malinrickle.blogg.se

Wish that I could stay forever this young

Kategori: Allmänt

Gooood morgon alla där hemma! Hur har ni det? Jag har det bara bra! Jobba hårt 6 dagar i veckan men det är bara att bita ihop och tänka på hur skönt det ska bli när jag slutar jobba och reser, inget jobb på 3 månader. NAJS!

Ledig igår vilket innebar utgång i onsdags, alltid lika kul med mina fina brudar. Igår var vi på Nandos och käkade lunch och vem stöter vi på där om inte Red Foo?! Såg honom inne på restaurangen så jag halvsprang dit och bad om en bild, hehe lite pinigt tyckte mina polare men YOLO för fääsiken! Sitter på jobbet nu, ska börja jobba strax och ja.. Det är vad jag ska göra fram till nästa torsdag! Cash is king Malin... Cash is king.

Ikväll blir det häng med massa polare. 27 grader ska det bli utomhus idag så ska möta upp alla på stranden efter jobb för mat, öl och musik. Kulikuligt! Hoppas ni har det bra hemma för jag har det tiptop här i värmen!

JTR FOR THE WIN!

Kategori: Allmänt

1 vecka senare är jag tillbaka, hehehe SORRY! Har ju inte gjort mycket i veckan... Jobbat, ledig torsdag och sen jobbat lite till! Sitter just nu i soffan och kollar liveshowerna på X-Factor och det är ett svenskt band som är med, HUR COOLT ÄR INTE DET?!?! 3 brorsor från någonstans i Sverige som är i top 12 på x-Factor i Australien! Riktigt fett! Sitter i alla fall här och ska snart lägga mig, jobb imorgon också...

Jag är verkligen ledsen för att jag inte bloggar men om jag ska va ärlig så har jag inte ett så roligt liv... Vaknar, jobbar, äter, sover och ja.. Det är typ det! Men jag lovar att så fort något kul händer så skriver jag det!

slappehelg

Kategori: Allmänt

Åh, detta har varit en så skön helg! Eller ja, än så länge.. I torsdags va jag ju LEDIG(!!!!!!) så då åkte jag upp till Olivia och chillade där. Var även på model casting vilket var väldigt intressant, dom ville inte ha mig till just denna gången men jag finns med i registert så det är ju alltid roligt! I fredags var det ju jobb som stod på schemat igen men det va rätt chill, inte så mycket att göra men ändå roligt! På kvällen va vi ett gäng som gick ner till Canteen och drack lite öl men jag låg hemma i sängen och sov redan vid 22.30. Sov 12 sköna timmar inatt så jag vaknade utvilad av att en bakfull Elin mutade mig med McDonalds ifall jag träffade henne (man säger ju aldrig nej till gratis mat) och satt på gräset vid stranden och käkade. Båda svetades så vi höll på att dö med svarta jeans i solskenet så vi gick till Bucket list och drack öl hela eftermiddagen, perfekt lördag helt enkelt! Nu på kvällen har jag bara legat i sängen och degat typ.. Skypade med min favvo Vickie innan men förutom det har inget speciellt hänt. Ska lägga mig och sova nu efersom det är jobb 07.00 imorgon bitti, yeey.....
 
 

Wednesday is the middle finger of the week

Kategori: Allmänt

Onsdag idag vilket innebär att jag är LEDIG imorgon!!! Förstår ni hur skönt det ska bli? Imorgon behöver jag inte ställa klockan, jag kan sova hur länge jag vill och jag kan göra vad jag vill under hela dagen. Har en känsla av att denna dagen kommer gå otroligt långsamt...

Hur är det med er då? Här borta är det fina fisken! Det har börjat bli varmare här nu vilket är otroligt skönt, det har varit en lång och kall vinter *mehehehe*. Bloggade ju senast i måndags och vad har hänt sen dess? Jo jag jobbade igår, efter det åkte jag till sjukhuset och hälsade på en kompis som ligger där helt själv. Han trillade ner på en balkong rätt ner på asfalten och bröt en armbåge, krossade den andra, fick sy 6 stygn i pannan, bröt näsan och fick hjärnskakning.... Stackars liten lixom, ligger på sjukhuset med båda armarna i gips och kan inte röra sig så jag köpte hans favoritgodis och hälsade på honom igår! Ska hälsa på honom idag igen, vet att han hade gjort samma sak för mig. Efter det åkte jag till Olivia för ännu en bbq i solskenet vilket var lila trevligt som alltid.

Sitter just nu på jobbet och softilerar. Börjar om 2 minuter och måste hinna kissa innan dess.. Stressigt!

Monday once again

Kategori: Allmänt

Och än en gång är det måndag.. Alla älskar ju måndagar! Not........ Jaja, min måndag är snart slut vilket är sköööönt! Trots att det är måndag har det varit en någorlunda bra dag. Jobbade idag, as usual, och kom hem för en dryg timme sen. Det har börjat gå bättre och bättre på jobbet nu vilket är skönt! Chefen skriker inte lika mycket utan låter mig jobba själv för han vet att jag gör allt jag ska men jag gör det på mitt sätt.

Igår var det söndag, obviously, och då var de olivias födelsedag! Hon fyllde 21 vilket man firar stort här i Australien, vet dom inte varför eftersom inget speciellt händer i detta land när man fyller 21 men jaja alltid kul att fira sin födelsedag! Hon jobbade hela dagen igår så vi åkte till hennes jobb och överraskade henne med ballonger och presenter. Snällt av oss ellerhur?!?! Det tyckte vi i alla fall! Så ja, igår var det drinkar och kuligt folk på Golden Sheaf men jag åkte hem redan vid 10 eftersom jag var den enda av oss alla som skulle jobba.

I lördags åt jag middag med familjen Telfer här i Bondi! Dom kom hit för att springa City 2 Surf så då passade jag på att träffa dom, alltid lika kul att spendera tid med min andra familj <3 dom åkte tillbaka till Melbourne igår så nästa gång jag träffar dom blir om jag åker dit innan jag åker till Sverige, vilket jag hoppas jag kan!

Sitter helt död i soffan och kollar tv men tänkte bara kika in och berätta om mitt åh så spännande liv så andra sidan klotet! Tjingeling

middag med mina favo-ozzies!

Kategori: Allmänt

Tjeeeenare på er! Nu är jag tillbaka igen och har tid att blogga.. Hehe tog ett ag men ja, jag gör så gott jag kan! De senaste dagarna har bestått av jobb och ja, det är väl det! Mådde jättedåligt igår, trodde bara jag va bakis men det visade sig att jag hade feber.. Så jag gick och la mig redan klockan 8 och somnade gott. Vaknade imorse och mådde lite bättre så då åkte jag till jobbet och när jag väl kommer dit visar det sig att vi va en för mycket så eftersom jag va sjuk kunde jag åka hem igen. Skönt men ändå inte.... Dom hade väl kunnat ringa och frågat om jag ville jobba eller vara ledig eftersom de redan hade tillräckligt med folk och dom visste om att jag skulle komma. Så ja, det var bara att vända på klacken och åka hem. Spenderade dagen med att ligga i sängen med Panodil och vatten och ikväll blir det middag med Telfers! Yes ni läste rätt, dom är i Sydney för at springa City to Surf imorgon vilket är ett jättestort lopp där man springer från stan till Bondi. Så det blir middag med dom och sen sängen! Jobber ju imorgon och hinner inte träffa dom då så jag ska inte låta någon dum liten sjukdom hindra mig inte.
 
Näsa vecka blir det också jobb, men även födelsedagsfirande, för min del! Insåg också idag att jag varit borta 7 månader... Har bara 4 månader kvar innan jag ska hem. VAR HAR DETTA ÅRET TAGIT VÄGEN?!?!?!
 
 
 
Tummen upp för Telfers!
 
 
 

Workworkwork

Kategori: Allmänt

Så ser mitt liv ut just nu! Men jag ska ju inte klaga.. Jag ville ju jobba och få pengar och Gud har beviljat min önskan, tack Gud! Sitter på jobbet nu och har lunchrast, helt sjukt att jag bara har 2 av mina 7 timmar kvar! Känns som jag jobbat i 1 timme men är det mycket att göra går tiden snabbt antar jag...

Hur är det med er där hemma då? Såg en bild mamma hade lagt upp på Crooks beach club och då fick man ju liiiiiite hemlängtan. Det är ju så vackert och underbart i Falsterbo på sommaren... Aja, får ta igen det nästa år! Just det ja, på tal om jobb lite lägre upp i inlägget... Min chef vill att jag ska jobba imorgon vilket innebär att jag jobbar 11 dagar i sträck! Förstår ni hur mycket jobb det är?! Det är ju tur att jag tycker om mitt jobb åtminstone. Nu måste jag tillbaka, ville bara säga hej! Mina raster är ju den enda tiden då jag har tid att blogga nu för tiden, heheehehehehehehe

Monday once again

Kategori: Allmänt

Oooooooch så var det än en gång måndag.... Sitter och har 3 minuter kvar tills jobb börjar så då tänkte jag säga ett snabbt litet halloj! Gårdagen bestod av jobb 7-15.30 och sedan en sunday session på teagardens, standard söndag helt enkelt! Denna veckan kommer vara jäkligt tuff då jag endast är ledig torsdag.... Hur ska jag klara detta? MEN vi får tänka positivt, det kommer innebära mycket cash i plonkan och det tackar man ju inte nej till!! Har dock så jäkla ont i halsen och det är ju inte det ultimata om man ska jobba 6 dagar på en vecka.. Nu håller jag på att bli attackerad av duvor, SPRIIIIIING!!

Pearl harbour and popcorn, perfect saturday night!

Kategori: Allmänt

Så, nu har jag ÄNTLIGEN tid att blogga igen! Ni får ha lite tålamod med mig mina 4 kära läsare, jag gör så gott jag kan...

I onsdags var det som sagt utgång vilket var kalas som alltid! Vi hade förfest här och sen drog vi som vanligt till beach road och dansade in på småtimmarna. Gud vad jag kommer sakna det stället när jag kommer hem, andraårs visa kanske? I torsdags var det strålande sol så då var det än en gång bbq hos Olivia och Rasmus vilket var lika trevligt som alltid! Det grillades och åt god mat, dracks öl, spelades spel och ja.. Det var som sagt väldigt trevligt! Åkte hem redan vid 7 och somnade redan 9, haha snacka om trött tjej! Jobbade hela dagen igår och sen var det stor utgång i stan, för en gångs skull, eftersom Sebbe drar till Asien på lördag morgon och det var också väldigt kul! Gårdagens utgång innebar då soffhäng uppe hos Olivia hela dagen men det klagar man ju inte på! Ska gå och lägga mig strax då jag ska jobba hela dagen imorgon... Kul.

Har sån otroooolig beslutsångest vad det gäller nästa år alltså... Ska jag stanna? Ska jag åka hem? Kommer det va lika kul utan alla mina kompisar? Kommer jag hitta nya kompisar som är lika roliga? Tycker inte om att göra sådana beslut...........