malinrickle.blogg.se

Längtar!

Kategori: Allmänt

Hehe åker inte förrän om 5 dagar men har redan packat klart, hörde jag någon säga TAGGAD?! Hade inget bättre för mig denna regniga lördag så jag bestämde mig för att packa klart allting. Nu vet jag åtminstone att allt får plats.
 
Anyhow, klockan är 14.06 här i skrivande stund och jag har packat och ja.. Det är vad jag har gjort idag, inget mer. Ska nart röra mig upp mot junction, tror jag.. vi får se om jag orkar, för att köpa kräm till moderns skor och lite annat småplock. Har slappnat av lite nu när det gäller farmer. Ingen stress Malin, du har fortfarande 2 veckor på dig att hitta något!
 
Haha just det ja! Gick in och kollade på mina flygbiljetter för att se hur mycket packning jag får ha med mig och tur som fan är det för jag trodde jag flög 20.00 på kvällen men nejnejnej, jag flyger ju 18.45! Jäkla tur att jag gjorde det, annars hade jag missat mitt flyg. Bra där Malin... Bra.

resefeber!

Kategori: Allmänt

Ooooooooh nu börjar resefebern smyga sig på lite smått! Måste börja packa, slänga kläder och bestämma mig för vad som ska stanna och vad som ska hem. Aldrig ett lätt beslut. Igår var den väldigt väldigt dålig dag ska jag be att få tala om för er. Letade runt efter massa farmer, hittade INGENTING, så fick idén att börja kolla runt på au pair jobb istället för att tjäna ihop lite cash! Det gick inte så bra heller... Fick sedan ett jobberbjudande via en hemsida om att vara assistent åt någon hot-shot på ett företag här i Sydney. Ska jobba 30 timmar i månaden och få 2500 dollar, låter ju för bra för att vara sant så jag vidarebefodrade mejlet till min lilla papi för lite hjälp. Allt kommer lösa sig Malin.. Som mamma sa, från mörker kommer bara ljus! Eller något sådant..
 
Hur är det med er då? Börjar min kära familj få resefeber? Helt sjukt att jag är med dom om 6 dagar, det har fortfarande inte gått in i min lilla skalle! Ska fortsätta packa nu men fört måste jag snyta mig.. Ja, förkylningen sitter fortfarande i. Inte kul.
 
Såhär glad är jag idag, SES SNART FAMILJEN!

hatar denna dag!

Kategori: Allmänt

 Denna dagen har bara varit dålig. Hyresvärden kom hit och va sur över något som vi inte gjort, har letat runt efter farm jobb i 4 timmar men har inte hittat något. Vill bara hoppa på ett flyg och åka hem. NU.

restaurang, fint ska det va

Kategori: Allmänt

*Känslan som uppstår när man måste använda Google för att hitta stavningen på restaurang*
 
HEJSAN! Nu är jag hemkommen från min dejt och guuud vad roligt jag hade! Vi åt först jättegod mat på en italiensk restaurang, efter det promenerade vi längs stranden och pratade om allt möjligt och sen gick vi hem till honom och kollade film. JOHANNA LÄS DETTA NOGA! Han fick välja film och gissa vilken han väljer...... HITTA NEMO!!! JAAAA gott folk, han valde Hitta Nemo. Förstår ni hur glad jag blev?? Offspring jellyman, jellyman offspring. Jelly? Sweeet, toooootally! Anyhow, vi kollade på den och sedan gick jag hem och nu ligger jag här i sängen. Vi bestämde även att vi skulle gå på bio nästa vecka och se nya Monsters Inc, älskar att denna snubbe gillar tecknat lika mycket som mig.
 
Förlåt om jag blivit dålig på att uppdatera bloggen men det är bara et att inget roligt händer här längre.. Eller jo, roliga saker händer ju men inget sådär WOWIGT lixom. Allt är desamma vilket är lite tråkigt, men snart åker jag och då blir det andra bullar! Ska försöka sova nu så jag kan gå upp och träna med Sofia imorgon, tjingtjing.
 
Ännu en midsommarbild, bara för det va så bra!

regn... igen..

Kategori: Allmänt

Ja, ni kan ju dra en slutsats om hur vädert är i Bondi idag. Det regner. VAR KOM ALLT DETTA REGN IFRÅN?!?! lir så arg... Förutom det sitter jag nyvaken i soffan och stirrar på tv-skärmen. Huvudet bankar ovh magen kurrar, ja det va ju faktiskt onsdag igår! Onsdagen började med beerpong klockan 16 och sen fortsatte det där i från.
 
Idag händer inte så mycket. Jag och Sofia ska bara ta det lugnt idag och senare ikväll ska jag på dejt... Punkterna tillkom fö att jag verkligen inte orkar. Vi ska ut och äta middag och sen ska vi kolla bio tror jag, vi får se hur det slutar!

deppigt väder = deppig malin

Kategori: Allmänt

Deppigt väder ute idag... Det blåser, det är kallt oh det är allmänt äckligt. Tycker inte om att det är sånt här väder, VAR TOG SOLEN VÄGEN?! Aja, ska ju sart till Thailand och efter det blirre mer nordliga breddgrader så det ska bli skööönt!
 
Förutom att vädert är deppigt, vilket gör mig deppig, så mår jag kanoners! Eller ja, kanoners är kanske lite att ta i men jag mår bra. Förkylningen sitter fortfarande i och den vill verkligen inte försvinna.. Tips? Det är väl bara att ride it out antar jag. Igår var rätt så händelselös.. Jag och Sofia mötte upp Maia i Junction och käkade lunch samt en hederlig svensk fika, AJ LÖÖVE FIKA, och efter det spanade vi runt i lite affärer och knallade sedan hem. På kvällen fixade vi oss fina och drog ut och drack några öl. Trevlig tisdag med andra ord!
 
Idag är det onsdag och det vet ni vad det betyder vid detta laget.... UTGÅNG!!! YEEEES, min sista onsdagsutgång i Bondi! Helt sjukt om man tänker efter, 1 vecka kvar här sen är det done.. Tiden, vart fan tog du vägen?

ensiffrigt

Kategori: Allmänt

Nu är det ensiffrigt tills jag träffar familjen, 9 DAGAR! Minns när jag tog en bild på nedräkningen när det var 122 dagar kvar och nu är det ynka 9.. HELT GALET!
 
Hur mår ni då? Jag sitter i soffan, fortfarande väldigt förkyld. Julia har åkt iväg på en liten semester denna veckan så det är bara jag och Sofia. Båda sitter bredvid varandra med världens hosta, täppta näsor och ont i halsen.. Ingen höjdare. Vi ska trotsa regnet och ta oss upp till junction idag för att gå till apoteket och köpa halstabletter, hostmedicin och lite annat. Ska även ta en snabb liten fika med min kära Maia, supertrevligt. Förutom det ska det regna hela veckan här i Bondi... Det har varit en stor storm i södra Sydney i några dagar och den har nu nått Bondi, mindre kul att det ska regna mina sista dagar i Bondi. Aja, ska ta något litet till frukost och sedan klä på mig. Ha en bra tisdag!

tråkiga måndag

Kategori: Allmänt

Ja..... Vad ska jag hitta på idag då? Har ju tjatat så himla länge om att det ska bli skönt att sluta jobba, vilket det var för jag hatade det stället, men nu när jag väl slutat känns det så..... Tomt. Jag har ju gått till det jobbet allt fårn 3-6 gånger i veckan i 3,5 månad så nu känns det bara konstigt att vakna och veta om att jag inte ska jobba! JAG ÄR LEDIG VARJE DAG! Måste dock börja kolla runt på farmer nu, ska ju farma om 3,5 vecka. Anledningen till varför jag ska farma är så att jag kan köra kusten, känner inte för att köra ett år till i Australien.. Inte för att jobba i alla fall.
 
Hur är det med er då? Jag vet att jag är tjatig och jag vet att detta är det enda jag skriver om men NÄSTA TORSDAG ÅKER JAG FÖR ATT TRÄFFA MIN FAMILJ!!!!!! FÖRSTÅR NI HUR SJUKT DET ÄR!?!???!?!?!?! Åååååååååh vad jag längtar efter dom! Ändå sjukt att jag varit borta 6 månader när jag åker dit och endast har 5 månader kvar när jag kommer tillbaka. Vart försvann tiden någonstans!?
 
Slänger in en bild på mig och fina Max på midsommar!

en sista arbetsdag och en midsommar senare!

Kategori: Allmänt

Mår jag som jag gör nu! Huvudet gör ont, rösten är borta men det är bara midsommar en gång om året plus att man firar inte midsommar i Australien varje år heller!
 
Sammanfattning av de senaste 2 dagarna kommer lite snabbt här!
Fredags, sista jobbdagen och jag tror inte ni förstår hur skönt det var! Tanken av att jag ALDRIG ska gå dit och jobba igen, MAGISKT. Efter jag slutade gick jag hem, tog en powernapp och sedan var det dags att fira Yohanna som hade sin graduationfest på Bikini Bar. Det blev några öl där men åkte hem tidigt då det var dags för MIDSOMMAR dagen efter.
 
Lördag, MIDSOMMAR! Morgonen började med en underbart uppdukad frukost av Sofia, mamman i vår lilla Ramsgatefamilj. Efter det gjorde vi oss iordning, satte igång musiken och hällde upp vinet. Vid 13.30 gick vi ner till Canteen och åt köttbullar, prinskorvar, ägg, sill, potatis, sjöng snapsvisor och firade midsommar med drygt 60 andra svenskar. Underbart roligt var det! Det sjöngs som sagt snapsvisor med snaps från Sverige och självklart fanns det en midsommarstång också så dans runt den blev det med. Runt 23 kom en buss och tog alla till en nattklubb inne vid Kings Cross där vi dansade in på småtimmarna!
 
Som sagt, min midsommar var AWESOME! Hur var eran hemma i Sverige??
 
 

hatar mitt jobb.....

Kategori: Allmänt

Hejsan, mitt namn är Malin Rickle och jag HATAR mitt jobb. Dom ringde mig för drygt 40 minuter sen och frågade om jag ville jobba eller vara ledig, då sa jag att jag ville jobba eftersom jag jobbar 7 timmar idag. Chefen säger OK och lägger sedan på. 3 minuter senare ringer hon mig igen och säger att jag ska börja klockan 1 och jobba till 5, alltså fyra timmar istället för sju..... FÖRSTÅR NI HUR JOBBIGT DET ÄR?!?!?! Dom har skickat hem mig tidigt hela veckan, kommer få mindre än 500 dollar i lön för 2 veckors arbete, kul lixom.... Kul.....
 
Förutom det ligger jag snuvig i sängen och försöker låta bli att inte skrika ut så arg jag är. Hade ju tagit mig upp ur sängen och allt i onödan, eller ja inte i onödan för nu kan jag ut och träna vilket jag inte gjort på snart 2 veckor pga förkylning. JUST DET JA! Hehe vi ska ha pestkontroll som kommer hit inom en snar framtid då Sofia och Julia hittade ett kackerlacksbo bakom vårt kylskåp, inte jättemysigt precis...... Så förhoppningsvis kommer dom snart för jag känner hur det kryper på hela min kropp!

KALLT

Kategori: Allmänt

 
Ser ni så ledsen jag är? Sitter med mössa INOMHUS (!!!!!) så kallt det börjar bli här. Jag flyttade hit för att få värme, ville jag ha kyla hade jag stannat hemma i Sverige! Men, Thailand om 15 dagar och då ska det bli varmt igen, efter det blir det farmning och roadtripp uppe i norr så då jäklar blir det varmt igen. Efter det bli det tilbaka till kalla Sverige men förhoppningsvis inte länge! Planerar lite smått att åka till Phuket i Februari om jag har råd, vi får se hur mycket jag tjänar när jag farmar.
 
Hur är det i somriga Falsterbo? Hoppas ni njuter av värmen för den tog jag för givet........

3 dagar kvar malin...

Kategori: Allmänt

Så många agar har jag kvar på Hungry Jack's... 3 dagar! Sen är det slut! Aldrig mer! Förstår ni hur skönt det ska blir?!?!?! Att INTE gå upp och jobba DÄR?! Hade jag haft ett annat jobb hade jag inte brytt mig men bara för det är Jack's är jag sååååååå lycklig att det bra är 3 dagar kvar... Ska jobba idag 10-16 men vi får se om jag blir kvar så länge. Det ösregnar ute så jag kommer nog få sluta tidigare vilket är skönt då min näsa rinner, jag kan knappt prata pga min hals och ja, jag är allmänt sjuk! Ringde dom igår och sa det men dom a att jag skulle jobb i alla fall, fräscht ju! Att jag står där och hostar på kunderna, det blir dom nog jätteglada över. Oj, nu va klockan alldeles för mycket, måste kila! 3 DAGAR KVAR!!!

sjukling

Kategori: Allmänt

Igår var en tuff dag ska jag be att få tala om för er.. Vaknade igår morse och mådde inte helt 100, inte alls pga utgången för där tog jag det lugnt men kände mig bara helt matt i kroppen lixom. Började jobba klockan 5 och somnade till en snabbis innan jobb, när jag vaknade hade jag så otrooooooligt ont i min hals! Halsen gjorde ont, kroppen gjorde ont.. Allt kändes konstigt! Men jag visste att det var för sent att sjuka sig (och jag behöver cashen) så jag bet ihop och jobbade i 8 lååååååånga timmar. Kom hem, la mig i sängen och huttrade så kall jag va trots att jag hade tjocktröja, gosiga strumpor och långa byxor. Och nu vaknade jag precis utan att kunna andas genom näsan, kul att du blev sjuk när din bästa kompis fyller år Malin... KUL!
 
Hur mår ni då? Förlåt för att jag inte bloggade igår men som sagt, mådde inte sådär kanoners. Här i Oz flyter allt på som det ska.. 4 PASS KVAR PÅ JOBBET!!!!!!!!!! Jag har bara måndag, onsdag, torsdag och fredag kvar sen ska jag ALDRIG jobba där igen, never ever ever eveeeeeeeeeer!!! 
 
Btw, såg att systern min har slutat blogga och detta är något jag icke godkänner. Min morgonliga/dagliga/kvällsliga rutin har varit att gå in på hennes blogg sen hon flyttade till USA vilket var Augusti 2011. Alltså, i nästan 2 år har jag gjort detta varje dag och nu är det no more? Inte okej, Johanna... Det är sådana som du som skapar hat på internet!

Gotta get down on Friday!

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen med ett glas vin och festmusik i högtalarna. Ja, ni läste rätt folket, det är fredag i Bondi! Ikväll innebär detta öl på Canteen med min svenska familj här i Oz, KÄRLEK TILL ER FAMILJEN!! 

standard torsdag

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan i pyjamas med sminket från gårkvällen och huvudvärk, standard torsdag! Är ledig från jobbet idag vilket är jätteskönt, Sofia och Julia flyttar in idag vilket är jättekul och jag mår dåligt vilket är jättetråkigt...... Hyresvärden kom precis hit och skulle hämta hyra, även om vi bestämt att den ska hämtas på fredagar, och vi stod och snicksnackade lite. Blir alltid så jäkla rädd och nervös när han kommer och knackar på, vet inte varför men jag får alltid en klump i mage och tänker "vad har jag nu gjort....?"
 
Hur mår ni då? Såg att alla har fått sommarlov nu, gud vad roligt!!! Saknar sommarlov, minns hur det var vad man såg fram emot från den dagen man började skolan efter förra sommarlovet.. Åh sommar, du är underbar! Här börjar det ju bli vinter, ruskigt och kallt men tur är det att jag åker till Thailand om 3 VECKOR (!!!!!!!!!!) och sedan rör mig uppåt i landet där det fortfarande är varmt! Har börjat bli blek igen men det kommer ordna upp sig innan jag kommer hem, don't worry!

i need a shower..

Kategori: Allmänt

Känner mig så äcklig.. Eller ja, inte äcklig men ofräsh. Jag duschade inte igår eftersom jag inte hann så då tänkte jag att jag duschar idag men det går ju inte då något är fel med gasen i detta hushållet. Detta resulterar i att varken spisen, ugnen eller varmvattnet fungerar. Störigt!
 
Hur mår ni i värmen då? Falsterbo måste vara så himla fint nu på sommaren, alldeles grönt och varmt och skönt! Här börjar det bli kallt och tråkigt men därför är det tur att jag snart åker! Jag och Julia satt och planerade lite om resan igår och shit vad taggad man blev! Det ska bli så otrooligt roligt att resa och se världen, längtar som satan! Börjar känna mig rätt klar med Bondi, har ju bott och jobbat här i snart 5 månader nu så det ska bli roligt att åka iväg och se resten av Australien också! Nästa uppdrag är bara att hitta en farm och en backpack. Om någon känner någon som har en backpack jag kan låna i höst så säg gärna till!!!
 
Måste försöka köra en liten dusch i vasken innan jag springer iväg. Ska äta lunch med Maia, Maiken och Linnea. Kan ju inte laga mat här hemma så då får jag gå ut istället men jag klagar inte!

lediga måndag

Kategori: Allmänt

 
Det negativa med att vara ledig en måndag? ALLA andra jobbar... Jag har ingen att vara med och inget att göra. Tråkigt. Spenderade hela dagen igår med att ligga i sängen och kolla film/sova innan jag jobbade 19 till stängning och jag vill inte göra det idag igen! Föreslog till Julia att vi kunde ha picknick nere vid stranden i det fina vädert men hon skulle upp till Junction, inte kul. Hade tänkt gå ut och gå men nu blev jag inte alls taggad på det heller, åh alla dessa problem!
 
Hur är det med er då? Nu är det snart dags för sommarlov för dom som inte tagit studenten, måste vara jätteskönt! Kommer ihår hur glad man blev i hela kroppen nör man äntligen fick sommarlov! Saknar skolavslutningarna man hade i kyrkan i grundskolan faktiskt... Alla var så somrigt klädda i klänningar och kjolar, sjöng sommarvisor och var allmänt sommriga! Får gå på Verisens sommaravslutning nästa år antar jag! 
 
Har börjat få sån otroooolig hemlängtan på sistionem, det är helt sjukt! Går runt hela dagarna och tänker på att jag vill hem. Anledningen till detta tror jag är för att sommaren har kommit till lilla Falsterbo och det är då det är BÄST att bo i Falsterbo. Alla grillade middagar som man äter ute med familjen, myskvällarna utomhus med kompisarna, strandhänget, poolhänget.. Ja, ALLT helt enkelt! Får väl se fram emot sommaren 2014 istället, om jag ens är hemma då..!
 
 

2 veckor kvar malin...

Kategori: Allmänt

Denna meningen sägs om och om och om igen i mitt huvud, 2 veckor kvar på jobbet sen ALDRIG MER! Är så otroligt trött på det stället och hade jag fått bestämma hade jag sagt upp mig nu, Igår var verkligen droppen, jag tog lite pommes som jag skulle äta på min rast när min chef frågar mig "ska du verkligen äta det?" Jag tittar på henne och frågar vadådå och då titar hon långsamt upp och ner på mig och säger "inget särskilt" och sedan bara går där ifrån. Så jag stod där, chockad över att min chef sa något sånt till mig, och ville bara gå där i från. Tycker verkligen inte om att jobba där och jag ska jobba ikväll men jag vill verkligen inte, är så jävla klar med det stället så det är helt otroligt. Och jag ska jobba med denna chef ikväll, kommer bli askalas...
 
Förutom det ligger jag som vanligt i sängen och har precis ätit frukost. Blir nog kvar här hela dagen tills jag ska jobba, känner inte för att göra något. Dumma chef som förstörde mitt glada humör.

Världens bästa vän fyller 20!

Kategori: Allmänt

Vickie, jag vet inte om du ser detta men jag ville bara säga GRATTIS! Grattis på din stora dag, nu är du äntligen 20. Måste kännas sjukt, du är inte längre än tonåring utan nu är du en vuxen kvinna! Jag älskar dig så himla mycket och jag saknar dig jättemycket också! Önskar att du var här med mig och gjorde denna resan men vi ses snart! Älskar dig världens bästa vän <3

sällskapssjuk

Kategori: Allmänt

Har blivit så otrooooligt sällskapssjuk sen alla lämnade mig. Har ju inte bott själv sedan.. Vad blir det nu... NÅGONSIN?! Har ju varit ensam hemma och så men då vet man ju om att någon kommer hem någon gång men nu, nu kommer ingen komma hem förrän TORSDAG! Jag fick panik igår och då hade Sofia och Julia bara varit borta i 4 timmar. Dom åkte ju tillbaka till bushen igår och flyttar in på torsdag, tjoho! Lycklig tjej!!!
 
Annars då? Jag sitter i min nya säng, yes jag har bytat rum!, och bara softar. Skulle egentligen börjat jobba 12 men dom ville att jag skulle börja 2 istället då det var heldött så ja... Jag kunde ju inte riktigt säga nej. Känns så sjukt att jag bara har 2 veckor kvar där, 2 VECKOR ÄR INGENTING!! Vilket innebär att det är 3,5 vecka tills jag träffar familjen vilket är ännu sjukare. Hade tänkt gå ut på en PW men jag vet inte om jag orkar.. Ska jag, ska jag inte? Det är frågan!
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Skulle jobbat idag, det var dåligt väder så chefen ringde ut mig.... Inte kul. Behöver verkligen pengarna men på ett sätt var det skönt för Sofia och Julia är i Bondi och hälsar på så jag fick spendera lite tid med dom! Igår var det onsdag och ni vet vad det gäller, UTGÅNG! Hade så otrooligt roligt, helt sjukt! Slog klackarna i taket och hällde ölen ner i halsen. Åkte hem vid 2 för att överraska Hanna på Skype men det gick inte riktigt som tänkt.. Men det var kul att höra hennes röst dom 30 sekunderna jag fick prata med henne! 
 
Har spenderat dagen i soffan med Sofia, kollat film film, ätit Pizza Hut och bara sunkat. Sådana dagar är sköna att ha också! Ikväll blir det samma sak, chips och dippa med Jack Reacher på tv:n. Detta är en sådan film som man måste kolla på och fokusera för att förstå så det måste jag göra nu, fokusera.

hemlängtan

Kategori: Allmänt

Idag har jag sån hemlängtan så det gör ont i hela kroppen. Jag hade gjort vad som helst för att åka hem och bara träffa alla just nu. Anledningen till detta är delvis för att Johanna har flyttat hem från London s¨nu är alla hemma förutom jag. Hela familjen är hemma på lilla Näset, tillsammans och jag är hela vägen här borta.. Helt själv. Den största anledningen till min hemlängtan är ju så klart min allra finaste Hanna. Min underbara bästa vän tar studenten idag och jag missar det. Jag visste ju om att jag skulle missa det när jag bokade resan hit men jag visste inte att det skulle bli såhär jobbigt nu när det väl gällde. Hanna, jag vet inte ens om du läser min blogg (tror bara det är mina föräldrar och Johanna) men om du gör det så vill jag att du ska veta att jag är jätteledsen att jag missar din student. Jag älskar dig jättemycket och saknar dig ännu mer än det. Jag vet att du kommer ha det så jäkla roligt idag, du kommer inte ens lägga märke till att jag inte är där. Fira ordentligt för studenten tar man bara en gång och vi ses snart igen, antingen i cyberspace eller när jag kommer hem i december. Grattis världens finaste Hanna, nu har du äntligen tagit studenten.. Fyfan vad du är bra <3
 

kaos

Kategori: Allmänt

Hejhej jättemycket hej! Föööörlåt för att jag inte bloggat på sistone, har bara inte haft tid/ork. Kommer inte ens ihåg sist jag bloggade.. Tror det kan ha varit i lördags? I alla fall så har det varit ett par kaotiska dagar för mig. I lördags var vi ute på Kings Cross när jag helt plötsligt började må jättedåligt, fick typ kramper i magen så jag hoppade in i en taxi och åkte hem. Vaknsde morgonen efter och mådde lite bättre men det gjorde fortfarande ont. I söndags var det storm så mitt varmvatten försvann, kunde inte duscha innan jobb vilket jag tyckte var väldigt ofresch. Jobbade som sagt söndag kväll men fick sluta 2 timmar tidigare då det var heelt dött! Absolut ingenting att göra. Så då mötte jag upp tjejerna på Canteen och hänger lite där. När jag kommer hem ser jag att min roomie lämnat en lapp där det i princip står här är min nyckrl, hej då. Försökte ringa honom men då har han spärrat sitt nummer och i ren panik skypade jag med pappa som lugnade ner mig och sa att allt skulle ordna sig, Gick ut till Kings Cross igen och kom hem in på småtimmarna. Vaknade igår paniikslagen över allt med lägenheten när pappar paket kommer hem i från fyllt av marabou, lösgodis och dippa. CAN I GET A HALLELUJAH?!?! Började gråta så glad jag blev! Pratade i allafall med hyresvärden och han sa att allt kommer lösa sig så jag inte behöver bli hemlös och ja.. Nu ligger jag nyvaken i sängen redo för att jobba. Där har ni mina senaste dagar sammanfattade lite smått och gott. 30 dagar kvarr till Thaithai, OMG!