång! Vid 1 började mina fötter bulta något så otroligt dock.. Bestämde mig för att ha klackar, då alla har det inne i city antagligen, men jag har inte haft det sen nyår så mina fötter var lite ovana. Så jag tog beslutet att ta taxi hem, byta skor och sedan åka tillbaka. Det kostade mig en halv förmögenhet men det var så jäkla värt det! Efter det kunde jag dansa och ha kul hela natten. Hoppade in i en taxi vid 4 för att åka hem och då frågar taxichauffören om det är okej om han kör till McDonalds då han var hungrig och han skulle dra av det fårn taxametern. Jag fick nästan tårar i ögonen och mitt hjärta stannade när han frågade det, KLART SOM KORVSPAD var mitt svar på denna fråga! Så vi körde dit, köpte mat och sedan körde han mig hem, lätt värt helt enkelt! 
 
Sitter nu i soffan och äter mina mackor, ska snart göra lunch och sen är det jobb som gäller 18-01. Mår faktiskt hur bra som helst idag, inte alls bakfull! Helt underbart. Ska nu kolla klart på The Voice, duscha och sen äta lite. Puss och kram!

I don't ever want to leave this town

Kategori: Allmänt

Asså jag är kär. Jag är kär i Bondi. Jag är kär i stället, miljön, stranden, folket.. Ja allt, vill ALDRIG åka här i från! Har haft så jäkla roligt dom 3 månaderna jag har varit här och att veta att jag har 3 månader kvar är helt underbart! Ååååh vad jag kommer sakna detta stället, ska defenitivt tillbaka hit! Vare sig jag åker hit själv eller om någon av mina vänner hem i från vill följa med så ska jag tillbaka en vacker dag. Kommer kännas så otroligt konstigt när jag åker här i från.. Har ju skaffat ett helt nytt liv här! Jag har lägenhet, jobb, vänner och allt annat som jag hade hemma. Detta är mitt nya hem, detta är mitt nya liv och det känns så sjukt! Om 3 månader åker jag och kommer inte tillbaka, eller jo jag kommer ju tillbaka i december men innan det ska jag farma, köra östkusten, åka till Bali och göra massa annat! Bondi, I Love You!

So close but yet so far away

Kategori: Allmänt

Min dag igår var rätt så.. Tråkig faktiskt. Eller ja, inte tråkig utan det hände inte så mycket. Satte på en film, somnade, vaknade och gick på toa, somnade igen, vaknade och drack vatten, somnade igen och så höll jag på hela dagen. Helt sjukt vad mycket jag sov! Fick tummen loss tillslut och gick till McDonalds och köpte mat, hur jäkla gott som helst! La mig sen i sängen igen och somnade vid midnatt och vaknade inte förrän 11.30.. Förstår inte hur jag kan sova så mycket, känner mig lite sömnig nu men det är ju bara för jag har sovit så mycket på sistone... Får hålla mig vaken hela dagen idag!
 
Annars då? Idag är det fina fisken, mår som en Gud! Sitter i soffan och har precis ätit brunch, gottigott! Är ju ledig idag igen men jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på.. Det är det som är lite jobbigt när man är här borta.. Jag har träffat så mycket nya människor och har fått många nya vänner men jag känner mig ändå ensam. Nu när jag är ledig och vill hitta på något så vet jag inte vem jag ska ringa eller vem jag ska vara med. Jag har så många men ändå har jag ingen, fattar ni? Får väl försöka hitta på något själv...

Tecknat, bästa bakishänget

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kollar på Megamind, kollade precis klart på Rio. Tecknade filmer är nog det bästa som finns när man är bakis alltså, hands down utan tvekan! Är dock så sugen på McDonalds så jag hade kunnat dö... Otroligt. Gårkvällen var i alla fall otroligt lyckad! Förfest här med ett härligt gäng och sedan drog vi ut. Hade otroligt roligt, dansade hela natten lång och hade allmänt trevligt! Glömde såklart min nyckel hemma igen så fick sova på grabbarnas hostell. Kan inte skriva mer nu, mitt huvud dunkar så måste ta en kall dusch och hälla i mig vatten... Menmen, jag hade kul igår så får väl lva med konsekvenserna!

You only hate the road when you're missing home

Kategori: Allmänt

Börja senare, sluta tidigare.. Det är så min jobbdag kan beskrivas. Hur lugnt som helst på jobbet, inte så mycket kuligt att berätta där inte! Anyways, sitter nu i soffan *hehe där jag oftast sitter* och ska snart bege mig in i duschen. Ikväll är det utgång som står på schemat och denna bruden är GAL1 TAGGAD!! Jag är så taggad så ja skrev galet med en 1a, då är det gal1! Folket kommer hit vid 8 och innan det måste jag äta, duscha och gå till le bottleshop. Yes, ni hörde rätt.. Här får 19-åriga Malin gå till "systemet2, inte illa pinkat för en dalahäst inte! Satt och disskuterade detta med Julia på jobb idag, när jag väl kommer hem till Sverige och har fyllt 20 då kommer det inte alls vara en stor grej att jag får gå till systemet. Alla hemma är ju så bara JAAAA SYSTEMET!! MÅSTE HANDLA OCH LÄGGA UPP BILD PÅ INSTAGRAM, FACEBOOK OCH TWITTER!! Men för mig kommer det vara som vilken annan dag som helst.. Lite tråkigt egentligen för alla ser ju så glada ut på sina bilder. Jag får väl låtsas vara glad och exalterad jag också!

för jag är lyckligare nu

Kategori: Allmänt

God eftermiddag på er! Sitter i soffan (som vanligt) och äter en liten minibrunch bestående av youghurt med müsli, mandlar, banan, mackor och ägg. Mumsfilibabba! Låg i sängen och sov så gott imorse när jag vaknar av att Jacks ringer mig. Fick genast klump i magen och tänkte *Fan jag har försovig mig!!!!!* men jag svarade i telefonen och då sa managern att jag kunde börja 1 istället för 11, HALLELUJAH MOMENT!! Somnade gott om och vaknade av alarmet klockan 11.30.
 
Så ja, idag ska jag jobba 1-6 och efter det blir det FEST!! Är ledig imorgon OCH på fredag, *ännu ett HALLELUJAH MOMENT* så ikväll blir det fest för fulla muggar! Vi ska köra lite barhopping som vi kallar det. Vi börjar här och kör sedan Canteen, Beach Road, White Revolver och Bondi Hotell.. This is gunna be gooooooood!

coca cooooola

Kategori: Allmänt

 
Va sugen på Cola, köpte en Cola, drack min Cola och nu är jag glad! Sitter i sängen och kollar på MTV Movie Awards som jag laddade ner, askalas! Fick luta jobb 15.00 då det inte fanns något att göra, köpte en kycklingwrap till lunch och nu sitter jag här. Ska iväg och handla mat till middag, orkar verkligen inte laga något, kalla mig lat men så äre ibland! Förstår inte hur mamma och pappa klarade av att laga middag VARJE kväll! Jag orkar inte.. Komma på vad man ska laga, köpa allting, förbereda allting.. Ae det är för mycket! Ikväll blir det bara chilledill för min del, ska kanske hem till Julia och kolla film men vi får se helt enkelt!

Ett snabbt litet halloj

Kategori: Allmänt

Halloj! Ligger i sängen och äter frukost, ska snart gå upp och byta om för idag är det jobb igen. Är dock ledig torsdag, fredag och måndag så det känns kanon!

Hur är det med er idag? Jag mår faktiskt lite konstigt måste jag erkänna... Under senare tid har jag börjat inse det magiska med frukost, jag numera ÄLSKAR frukost! Så i vanlig ordning rostade jag mina mackor, hällde upp min yoghurt och slängde i müsli, banan och mandlar och begav mig till sängen. När jag väl ätit min första macka började jag må bajsilla och åt inte ens upp resten.. MIN FRUKOST LIXOM?!?! Får hoppas att det går över eftersom jag ska jobba 11-18.. Wish me luck!

Give me your high and low

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan, äter frukost och kollar på The Voice. Och ja, ni läste rätt.. Klockan är 13.26 och jag sitter och äter frukost! Så sen vaknade jag idag. Var ju som sagt ledig igår!! Åååh vad skönt och konstigt det va, visste inte riktigt vad jag skulle göra, gick runt med en klump i magen och bara väntade på att Jack's skulle ringa och säga att jag var sen. Så igår softade jag till 100%! Jag tvättade, städade lite, gick en promenix och sen åkte jag till Junction och shoppade lite. Köpte en kjol och ett par shorts och efter det handlade jag mat med Elionor. Vi kände oss så otroligt duktiga när vi kom hem faktiskt, vi fick ett sånt otroligt ryck så vi rensade hela kylskåpet, tog ut ala hyllor och lådor och diskade dom, torkade av hela kylskåpet och satte sedan tillbaka allting. Duktigt ellerhur?! Elionor lagade sedan thaimat till middag så diskade jag, teamwork på hög nivå! Stack sedan ut och drack öl med ett gäng killar och hade hur trevligt som helst! Nu ska jag titta vidare på The Voice, oooohyesh
 

Charlie Brown, Fix You, Yellow

Kategori: Allmänt

 
Såhär ser jag ut nu. Sitter i soffan i min lilla keps, lyssnar på Coldplay och väntar på bättre tider! Tänkte dra till Junction och handla med Elionor n'r hon slutar runt 3 men funderar på att pipa dit lite tidigare och unna mig något fint klädesplagg.. Är så otrooligt trött på ALLA kläder jag har hemma. Det är helt sjukt! HAr haft på mig dom så många gånger så nu är dom inte roliga längre. Vill bara slänga alltihopa! Fick i alla fall in en tvätt i maskinen så nu har jag åtminstone kläder som är rena. Dock så droppade kläderna när jag tog ut dom ut tvättmaskinen och jag visste inte hur jag skulle.. eeh.. centrifugera (????) så jag hängde upp mina jeans där ute och torktumlar resten. Är bara så jäkla rädd att någon ska få för sig att sno mina jeans! Det är lixom mina favoritjeans, mina svarta från BikBok.. Vi får väl hålla tummarna. Funderar även på att dra ner till marknaden och checka läget litegrann. Dagen är ju faktiskt bara barnet!

Idag är jag leedig!

Kategori: Allmänt

Sjuk känsla att vara ledig.. Har inte varit det på så otroligt länge! På ett sätt vill jag ligga hemma och göra absolut ingenting, bara slappa hela dagen, men på ett sätt vill jag göra så otroligt mycket saker och passa på när jag väl är ledig... Alla dessa beslut. Liite jobbigt är det att solen står högt på himmeln och inte ett moln i sikte och med min tatuering får jag inte sola eller bada på 10 dagar, attans. Jag har i alla fall 2 saker som jag MÅSTE göra idag. 
 
1. TVÄTTA! Har absolut inga rena trosor/strumpor. Alla mina kläder är rena eftersom jag bara använt mina jobbkläder men underkläderna börjar ta slut. Jobbkläderna måste jag okså tvätta, dom är väldigt smuttsiga och sunkiga.
2. HANDLA! Sak nummer två på listan. Mina frukostsaker börjar ta slut.. Har inga mackor, yoghurt eller sådant så jag får skriva upp en fin liten lista som jag gjorde förra gången på saker som jag behöver. Fick precis en tredje sak att skriv apå listan då ju!
3. SKRIVA LISTA PÅ VAD JAG SKA HANDLA!
 

workworkwork

Kategori: Allmänt

Tjolahopp allihopa ute i den stora vida världen! Hur mår ni idag? Jag mår hur bra som helst! Sitter och verkligen stirrar på min tatuering och tycker den är så jäkla fin, jag är så jäkla nöjd! Dom 2 tatueringarna som jag nu har är jag så otroligt nöjda med, båda har en speciell betydelse för mig så dom kommer jag absolut inte ångra att jag gjorde! Not for a second.
 
Igår var det fredag, utgång som gällde! Mötte upp ett gäng grabbar från allt från Göteborg till Båstad och drog ut med dom. Stack till Bondi Hotell ochh tog några öl och sen begav jag mig hemåt runt.... 3 kanske? Vaknade av att Elionor väckte mig klockan 1.. Hon väckte mig klockan 1?! HUR SJUKT ÄR INTE DET?! Det bara bevisar vilken sömnbrist min stackars kropp har lidit av de senaste dygnen. 
 
Idag är det lördag och det är jobb som står på schemat. Ska göra frukost... eller nej.. Lunch? Brunch? Något ska jag äta, duscha och sedan dra iväg. Jobbar 15-01.. This is gunna be good.

Spontanitet när den är som bäst

Kategori: Allmänt

Förlåt mamma, I've done it again.. Det blev en till tatuering idag, TJOHO! Har tänkt på att göra den ett tag, ringde till tatueraren för att kolla priser och dylikt och då frågade han om jag ville komma in 15 minuter senare och göra den. Whaj not lixom?! Så ja, jag och Julia knallade dit och gjorde det. Hur lugnt som helst! Det gjorde inte alls lika ont som jag trodde det skulle göra, men undersidan av handleden.. Alltså herregud! DET gjorde ont. Där är det verkligen bara skinn, nerver och ben så det var ine sådär jätteskönt. Men som sagt, det va hur chill som helst. Så nu sitter den där, forever!

snabbt litet halloj

Kategori: Allmänt

Halloj! Sitter här, precis hemkommen från gårkvällen. Tog det lugnt eftersom jag jobbar idag, drack inte å mycket och sov sedan hos en polare. Pigg och glad är jag idag i alla fall! Sitter och äter min yoghurt med müsli, bananer och mandlar samt en macka *och marabouchoklad* och ska nart borsta tänderna och åka till jobbet. Solen skiner här idag, heheh det är höst och 26 grader, SOFTISCH! Nej nu måste jag bege mig, kikar in efter jobb för att skriva mer om mitt jobb eftersom det är det enda jag gör blir det allt jag skriver om.. Jobb.

Lonely, I am so lonely.....

Kategori: Allmänt

Igår var det spontanutgång när den är som bäst! Jag, Denise, Jocke och Nathalie satt i soffan efter att vi smällt i oss glass från Ben & Jerrys. DET VAR GRATIS GLASS HELA DAGEN!!! Dom har en dag om året där dom ger ut gratis glass i hela Australien som ett tack till kunderna och jag var här för att uppleva denna magnifika dag! Hur lycklig blir man inte då?! Anyways, vi satt i soffan och tänkte dra ut och ta en öl eftersom det var deras sista kväll och dom hade redan packat klart allt. Vi ringde Elionor som var på väg hem från jobbet och möttes upp på Bondi Hotel. Vi 4 (alla förutom Nathalie då) har bott tillsammans i 2 månader och igår var första gången alla va ute tillsammans, är inte det rätt så sjukt?! Hur trevligt som helst var det i alla fall! Vi träffade ett stort gäng svenskar och ett stort gäng Australienare så vi satt där och drack öl och skrattade in på småtimmarna.
 
Dagen är i alla fall kommen. Dagen då min älskade Denise lämnar mig. 07.00 blev jag väckt av att Denise kommer in och säger "Malin, vi ska åka nu" och bara av dom orden fick jag en klump i magen. Min fina Denise som jag har spenderat 2,5 månad med.. Hon är inte här längre! Gick ut på gatan och kramade om dom allihopa och fällde några (massa) tårar när jag såg bilen köra iväg.. Usch, får tårar i ögonen bara av att skriva det. MEN, hon ska ut och upptäcka världen och ha det underbart och sen var det snack om att hon skulle komma tillbaka i höst för att farma och köra östkusten, tjoho! Oj, Klockan är redan 11.14, jag ska jobba! JUST DET JA! Dom på jobbet tycker jag är så duktig så vi ska ha en ny tjej som börjar idag och jag ska få lära upp henne, go me!

Work.. again

Kategori: Allmänt

Känns som att jag bara skriver om jobb här i bloggen.. Så blir det när man jobbar 24/7 antar jag! Sitter i sängen och käkar frulle, ska strax börja röra mig mot jobbet och där är jag fast till klockan 18.00. Kom hem vid 00.30 igårnatt efter stängning och idag börjar jag klockan 11, tuffa tider etta men hey cash is king! 
 
Som sagt, trialn igår gick askalasbra! Dom sa att jag var hur duktig som helst och att om skulle ringa så vi får hålla våra tummar. Nu när jag skrev detta fick jag en sån dèjja vu känsla, jag skrev detta i förra inlägget ellerhur.....? MEn jag känner mig lite kluven om jag ska ta det eller inte. Dom sa att jag kan få hur mycket timmar som helt vilket är bra! Folket som jobbar där är assofta, riktigt sköna människor! Enda kruxet är att lnen är 13 dollar i timmen, på Jacks är det 14.. MEN! På Jack's skattar jag, ingen aning om hur mycket men jag skattar och på detta jobbet får jag det cash in hand så jag räknade lite och jag kommer få ut typ lika mycket på båda ställena.. Åh what to do, what to do?!

Jobb 2.0

Kategori: Allmänt

Trialn gick kalasbra! Dom sa att jag va jätteduktig och att dom skulle ringa mig snart så det lät possitivt. Det var inte så jättesvårt faktiskt, dom bad mig göra väldigt simpla grejer som att bära tallrikar, lite svårt med tejpen på fingert men jag klarade det (!!), duka ut och duka upp nya bord.
 
Kom hem och käkade lite lunch, satte mig i soffan och kollade White Collar, kände mig lite sömnig så jag förflyttade mig till sängen. Vaknade precis av alarmet som jag duktigt nog hade ställt på 17.20. Jobb börjar om 30 minuter så måste upp och byta om, catch ya later!

Stukat finger, ajajaj

Kategori: Allmänt

 
Klumpig som jag är lyckades jag stuka fingert igår på jobbet, ajajaj! Skulle öppna en kartong så när jag skulle rycka av tejpen så lyckades jag fastna med fingert och så vred det sig lite konstigt och svullnade upp, inte så skönt! Men, fingert är tejpat efter tips från coachen (mamma) så all is good.
 
Idag är det trial som står på schemat, ska vara där om 25 minuter så är lite smått stressad, kikar in när jag är tillbaka!

söndagsmarknad!

Kategori: Allmänt

Idag är det soligt i Bondi, AWESOME! Nu har jag fått tillbaka min uppskattning för solen eftersom jag inte sett den på 4 dagar, så najs att den är tillbaka. Hörde att Sverige också fått sol, kul för er! Slipper ni äntligen undan kylan.
 
Idag är det söndag så då var det marknaden som gällde. Vi ställde tillbaka klockan inatt så jag vaknade redan 9.30, helt ok! Jag och Nathalie knallade ner till strandpromenaden, jag letade jobb och fick en trial *tjoho* och sen gick vi till marknaden. Fyndade ett par jeanshorts fårn Levi's för 20 dollar, en fotlänk för 5 och ett armband för 2 så jag är nöjd! Har letat efter ett par jeansshorts hur länge som helst så jag blev väldigt happy när jag hittade dom!
 
Ikväll står jobb på schemat! Jobbade igår också, min första stängning, 17-01 vilket var rätt soft. Träffade väldigt många trevliga filurer som sa llt från att jag var alldeles för vacker för att jobba på BK och att jag va dum i huvudet som inte gav dom rabatt på mat. Chefen var dock lite konstig igår.. Vi får betalt till klockan 2, sa hon, men vi va klara med allt 01.10 så gav förslaget att hon kunde dra av den sista timmen så kunde vi gå hem och sova. Hon sa att eftersom vi får betalt till 2 MÅSTE vi stanna till 2 så det var vad vi gjorde, vi satt och tittade ut i tomma intet till klockan 2. Väldigt onödigt eftersom alla satt och halvsov men ja, fick ju 14 dollar utav det.
 
Denise och Jocke sticker på onsdag, ja.. Denise ska lämna mig (!!!), så vi försöker hyra ut lägenheten, har 3 visningar idag och 2 imorgon så måste gå och göra lägenheten så fin så den skiner!


Please don't leave me, I Love You!
 

Rain rain go away, don't come back another day

Kategori: Allmänt

Gud uppe i skyn har släppt ut allt regn han har! Det bara öser ner.. Gick till banken när det bara småduggade så ja tänkte äsch, jag behöver inget paraply eller tjocktröja.. Ack så fel jag hade! När jag hade gått 10 meter sätter duschen igår och det öser ner. Mitt hår och mina kläder droppade så blöt jag blev, inte kul! Enligt väderprognosen ska det hålla på såhär hela veckan, KUL! Men, då är det inte så mycket att göra på jobbet! Jag jobbar mitt första nattskift idag 18-01 så det ska bli spännande och se vad för typer som trillar in hos oss och vill ha lite nattamat!

Taking it all in

Kategori: Allmänt

Var och gick längs Coastal Walk idag med Nathalie. Det är en utsatt promenadväg längs hela havet här i Bondi. Den sträcker sig X antal kilometer och det var något av det finaste jag har sett! Man gick längs vattnet uppe på klipporna och bara tittade ut mot horisonten. Satt och dinglade med benen på ett stup på drygt 30 meter och bara njöt, insåg att jag är i Australien, jag har ett helt nytt liv här, detta är mitt nya hem!
 
 
 
 
 

 

L-e-d-i-g

Kategori: Allmänt

Idag damer och herrar är denna bruden LEEEDIG! Oooohyesh, idag är det inget jobb, tjoho! Ska ta vara på denna dag eftersom att jag inte är ledig förrän nästa söndag igen. Det är nämligen så att vi ä 4 tjejer som jobbar under vardagar som står i kassan, 3 av dom ska sluta.. Alltså är det bara jag kvar. Det innebär att jag kommer få jobba så otrooooligt mycket eftersom att dom inte har någon annan. Men jag får se det possitivt, ju mer pengar jag tjänar, desto mer roliga saker kan jag göra på mina lediga dagar! Jag ska såklart spara undan pengar också till min resa längs östkusten också.
 
God morgon förresten! Jag vaknade precis, när ni läser detta kommer ni nog också ha vaknat så et blir god morgon för alla! Vad bjuder er fredag på hemma i Sverige? Sol? Snö? Värme? Kyla? Här har molnen släppt ut allt regn de har.. Det har regnat konstant i 48 timmar men NU, nu har det lugnat ner sig! För er som inte varit i Australien, när det regnar här, då regnar det. Det duggar inte lite smått, nejnejnej, det är människor som står med hinkar vatten uppe bland molnen och bara häller och häller och häller. Jag gick igår, va ute i 2 min, och när jag kom in droppade mina kläder och mitt hår såg nyduschat ut.. Inte kul! Nu ska jag försöka ta tag i min fredag och göra något istället för att ligga här i sängen.. Eller kanske ska ligga kvar en liiiiiiiten stund? Det är ju faktiskt så skönt!

Glömde jag någon så förlåt, jag saknar DIG också!

Kategori: Allmänt

 

tårarna rinner

Kategori: Allmänt

 
Idag har jag hemlängtan. Saknar allt hemma. Saknar Mamma,saknar Pappa, saknar Johanna, saknar Daniel, saknar Vera, saknar Sofia, saknar Maria, saknar David, saknar Vickie, saknar Hanna, saknar Josefin, saknar Diana, saknar Alicia, saknar Amanda, Saknar Cassandra, Saknar Mathias, Saknar Calle, Saknar Hampus, Saknar Ylva, saknar Grillengirlzen, saknar min säng, saknar mitt hus, saknar mitt rum, saknar min soffa, saknar min tv, saknar min Onepiece, saknar mina gosekläder, saknar mina kläder jag inte fick med mig, saknar 100-bussen och massamassamassa andra människor och saker. Tårarna inner ner för kinderna när jag tittat på filmen då min fina familj sjunger för mig på min student. 
 
Ain't no mountain high enough to keep me from getting to you

Litesisådärhalvbra

Kategori: Allmänt

Det är så jag mår idag. Party igår med Nathalie och Josefin, underbart kul! Idag ligger jag i sängen och försöker bestämma mig för vilken mat jag ska beställa hem.. Så mycket valmöjligheter! Ska nu återgå till att göra absolut ingenting.
 
Btw, jobbar 6 dagar nästa vecka. Good bye social life.

PAKETET ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Kategori: Allmänt

 
SÅHÄR GLAD ÄR JAG JUST NU!!!!! Kom hem från jobbet och då låg mitt fina paket på soffan och väntade. Blev så lycklig så jag började skrika och skratta så lycklig jag va. Har fjärilar i magen nu när jag ska öppna det, ååååååååh spänningen stiger!!! Uppdaterar senare om innehållet, YAAAAAAY!

06.30

Kategori: Allmänt

Det blev jobb igår, nöjd tjej! Chefen ringde tillbaka och sa att dom hade ringt ut någon annan, nemas problemas, så jag kom till jobbet och var ready to work men då gav chefen mig en utskällning för att jag hade frågat om dom kunde ringa ut någon annan eftersom jag jättegärna ville jobba. Lite konstigt tyckte jag peronligen men det var mycket att göra så ja, det glömde chefen snabbt! Ligger i skrivande stund i sängen och äter frulle, Elionor sover borta inatt så jag lyxade till det med frukost på sängen, myspys! Skulle bara kika in och säga god morgon och god natt till alla där hemma så ja, God Natt alla hemma i Sverige!

Ledig... Igen

Kategori: Allmänt

Vaknde av att Jacks ringde och sa att jag kunde vara ledig idag igen. Denna gången blev jag inte lika glad då det är dubbelt betalt idag och jag blev utringd igår så jag sa till dom att dom fick ringa någon annan, jag blev utringd igår och behöver verkligen pengarna. Chefen blev lite förvirrad men jag stod fast vid min sak och sa att det inte var ättvist, jag blev utringd igår och jag jobbar för jag behöver pengar. Hon sa att hon skulle ringa mig sen och la på så jag vet inte om jag är ledig eller inte.. Vi hoppas på det sista!
 
Godmorgon på er i Sverige! 1 April idag, lurendrejarnas dag, och ni har fortfarande snö.. Tycker faktiskt synd om er då våren är en av de bästa tiderna på året. Minns när man var liten och satte tejp på osthyveln och smörkniven, plastfolie på toaletten och allt för att lura föräldrarna. Dom visste ju precis vad som hände men snälla som dom va så blev dom lika *förvånade* varje gång det inte gick att skära osten eller bre smöret.. Så snälla dom är vaa?!?! <3
 
Ska nu äta min frukost och så får vi se helt enkelt om jag jobbar eller inte, pusspuss!