malinrickle.blogg.se

Sitter i soffan, vilket jag gjort hela dagen

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket.. Tvättade mina lakan och har kört in 3 tvättar med kläder, sjukt najs! Hade nästan slut på kläder, allting var smutsigt så nu när jag va ledig så tyckte jag det ar dags för en tvättdag! Längtar lite smått efter att lägga mig då det är den bästa känslan som finns, nytvättade lakan, score! Eller just det ja, jag gick ut på en liten promenix! Känns sjukt gött att börja träna igen! Har ätit så otroligt dåligt på sistone.. McDonalds, chips och godis har varit en del av vardagen sedan jag flyttade hit så nu tänkte jag att det var dags att nytta till mig! Känns otroligt bra men eftersom det är söndag så ska jag unna mig lite, det heter Sunday Funday för en anledning! Jag ska köpa popcorn och kolla min nya serie. Serien jag nu börjat kolla på heter White Collar, minns att mamma kollade på den och sa att den var riktigt bra! När det gäller serier är jag och modern min otroligt lika, båda är riktiga serienördar! Så fort vi kollat klart på en serie måste vi ha en till, älskar att kolla på serier! Kollar man på film så tar den slut efter 2 timmar men serier kan man kolla på hur länge som helst och det är alltid något som händer. På tal om det måste jag köpa fler USB för min dator har slut på minne... Har ju så himla många bilder och filmer som jag tagit här så jag får köpa antingen fler USB eller investera i en hårddisk men det är så dyrt ch jag har inte så mycket pengar..... Dagens I-landsproblem!

YEEEEEEEEEEEEEEEES

Kategori: Allmänt

CHEFEN RINGDE IMORSE OCH SA ATT JAG ÄR LEDIG IDAG!!! Det är dåligt väder och då behöver man inte va så många så då fick jag va ledig, YES! Mig gör det inget eftersom jag tjänade dubbelt i fredags så tekniskt sett går jag ju inte back pengavis, gött! Nu har jag inget planerat idag eftersom jag trodde jag skulle jobba så vad ska jag göra idag? Ska ut och gå en runda hade jag tänkt, tvätta mina lakan, tvätta mina kläder och efter det får vi se helt enkelt! Kanske har en sån dag då jag ligger i sängen och gör ingenting! Hmmm, det låter otroligt frestande..... Får ringa brudarna för att se vad dom ska hitta på, kanske svänger dit och tar det lugnt! Nu ska jag slänga in mina lakan i tvätten, kram på er!

you can count on me like 1,2,3

Kategori: Allmänt

 
Gooooodmorgon! Såhär glad och utvilad är jag idag! Somnade vid midnatt igår och har sovit som en stock fram till nu (klockan är 10 här). Blev lite mindre glad när jag såg att solen står högt på himmeln och inte ett moln är i sikte. Minns ni vad jag skrev i inlägget igår? Förr igår? Fint väder = Mycket folk på Jacks... Usch, it's gunna be a looong day!
 
Hur mår ni då? Skypade lite med pappsen och Sofia igår och såg att ni har snö, mindre kul. Har det någonsin varit snö såhär långt in i Mars...? Inte vad jag kan komma på! Fredagkväll hemma i Sverige så antar att alla vuxna ligger och softar hemma medan alla ungdomar gör sig i ordning för att slå klackarna i taket! Det är något jag tagit det lugnt med denna veckan, att slå klackarna i taket. Jobbar man all day, every day är det svårt att gå ut och göra saker, det är svårt att ha ett liv utanför jobbet *Johanna knows what I mean*. På tal om skypandet med pappa... Denna lilla bruttan ska kanske byta jobb igen! Berättade det för pappa igår då han blev lite smått chockad, jag är redan inne på mitt 3:dje jobb och jag har bara bott här i 2 månader. Jag gjorde ju mitt RSA för några veckor sen och jag vill gärna jobba med något där jag har användning för det! Min kompis tipsade mig om att en resturang/bar i Bondi sökte folk så jag gick dit och dom sa att dom skulle ringa mig nästa vecka för en trial, GÖTT! Jag har en fantastisk plan på hur jag ska göra, are you ready?!?! Här kommer den: JAg ska gå dit, gå på trialn och sedan prata med om om lön/tider jag kan få och sådant. Är det bättre än Jacks tar jag det, är det sämre än Jacks struntar jag i det! Hur bra lät inte det då?! Rätt så logiskt om man tänker efter men hey, I like it!
 
Nu ska jag göra frukost och ta det piano innan jag promenixar till jobbet! Kikar in senare om jag fortfarande lever....

Löööööööökigt

Kategori: Allmänt

 
Tog tag i mig själv och gick en sväng. En lagom lång sväng, 5 kilometer blev det så det känns gött! Kom hem och gjorde sedan lite övningar på en yogamatta som förra ägarna glömde i huset! Känner mig duktig och lökig så nu ska denna tös ta en dusch, för DET behöver hon, och sedan sätta mig i sängen/soffan och kolla film/serie/läsa bok.. Har inte riktigt bestämt mig

beslutsångest

Kategori: Allmänt

Sitter hemma i soffan, tv:n är på och datorn ligger stabilt i knäet. Dåligt väder i Bondi idag vilket resulterar i att ingen kommer till Hungry Jacks. Det ligger precis vid stranden nämligen så är det soligt är mycket folk på stranden, alltså mycket folk på Jacks och är det dåligt väder är det ingen på stranden, alltså inget folk på Jacks. Jag skulle egentligen slutat 2 men eftersom det inte var något att göra och vi var 3 personer i kassan så fick jag gå en timme tidigare vilket va rätt så najs! Tjänade ju dubbelt idag och jobbade 6 timmar, sweet!
 
Sitter som sagt i soffan och har sån otrolig beslutsångest! Vill ut och gå en PW men vill inte göra det själv.. Antingen PW:ar jag eller så lägger jag mig i sängen och kollar film/serier, WHAT TO DO?!?! Ska smsa runt lite till folket och kolla om det är någon som är sugen på att gå, annars kanske jag går till videobutiken och hyr en film och går tillbaka, best of both worlds?

Jag ska jobba 7.00-15.00 men jag är glad ändå för idag är det dubbelt betalt!

Kategori: Allmänt

Mätt och glad!

Kategori: Allmänt

 
SER NI VAD JAG SER?!?!?! LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSGODIS!! Yes, denna fantastiska grej har dom på IKEA! Började nästan gråta när jag gick runt där... Käkade först en underbar middag som bestod av köttbullar, potatismos, brunsås och lingon och efter det strosade jag och Denise omkring på IKEA. Som sagt, fick nästan tårar i ögonen! Gick runt och såg massa aker jag har i mina rum hemma som t.ex. kuddar, lakan, hyllor och dylikt. Ville bara åka hem när jag såg allt det men på ett sätt var det skönt, en liten dos av hemma! Men sen var det tillbaka till min nya verklighet i Australien! Jag och Denise fick oss en liten chock när vi gick ut ur IKEA och insåg att vi var i Australien, i 1 timme kändes det som vi var hemma på IKEA på Svågertorp i fina Sverige. Vänner, Familj och alla andra jag har en koppling till hemma! Ni ska veta att jag saknar er, väldigt mycket <3

9 långa timmar senare.....

Kategori: Allmänt

NU ÄR JAG HEMMA! Besvikelsen som uppstår när man skulle sluta 1 men måste stanna kvar till 3..... Drack 5 stora koppar kaffe på 4 timmar för att hålla mig vaken vilket resulterade i en väldigt hyperaktiv brutta! JAg var så otroligt snabb och effektiv hela dagen men nu när jag kom hem och la mig i soffan vill jag ALDRIG resa mig igen! Men jag måste, ska till IKEA med Denise alldeles strax. Måste göra något för att hålla mig vaken så jag kan somna tidigt ikväll och sova heeeela natten! Ska ju upp klockan 6 imorgon, börjar jobba 7 am... Kul liv jag har!

klockan alldeles-för-tidigt-på-morgonen

Kategori: Allmänt

 
Såhär pigg och glad är Malin idag, det vill säga inte alls pigg och inte alls glad. Börjar som sagt jobba 06.00, hade planerat att gå upp klockan 5 men dom planerna ändrades snabbt. Roomien min staplar in med sin kompis, som sover här nu, klockan 03.45 och dom bestämmer sig för att ligga och prata om allt mellan himmel och jord vilket innebär att denna tjejen vaknade och kunde inte somna om. Alltså har jag varit vaken sen 03.45, INTE KUL! Ska äta min frukost i lugn och ro och försöka att inte somna medans jag gör så. ZZzzZZZzzzZZzzZZZ

Internet efter 7? score!

Kategori: Allmänt

Har placerat mig i soffan med en uppäten apelsin och en kopp updrucket te, gosegos helt enkelt! Tänkte dra hem till killarna, Anton fyller som sagt år så jag tänkte strosa dit och säga grattis och titta på dom när dom förfestade men dom planerna förändrades när chefen ringde och frågade om jag kunde börja jobba 6 am istället för 8... SKÄMTAR HAN?! Vem vill ha en hamburgare 6 på morgonen? Eller okej, vi öppnar ju inte förrän 8 men vad finns det att göra klockan 6 på morgonen? Det innebär att lilla jag måste upp klockan 5... Får tårar i ögonen när jag tänker på det. Så ja, jag antar att jag måste lägga mig nu.. Men jag är ju inte trött.. Gud, hur ska detta sluta?!
 
Såhär ledsen blev jag när chefen ringde...

Jobbig jobbdag

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma efter en lååååång dag på jobbet! Eller ja, det var ju bara 6 timmar men det var så otroligt mycket folk! Idag var det drygt 30 grader och skinande sol vilket innebär mycket folk och mycket folk innebär en stressad Malin och eftersom det var sol och jag var tvungen att jobba innebar det en ledsen Malin.. Så ja, idag var Malin ledsen och stressad. MEN jag tog mig igenom det med ett leende på läpparna! Ska snart börja göra middag, ka bara duscha av mig svetten och hamburgarlukten som har tagit över min kropp. Ikväll blir det nudlar med wookade grönsaker och kyckling, hur gott låter inte det?!
 
JUST DET JA!!! På tal om mat, åh besvikelsen som uppstod igår. Igår skulle jag, Elionor, Linea, Maiken, Mira och Gavin gå ut och äta middag. Det finns en resturang som har Tuesday Night Mussels så då tänkte vi, amen det låter gott! Vi har tänkt dra dit jättelänge så igår va det dags och ALLA var så otroligt taggade! Det kostar 25 dollar så får man en gryta musslor och ett glas vin/öl. Vi bokade bord på resturangen, dom hade inte bord förrän 20.30 så vi fick ju ta det helt enkelt. Vi kom till resturangen, fick vänta 15 minuter på vårt bord och sedan fick vi vänta 10 minuter och sedan kommer äntligen servitören fram och öppnar munnen och säger "innan ni beställer skulle jag bara säga att vi har slut på musslor". SLUT PÅ MUSSLOR?! HUR KAN MAN HA SLUT PÅ MUSSLOR NÄR MAN HAR MUSSELKVÄLL?! Alla satt och var väldigt förvånade då de gör väldigt mycket reklam för musseltisdag så är det slut.. Så med ledsna miner gick vi där i från till en Thairesturang och åt tills vi svimmade.
 
Ae, nu ska jag duscha och laga mat! Anton fyller år ikväll men jag börjar 8 imorgon så känner inte riktigt att jag är sugen på utgång så det blir en lugn kväll för mig ikväll. Puss och hej!

Internetmorgon

Kategori: Allmänt

Har klurat ut att min dator är lite dum mot mig.. Jag har nämligen bara internet på morgonen och fram till ungefär 6-7 tiden och sen försvinner det. Förstår inte riktigt varför eller hur det kommer sig att det gör så men ja, den gör så och det är dumt. Mobilen ansluter som den ska men det är datorn och internetlådan som inte kommer överrens efter 7 tiden.. Men det är ett problem som Mr. Landlord får lösa!
 
Godermorgon, hur mår i idag?! Jag mår tipptopp faktiskt. Har precis ätit en nyttig frukost som bestod av youghurt med müsli, mandlar och bananer, en kopp grönt te och fullkornsmackor med philly, MUMS! Spenderade 75 dollar på mat igår.. Det gjorde ont i plånboken men nu behöver jag inte handla på typ 2-3 veckor vilker är otroligt skönt! Jag köpte massa frukt, grönsaker och andra nyttiga saker vilket gjorde att det blev väldigt dyrt. Jag förstår verkligen varför många är överviktiga i detta landet, nyttig mat är så otroligt dyrt! Frukt, grönsaker och andra nyttiga matprodukter kostar nästan dubbelt så mycket som godis, kakor, pizza ochsånt så jag förstår verkligen varför folk vänder sig till det billiga alternativet. Jag har ätit otroligt onyttigt sen jag flyttade hit men nu jäklar ska det bli ändring på det! Köpte massa kyckling, fisk, köttfärs, kokosmjölk, curry, chilli, pasta, ris och sånt så MAMMA OCH PAPPA, ni får gärna skicka eller skriva recept på vad för mat jag kan laga med detta! Mina andra 5 läsare får gärna också lov att skriva recept om ni vill, bara kul med massa saker att välja mellan!
 
Idag är det jobb som står på schemat! Såg precis att klockan är alldeles för mycket så jag måste börja röra på mig! Om jag hinner hem innan internet försvinner hör jag av mig då, annars hörs vi imorgonbitti!
 
Nya favvo-pyjamas-tshirten!

Laddar upp för surfing!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och käkar a breakfast for champions vilket består av mackor med ost, två ägg, ett glas juice och en kopp grönt te. Idag står surfing på schemat! Yes, ni läste rätt, idag ska jag ut och surfa! Jag, Elionor och Linnea ska ta de 2 brädorna vi har och dra ner till stranden för att försöka lite. Ska först försöka ställa mig upp på dom brutna vågorna.. Vi får se hur det går! David sa att det är bara att försöka göra det, practice makes perfect, och när jag kan det ska jag ut och försöka ta vågora som inte brutits än. Men ja, vi får se om jag kommer så långt! Grejen är den att Linnea och Maiken köpte en bräda från min kompis Tom, som vi får låna om vi vill, och sen lånar vi Fredriks bräda, eftersom han inte är här för att använda den, så vi 3 får turas om helt enkelt. 2 surfar och den 3dje får vara fotograf. Ska äta upp min frukost nu och sedan bege mig mot stranden. Bilder kommer, I promise!!

gottegwiiiiis

Kategori: Allmänt

 
G to the Ottegris! Sitter och unnar mig lite chips när jag kollar Glee, myspys! Tänkte bara pipa in och säga hej... HEJ!

The man, the myth, the legend, the boss!

Kategori: Allmänt

ÅÅÅÅÅH VAD BRA DET VAR!!! Bruce Springsteen, Live in concert.. Nu förstår jag verkligen varför han kallas The Boss! 2 timmar och 45 minuter var konserten, 24 låtar, inga pauser och mannen är 63 år gammal! Well done Bruce, well done! Jag hade nog ALDRIG klarat av att göra det när är 63, nääe minsann. Usch, det var så otrooooligt bra! Kunde ju inte så värst många låtar, kände igen alla dock men kunde inte texten till dom flesta! Fällde några tårar när han spelade Waiting On A Sunny Day, började tänka på pappsen och resten av familjen och hur dom ska se honom i maj utan mig och att jag såg honom här utan dom. Men snart får jag träffa och krama om alla igen! Pratade även med pappa i telefon efter konserten och han berättade hur avundsjuk han hade varit! 
 
Bilder ligger uppe på Facebook, ska göra ett litet kollage och lägga upp här till er också men det orkar jag inte göra nu. Har varit en riktig liten jetsetter denna helgen faktiskt! Flög från Sydney till Albury i lördags, körde från Albury till Melbourne igår och flög från Melbourne till Sydney idag. Massa flyg har det blivit under mina 3 månader här! Räknade ut att jag sammanlagt suttit på 7 flyg på 3 månader.. Kanske inte så värst mycket att hurra för men hey, det är alltid något! Nu ska jag vara duktig och städa (läste du det mamma?!) och laga lite sen lunch! Pusspuss
 
Familjen Telfer, jag och Emmas kompis efter konserten
 
We are not groupies, we are Bruupies!

Here's Maaaaaaaaalin

Kategori: Allmänt

 
 
Cheeeeeeeyna! F'låt för den kassa uppdateringen.. Jag vet, jag vet.. Förstår inte hur ni klarade er utan mig dessa 3 dagar som gick utan något bloggande alls. Internetet i vår lägenhet har blivit så jäkla dåligt *ledsen brud..* Hyresvärden var hos oss i veckan och pillade på den lilla lådan där internet kommer ifrån och sen dess kan jag int ansluta varken min mobi eller dator til vårt wifi.. Nicht Gut!! Men ni överlevde, jag överlevde och nu är det inget mer med det!
 
Hur är det med er? Med mig är det fina firren! Sitter i skrivande stund hemma hos Fam Telfer i Albury, kalaskul! Ingen av dom är hemma så ja, jag sitter själv hos dom. Valda var vänlig och la ut en nyckel + pengar för taxi från flygplatsen så det låg där och väntade på mig när jag kom hit. Är så otrooooooligt hungrig men vågar inte bara ta något ur kylskåpet.. Tänk så är det något som dom har sparat till ett speciellt tillfälle, lagat speciellt till ikväll.. ja, tänk om jag tar något fel! Så jag väntar tills dom kommer hem. Har längtat något så otroligt jäkla mycket efter att få komma hit och vet ni varför? Do ya, do ya, do ya?! JAG SKA FÅ HEMMALAGAD MAT!!!! Jag ska få god och ordentlig mat! Jag har underskattat det något så otroligt mycket när jag bodde hemma. Då var det inga konstigheter att mamma/pappa lagade mat men nu gör dom inte det. Nu måste jag göra det och jag har inte råd att köpa "dyr och fin" mat så ja, jag har levt på pasta med kyckling/köttfärs, nudlar och Donken i 2 månader. Så att få hemmalagad mat ska bli så otroligt gott!! Ska bara vara här ikväll och imorgon bär det av till Melbourne för att se BRUCE SPRINGSTEEN! Åh, det kommer bli så jäkla coolt! TAGGAD BRUD?!?!?!
 
Vill också, nu när jag har internet, skriva en grattishälsning till min underbara lillebror som fylde 16 igår. GRATTIS FINA DANIEL! Hoppas du hade en underbar dag och att du fick massa fina paket! Skriv gärna till mig när du har fått mitt! Älskar dig väldigt mycket och saknar dig också <3 Love You

Ellen Degeneres

Kategori: Allmänt

 
Sitter i soffan, vaknade precis och så slog jag på tv:n och då är det Ellen Degeneres på tv! Kollade ALLTID på hennes program hemma men har inte sett det sen jag kom hit, förrän nu! Åh, det gjorde min morgon. God morgon förresten! Hur mår ni idag? Jag vaknade som sagt precis efter 11 timmars sömn, wonderbart, och ska nu göra frukost. Eller ja, jag gör frukost nu.. mina ägg håller på att kokas upp. Har börjat äta det rätt mycket sen jag flyttade hit, säkert bara för att du kan få 24 ägg för 3 dollar viket är ett riktigt kap!
 
Hur mår ni då? Hörde att det var snöstorm hemma... Tyckte det var roligt innan, ni hade kyla och jag hade värme, men nu tycker jag faktiskt synd om er. Snö i mars är ju inte roligt, det är då våren ska komma fram! Det är då man ska kunna ha skinnjacka med massa tröjor och halsduk, man ska kunna sitta ute i solen med solglasögon och ta en kaffe men nu kan ni inte det.. Förstår hela poängen med våren tycker jag. Här har det varit fint väder hela veckan! Det ska bli kallare här nu då hösten börjar komma så när ni kan använda bikini måste jag använda jeans, tröja och skinnjacka. Lite tokigt tycker jag personligen.
 
Idag händer massa saker! Jag börjar mitt nya jobb *awesöme*, Cale och Ylva kommer (!!!!!!!!!) och därför blir det såklart utgång! Kommer bli kalaskul, då har jag massa kompisar hem i från här! Det känns så otroligt konstigt dock, att dom är här. Dom ska vara hemma och detta är inte hemma så dom ska inte vara här men nu är dom här och ja.... Det känns otroligt rätt men ändå fel. Men jag vill inte att dom ska lämna mig! Jag vill att dom ska stanna för alltid. Nu händer det något med mina ägg! Kikar in efter jobb och säger hej!
 
 
Glad (och brun) tjej som tittar på Ellen!
 

slappetisdag

Kategori: Allmänt

Tjosanhejsan bloggen! Idag är det tisdag, idag är Malin ledig, idag ska Malin slappa. Solen gassar på idag igen, wonderbart, men jag ska faktiskt INTE åka till stranden! Ja jag vet, lite crazybananas men jag har faktiskt en bra anledning till det. Det är såhär, Josefin har drabbats av maginfuensan stackaren och låg och kräktes hela söndagnatt. Nu mår hon där emot bättre men hon måste ligga inne hela dagarna så hon blir frisk innan hon ska flyga hem. Philip och Hanna vill utnyttja solens strålar så gott det går innan dom åker tillbaka till kylan så snäll som jag är sa jag att jag skulle stanna inne med Josefin och hålla stackaren sällskap! Snäll vän jag är va??
 
Igår blev det en liten spontanutgång, alltid kul när det händer! Jag och Hanna tänkte dra ner till pubben och ta en öl men en öl blev till två sen träffade vi ett härligt gäng killar som började bjuda på öl och nästa sekund var vi på nattklubb och dansade.. som sagt, spontant! Mår tipptopp idag och imorgon börjar nya jobbet! Ska dock bara jobba mellan 15-18 men det bästa med allt är att Denise är den som ska lära mig allt som finns att kunna, hur bra är inte det?! Nej, nu måste jag duscha och sedan röra mig mot Josefin! Kikar in lite senare, pusspuss!

yes, I'm alive

Kategori: Allmänt

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina 7 dagliga läsare över min frånvaro denna helgen. Jag har helt enkelt glömt bort att blogga! Antar att det blir så när man har besök från Sverige, jobb och allt annat man måste göra.
 
I fredags var det utgång! Förfest hos Josefin och Co. och efter det tog vi taxi till Kings Cross, dansade in på småtimmarna, tog taxi hem och sedan mötte jag upp med mina andra buddies och drog ut i Bondi. Full rulle helt enkelt! Lördagen bjöd på sol och bad på stranden all day long. Låg mest och solade (sov) så min bränna blir bättre och bättre måste jag säga. Pizza och film kväll stod på schemat på lördagskvällen, underbart mysigt! Vi beställde pizza, köpte chips och kollade på Wedding Crashers, eller ja.. jag kollade och resterande halvsov typ. Söndagen var likadan i princip! Strandhäng på dagen och sedan gjorde jag en online training som krävs för mitt nya jobb. Just det, det har jag glömt att skriva om här i bloggen. JAG HAR FÅTT NYTT JOBB!!! Ska börja jobba på Hungry Jack's som är BK fast Australienskt typ.. Dom har allt som BK har men det heter Hungry Jack's. Det ligger 5 minuters promenad här i från, det är bättre betalt och jag får mer timmar så det är AWESOME!!!
 
Idag är solen framme än en gång så det innebär ännu mer strandhäng! Elionor och Co. ska på Zoo idag men jag har inte pengar så jag kan inte följa med.. Får ta det en annan dag helt enkelt! Ska nu äta upp min frukost och sedan röra mig neråt mot stranden. Tjingeling!

oh happy days

Kategori: Allmänt

Tjillevippen! Nyss hemkommen efter ytterligare en heldag på stranden. Nu jäklar börjar brännan arta sig! Eller ja, den har ju funnits där i 2 månader nu men köpte en ny bikini i måndags för att kunna bli brun mellan bopparna och det börjar arta sig nu, efter alla hårda och jobbiga timmar nere vid stranden! Solen stekte på 33 grader, molnen var utom synhåll och surfingen var kanon! Det var typ storm här igår och idag så all ström och vågorna har kommit hit under natten. Det var fullt med surfare ute och strömmen var så otroligt stark. Man kunde knappt bada utan att bli bortspolad av vågorna, det sjuuuuukt, så att gå ner och svalka sig när man solade gick absolut inte. 
 
Ikväll blir det bara chill! Hanna, Josse och Philip kommer hit vid 8.30 så ska vi ner och köpa pizza, godis, chips och massa annat smått och gott och kolla film här! Riktigt myspys! Vi var ju ute igår, vi var vid Kings Cross och körde lite Barhopping. Tror sammanlagt vi hann med 6 barer/nattklubbar, roligt som fan var det i alla fall! Mötte upp resten av gänget i Bondi, stack till Bondi Hotell och åkte sedan hem till tjejerna på efterfest där jag slaggade inatt. Har placerat mig i sängen och ska kolla på Suits *SÅ JÄKLA BRA* och ska sedan duscha och försöka ta tag i mig själv och städa mitt rum. Mamma, tur att du inte ser hur här ser ut.. Du hade inte blivit glad. Hoppas allt är bra med er hemma också, hörde att snön och kylan har kommit tillbaka *HEHeheheheheEEHHE*! Vi får hoppas att ni får solsken nart också!

presenttime

Kategori: Allmänt

Fick ÄNTLIGEN iväg paketet till mamma igår.. Gud, bättre sent än aldrig beskriver situationen väldigt bra. Dyrt var det också, det kostade 100 dollar att skicka det! Japp ni läste rätt, inte kronor utan dollar!Det var antingen att skika det långsamt för 50 dollar och det skulle tagit 30-90 dagar (!!!) eller express för 88 dollar vilket ska ta 5-10 dagar så ja, jag hade ju inte så mycket val! Iväg kom det och jag är glad, mamma är glad, alla är glada!
 
Kom hem för en liten stund sedan efter att ha sovit hos brudarna *är väldigt duktig på att glömma nyckeln hemma..* Har man bara en liten nyckel i myntfacket i plånboken så är det väldigt lätt att den glöms hemma när man inte tar med sig hela plånboken ut! Så ja, slaggade på offan och promenixade sedan hem för att ta mig en dusch vilket jag inte orkat göra ännu.. Men jag ska göra det nu.. sen... snart.. äsch, jag gör det när jag orkar!
 

pants off friday

Kategori: Allmänt

 Idag är det fredag. Idag är jag ledig. Idag är det dåligt väder men det gör inte mig något för jag kan ändå inte ligga på stranden! Pga klydd i schemat på jobbet var jag ledig igår och jag är ledig idag. Det är jag och en kille vid namn Peter som elar på en possition på jobb, jobbar jag är han ledig och viceversa. Jag började jobba 11 igår och 11.30 kommer han in, alla blir lite chockade men då visar det sig att Vic (chef 1) har sagt till honom att jobba och Harry (chef 2) har sagt till mig att jobba.. Eftersom jag va sist in i "teamet" är jag först ut i sådana tillfällen, alltså jobbade jag 1 timme igår. 1 TIMME!! Jag åkte buss och tåg och gick i 1,5 timme för att komma till jobb och jobba i 1?!?! Skandalöööööst! Trots det hade jag en väldigt produktiv dag. Jag öppnade bankkonto, jag fixade medicare och även ett möte med snubbarna så jag (pappa) får pengarna tillbaka, jag köpte det sista av Veras kläder och ja.. Så mycket hann jag med igår! Gjorde även lite sightseeing när jag väl va inne i city. Delen av city där jag jobbar är lixom minimal! Där finns inte så mycket, förutom kineser för jag jobbr precis vid Chinatown. Jag har fortfarande inte sett Operahuset! Eller jo, jag såg det när jag flög hit men inte närmre än så.. Får ta tummen loss och göra et, kanske när Calle och Ylva är här! Hade även tänkt åka till Blue Mountains när jag har tid, åh har så mycket jag vill göra men så lite tid att göra det på..
 
Idag ska jag som sagt på möte med gubben/tanten från Medicare för att få ett medicarekort och för att få tillbaka pengar. Ska även posta iväg paket till Sverige, vill inte ens veta hur mycket det kommer kosta med alla kläder och dylikt som ska skickas hem. Kom precis på att jag har lite kvar att slänga ner i paketet innan jag skickar iväg det.. Får ta och göra det sen ju! Hade jobbintervju igår som gick bra, om skulle höra av sig idag så vi får väl hålla tummarna! Är förutom det ensam i lägenheten i princip hela dagen.. Lite tråkigt men samtidigt lite skönt! Käänner mig dock så otroligt lat när alla andra har jobbat all day, everyday denna veckan och jag har jobbat 6 timmar men hey, not my fault! Ikväll blir det utgång! För en gång skull ska vi inte ut i Boni utan vi ska till Kings Cross, det kommer bli AWESOME!! Kikar in efter alla mina viktiga, vuxna ärenden för att se om jag kan skriva något mer om min ypperligt roliga vardag!
 
Morgoonfrillis delöx

Min mamma

Kategori: Allmänt

Idag är det min mammas födelsedag. Eftersom jag bor så långt borta och inte kan vara med och fira henne får jag helt enkelt skriva ett grattis-inlägg till mamma! So mama, this is for you.
 
Mamma, du är den finaste människan jag känner. Du är omtänksam, rar, söt, snäll, generös och sätter ALLTID andras behov före dina egna. Du är alltid där när man behöver dig, du ger mig tough love när jag behöver det och du ger mig genuin kärlek varje sekund av varje dag. Även om jag är på andra sidan jordklotet så vet jag om att du alltid finns där ifall jag skulle behöva något. Mamma du är så underbar på så många olika sätt och vis! Du behandlar mig inte som ett barn, du låter mig fatta mina egna beslut, du låter mig göra mina egna misstag men du finns alltid med på ett litet hörn ifall man skulle behöva en knuff och det älskar jag med dig. Du låter mig leva mitt egna liv och du stöttar mig till 100 % i allt jag gör, rätt som fel. Jag saknar dig så otroligt mycket mamma, du förstår inte. Jag saknar hur du kan stå och baka i köket, jag saknar att gå ner i vardagsrummet och se dig sitta i soffan framför en av dina tusentals serier. Jag saknar att ha dig nära till hands, jag saknar att ha dig hos mig. Mamma du är den finaste människan på denna jord och jag älskar dig så otroligt mycket. Grattis på din dag mamma, I Love You!
 
 
 
 
 
 

Idag har vatt en dålig dag, 'nuff said

Kategori: Allmänt

nyduschad och ren

Kategori: Allmänt

 
Förklarar mitt stadie just nu, jag är nyduschad och jag är ren! Kunde verkligen känna hur all sand och salt bara försvann från kroppen och hur det bara rann hur håret. Aaaaaah, känslan som uppstår när man är nyduschad och insmord och bara känner sig så otroligt fräsch och man bara känner hur gott man luktar, superb! Men nog talat om mig och min dusch, ska snart hoppa i säng för att kolla Suits och somna in sött.
 
Ska ju upp och jobba imorgon.. Har inte jobbat på en vecka så det känns konstigt att ställa klockan och gå upp tidigt för att ta buss, åka tåg och sedan gå i en halv evighet... Ska åka in lite tidigare för att hinna lämna ut några CV på resturanger och affärer som finns påväg till jobb. Vill att någon ska ringa mig NU och säga att dom vill att jag ska jobba hos dom.. Det hade vatt SÅ najs, så slipper jag jobba på det stället med slavlönen. 11 dollar i timmen är INGENTING! Dom hade även lovat mig minst 25-30 timmar i veckan och förra veckan fick jag bara 15, det är inte OK! Orkar inte prata med dom om det hellet för dom lyssnar ändå inte på mig. Har försökt säga till dom att jag vill jobba mer men dom säger att jag måste lära mig allting innan jag börjar jobba mer.. LÄR MIG ALLT DÅ!!! Dom har förklarat att det finns 2 delar, take-away och själva resturangen. T-A kan jag redan utan och innantill, och har försökt få dom att lära mig resturangen men dom vill inte. Har försökt prata med dom om det men dom lyssnar inte... Så f*******ing  störigt!
 
Har suttit och kollat klipp från Avicii-konserten jättelänge och vill bara tillbaka! Vill bara spola tillbaka tiden och kolla på den konserten en gång till för det var ju så bra! Det var ju sån bra musik, sån härlig stämmning och man bara hade det så jäkla bra.. Please, take me back!

beachday

Kategori: Allmänt

Hemkommen från en heldag på la playa! Tycker fortfarande det är så otroligt heeftigt att jag bor 2 minuters promenad från Bondi Beach, har inte riktigt förstått det än.. Låg på stranden till drygt 4, många timmars sol och bad blev det! Havet var så otroligt skönt idag alltså! Inte för kallt, inte för varmt utan helt perfekt! Vågorna var inte heller för stora så det var bra, hatar när man hamnar i strömmen av vågen och åker upp, ner och överallt så hamnar bikinin snett, munnen fylls av vatten och allt blir kaos. Därför var det skönt att vattnet var någorlunda stilla idag. Ikväll händer inte så värst mycket.. ska bara chilla tror jag, vi funderar på att köra Dominos Cheap Tuesday och dra ner till stranden men vi får la se! Annars blir det softiloft hemma eftersom jag ska jobba imorgon. Första gången på 1 vecka jag ska jobba, känns lite sjukt.. Har ju haft en minisemester, vill inte jobba men behöver ju faktiskt pengar för att kunna bo kvar i min lilla lägenhet. Ska hoppa in i duschen och skölja av mig all sand och salt som fastnade på kroppen på stranden!
 
Lilla jag på stranden idag

do you know why God died?

Kategori: Allmänt

Väcktes av en knackning på dörren imorse och där stod det 2 män i 50-60 års åldern och ställde mig denna fråga. Stod där om ett stort yrvaket frågetecken och måste sett rätt dum ut. Dom bjöd personligen in mig till en diskussion där vi skulle disskutera varför Jesus dog. Jag som inte tror på Jesus, och va lite smått irriterad för jag blev väckt, log så snällt jag kunde och tog emot pappert dom gav mig men måste erkänna att jag slängde den direkt när jag gick in igen. Som sagt, jag tror inte på Jesus.. Jag tror på att en människa som Jesus fanns men inte på alla saker han gjorde, att han återuppstod och sådant. Gick sedan och la mig igen men kunde inte somna om, så då kollade jag Suits och åt Coco Pops i sängen.. Bättre morgon får man leta efter!
 
Satt igårkväll och la upp ALLA bilder på Facebook *thank you, thank you very much*. Maiken bestämmde sig för att tagga alla bilder och och det blev sammanlagt 177 taggar som jag skulle godkänna vilket tog sin lilla tid.. Men äntligen kom bilderna upp och nu behöver jag inte oroa mig för det längre! Nu är dom där och snart kommer fler! Ska försöka bli bättre på att ta bilder på dagarna och sådant så det inte bara blir massa festbilder för det är ju inte det enda jag gör! Ska dra och sätta på mig bikinin och dra ner till stranden nu, solen bestämde sig för att titta fram! Kikar kanske in senare med ett mobilinlägg *CooOOOOOOooOoOl tjej* eller så kikar jag in när jag kommer hem i eftermiddag!
 
Da gang @ Future Music Festival

Yeah yeah, wow wow

Kategori: Allmänt

God kväll alla miljoner (sex.......) läsare som kikat in på bloggen idag! Idag var en produktiv dag ska jag be att få tala om för er! Gick runt och lämnade ut CV till 15 olika ställen *You go girl!* för att sedan röra mig till banken för att äntligen öppna ett Australienskt bankkonto. Har snackat om att göra detta i 2 månader men har aldrig fått tummen loss från rumpan förrän idag! Kände mig så otroligt duktig när jag satt där i bankkontoret och väntade på att det skulle bli min tur. När det väl blev min tur lämnade jag fram mitt pass och mitt körkort (behövde 2 olika sorters ID, var duktig och kollade upp detta innan) men när han väl skulle skriva ut papperna jag skulle fylla i allting på gick skrivaren sönder.. Så det blev inget bankkonto! Han sa dock till mig att komma in imorgon igen och bara gå fram och säga "HEj, jag är här!" så skulle han hjälpa mig mellan sina kunder, otroligt snällt tyckte jag! Efter det gick jag ner till stranden och chillade med Denise, Philip, Hanna och Josefin. Ja gott folk, ni läste rätt... MIN ÄLSKADE JOSEFIN ÄR HÄR!!! Min egna lilla solstråle hem i från har kommit hit och är här för att stanna i 18 dagar, helt underbart fantastiskt!!!!!!!!! Gick sedan hem, softiloftade lite och åkte efter det in till Junction för att handla och fick även med mig en bikiniöverdel hem för 5 dollar, totalvärt. 
 
Har inte gjort mycket mer än så på min produktiva dag. Käkade sen lunch på Maccas med De'Lanice (aka Denise) och sen kom Josse, Hanna och Philip över så kollade vi film och åt godis, möspös. Har även spenderat X antal timmar med att lägga in flertal bilder på datorn, i rätt mapp, döpa dom, redigera dom och upp med dom på Facebook. En lång jäkla procedur med massa klydd men slutet gott allting gott! Ska nu lägga mig i sängen och nanna för att ha energi till att leta lite fler jobb och ligga på stranden imorgon! Så ja, antar att vi hörs imorgon.. Smell ya later!
 
Hittade bara denna på oss 3. Mina flickor är hos mig igen <3

Photobomb

Kategori: Allmänt

Gooooodmorgon alla i kalla Sverige! Såg att snön har kommit tillbaka till er, *mehehe*! You know what they say, skadeglädje är den bästa sortens glädje. Ligger i sängen med en kurrande mage men jag ligger alldeles för skönt för att orka ta mig upp och göra frukost. Sängar är nog det skönaste som finns har jag upptäckt, eller ja det måste ju vara rätt säng också! Det är bara något med att krypa ner i sängen, dra på sig täcket, lägga huvudet på kudden och somna in! 
 
Idag skulle det vara ol men det är moln.. Gör inte mig något eftersom jag ska söka jobb idag! Ska gå runt till olika resturanger, pubbar och barer här i Bondi för att kolla om dom vill anställa lilla mig. Har typ redan fått jobb på ett ställe men det var bara 2 gånger i veckan så jag behöver något mer... Men det löser sig säkert! Orkar inte jobba kvar på det stället där jag jobbar nu bara. Visst dom är hur trevliga som helst men jag går nästan back i pengar av att jobba där. Jag måste betala bussresa och tågresa fram och tillbaka varje dag för att slita gumpen av mig och få 11 dollar i timmen och utskällningar för minsta lilla grej. Förra veckan när vi inte hade några kunder började jag putsa rutorna på disken för det såg skitigt ut och då började min chef skrika på mig, för att jag städade! Jag försökte bara vara duktig och göra något istället för att bara stå där och göra ingenting men neeeeeeeej det gick absolut inte! Är ledig idag för att jag ska kunna söka jobb men funderar på att ringa och ta ledigt imorgon så jag kan åka in till Kings Cross och söka jobb på pubbar och nattklubbar där, vi får se helt enkelt!
 
Har äntligen fått tummen loss och lagt in bilderna från ABC på min dator så här kommer en såkallad PHOTOBOMB!
 
ABC
 
 
SMAKPROV FRÅN FUTURE
 

2 månader

Kategori: Allmänt

Kom på igår när jag stod på festivalen att det var 2 månader sen jag kom till Australien. 2 månader sen jag åkte hem i från. 2 månader sen jag hoppade på flyget som tog mig till andra sidan jordklotet. 2 månader sen jag kramade och pussade alla vänner och familjen. Tiden har gått så otroligt snabbt! Det känns inte alls som 2 månader sen jag åkte, känns som typ 2 veckor.. Men jag har 10 månader kvar tills jag åker tillbaka men bara 4 månader tills jag åker till Thaithai och kramar om halva familjen! Ååååh vad underbart det ska bli! Love you family <3
 
Sitter i soffan och äter frukost, ska alldeles strax bege mig ner mot stranden för sol och bad! Mår som en Gud idag faktiskt, är inte alls bakfull. Jag har räknat ut att det säkert är för att jag drack så otroligt mycket vatten igår, det var så otroligt varmt! Svettades som en gris så köpte sammanlagt 5 flaskor vatten och 1 cola. Säkert därför jag mår toppen idag! Ska ligga på stranden heeela dagen hade jag tänkt, klagar absolut inte! Måste jobba på brännan lissom. Mr. Boss Man ringde mig innan och sa att jag inte behöver jobba imorgon för dom är redan tillräckligt många.. Blev lite småsur först men sen kom jag på att det är perfekt för då kan jag gå runt och leta nya jobb med mitt fina RSA hela dagen, kalaskul! Lite sottigt eftersom att jag faktiskt behöver pengar men ju snabbare jag kan börja söka nya jobb, desto snabbare kommer jag få ett nytt och tjäna ännu mer pengar. Hade tänkt göra det idag men på söndagar har inte barerna öppet förrän på kvällen eftersom dom har öppet hela natten på lördagar, så jag tar det imorgon när det är måndag och inte så mycket folk tänkte jag. Sitter och funderar på vart jag kan få tag i ett USB eller en extern hårddisk ASAP för jag har för många bilder och filmer på min dator så får inte in alla bilder från Future.. Måste lösa detta! Får svänga inom nån affär på tisdag efter jobb och lösa det. Ska sätta på mig bikinin och smörja in mig nu, hojhoj!!
 
Svettiga men glada på Future!
 
Hela ligan innan Future, löv u gaijs
 
 

Avicii, you are my God

Kategori: Allmänt

ÅHHERREGUDMINSKAPARE! Jag har haft en så fantastisk dag! Ska lägga mig nu men ville bara kika in och säga att Avicii var så underbart bra! Går runt och ler hela tiden, har aldrig varit såhär lycklig. Alla andra drog på en annan spelning så jag gick till Avicii själv men det var så värt det! Jag stod där, själv med en massa okända människor runtom mig och tänkte "Jag är i Australien, i värmen, på festival i Sydney och ser Avicii.. Fan vad livet är bra!"

imorgonimorgonimorgon

Kategori: Allmänt

IMORGON SMÄLLER DET!! Imorgon är det Future Music Festival och jag är så galet taggad! GAAAAH vad bra det kommer bli! Ska stå och bara njuta av hela upplevelsen och ha det allmänt göttigt helt enkelt. Idag har varit en rätt tråkigt dag faktiskt.. Gjorde mitt RSA vilket var så oerhört drygt så det inte var sant.. Satt i 6,5 timmar och lyssnade på en gubbe prata om att man inte ska ge alkohol till minderåriga, alltid kolla legg om man är osäker på åldern och att man inte ska ge alkohol till personer som fått för mycket #noshitsherlock. Klarade i alla fall kursen så har nu ett RSA vilket känns kalaskul, ka runt och söka jobb på söndag hade jag tänkt! Eller ja, så ser planen ut nu, vi får väl se hur jag mår på söndag *HEheheäHeHEHEheehEHE*
 
Ligger i sängen och kollar Suits nu, riktigt bra program ju! Hur fan kan jag ha missat detta?! Helt underbart ju. Och att massa snygga killar går runt i kostym skadar ju inte heller! Efter kursen idag unnade jag mig själv lite shopping, mehehehe. Köpte ett par converse på rean, dom var nere från 90 dollar till 49, alltså kostade dom drygt 320 kronor vilket är asgöttigt! Dom är vinröda och låga, bilder kommer väl någon gång i framtiden. Är så otroligt dålig på att lägga upp bilder! Skulle ju lägga upp bilder från ABC men har inte kommit till skott! Lovar att jag ska göra det nu.. snart... nästa vecka.. eeeh ja, någon gång i framtiden

Mobilbloggaren

Kategori:

Tjeeenare Mannen! Sitter i solen och saknar Solsidan.. Hur bra är det inte då?! Lilla Ove, han är så söt.. Har inte så värst mycket att skriva om idag faktiskt. Ligger på stranden med en cola i handen och glassar. Tycket det är lite småroligt att ALLA hemma i Sverige instagramar bilder på sig själva i sina solglasögon, facebookar om att solen äntligen tittat fram och hur skönt det är! Det var den bästa känslan som fanns innan, när man kände våren krypa fram men jag har tappat den helt och hållet vilket är synd. Jag slängdes rätt in i sommaren och har haft sol och värme i 2 månader nu så uppskattar inte solen lika mycket.. Får ta och ändra på det! Idag är solen framme, idag är jag ledig så jag ska njuta till 100%

Utgång igår, kalaskul! Stack i vanlig ordning till Beach Road och sedan Bondi Hotel. Kom hem, somnade gott och vaknade och mådde bra imorse. Tog mitt pick och pack och drog till stranden vid 12. Sitter nu på Hungry Jacks och utnyttjar deras gratis wifi, hör av mig när jag kommit hem igen!

I just want to scream untill the words come out

Kategori: Allmänt

Godmooooorgon! Sitter här lite småstressad, käkar mackor och dricker te samtidigt som jag bloggar *Multitasker*. Bussen till jobb går om 15 min och jag sitter fortfarande i pyjamas men vad gör det? Bussen går bokstavligt talat utanför mitt hus så det är ju inte så att det tar lång tid att gå dit!
 
Gårkvällen bestod av häng och chill hemma hos killarna. Dm flyttade in i sin nya lägenhet i förr igår så vi åkte dit, checkade läget och kollade Family Guy, mysigt faktiskt! Är så otroligt otaggad på att jobba så det är helt sjukt! Vill bara hitta ett nytt jobb ASAP! Jag gillar jobbet jag har nu men jag får bara 12 dollar i timmen, 11 nu när jag är trainee, så jag får inte ut alls mycket pengar i veckan vilket suger. Men ska göra mitt RSA på fredag så efter det blir det jobbsökande för fulla muggar! Oj, nu går bussen om 10 minuter.. Kanske borde sätta på mig kläder?

working hard or hardly working

Kategori: Allmänt

 
 
Rubriken beskrivr hur min jobbdag har sett ut idag. Jag jobbar 11-16, måndag-fredag och det är asnajs eftersom jag är ledig på helgerna men dagarna är så dryga! Mellan 12-14.30 är det så otrooooooligt mycket att göra då alla har lunch och kommer till oss för att köpa något att ta med sig tillbaka till kontoret så då springer man runt och svettas som en gwis, står dessutom där helt själv vilket inte gör saken mycket bättre. Efter det är det absolut inget att göra! Jag går iprincip och lullar runt tills klockan blir mellan 16-17 då jag slutar, riktigt segt! Jag gör sådana onödiga småsaker för att flrdiva tiden.. Idag la jag t.ex alla servetter perfekt i rad med varandra, tog mig 10 minuter sen var jag klar med det. Hade hellre haft lite att göra hela tiden istället för att göra mycket i 2,5 timme och sedan bara stå och se dum ut..
 
Förutom det har dagen varit ok! Jobbade som sagt idag, var nära på att komma sent pga bajståget men kom i tid, SCORE. Igårkväll var jag hemma hos Hugo med ett gäng grääbbs och tog en öl, chillade och hade det allmänt bra. Eftersom jag inte vågar gå hem själv när det är mörkt, tycker det är asläskigt(!!!!!) så fick det bli att jag sov där. Duktig som jag är ställde jag klockan, gick hem, duschade, åt min frukost och kom iväg i tid så hade det inte varit pga tåget hade jag haft god tid på mig att dricka mitt morgonte på jobb och läsa tidningen but nooooooo!
 
Imorgon ser ungefär likadan ut. Jobbar 11-16/17, hem för att göra sig iordning och sedan är det utgång i Bondi som gäller. Ska hem till grabbarna för inflyttningsförfest så det kommer säkert bli hur trevligt som helst!
 
Nu måste jag dock sova.. Är väldigt trött... Godnatt ZZzzzZZzZzZZZZzzzzZZzZ

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Kategori: Allmänt

Hallihallå! Hemma efter en hård arbetsdag på jobbet, finally, och har nu parkerat rumpan i soffan för lite chilledill innan det är dags för storstädning, middag och filmkväll! Har nu bokat in mitt RSA, fredag klockan 9.00 sätter det igång och håller på fram till 15.30, så det blir en heldag helt enkelt. Det var lite surt att jobba idag eftersom alla andra var nere på stranden då solen äntligen tittade fram idag... och det ska vara sol hela vecka... och jag jobbar hela veckan... Sottigt
 
Ooooooooooooch nu 3 timmar senare fortsätter jag skriva inlägget, hehe. Datorn dog och sen glömde jag bara bort att jag hade börjat skriva ett litet inlägg till er, whoopsie. Sitter i soffan i en nystädat lägenhet, känns riktigt skönt! Det var så otrolit stökigt här innan asså.. Pinsamt. Hyresvärden var här imorse och bytte lampan i mitt och Elionors rum så nu har vi ljus, let there be light! Denise släppte in honom och han sa till henne att vi kanske borde städa undan, säger hyresvärden det bör det vara sant. Så nu är den städad och ren, jag är duschad och ren och sitter med gumpen djupt nerborrad i soffan med datorn i knäet och The Big Bang Theory på tv:n. Åååååh på lördag smäller det, FUTURE MUSIC FESTIVAL!!! Är så galet taggad, kommer bli så sjukt awesome! Det står till och med på biljetten, The day of dead-set awesome! Need I say more?? Ska fortsätta kika lite på tv:n nu men hör väl av mig imorgon eller dagen efter det! Pösspöss
 
 

Where have you been all my life?

Kategori: Allmänt

Godermorgon alla hemma i lilla landet lagom! Hur är det med er denna morgon? Med mig är det hur bra som helst, fick mycket sömn inatt så nu mår jag prima ballerina. Fick dock svova på soffan då roomien hade sällskap men ja, vad gör man inte för sina vänner?! Utgången igår var helt ok.. Hade jätteont i huvudet under förkröket så jag körde en nykter utgång men jag hade kul ändå. Idag är det söndag, chilldag som jag kallar det. Ska städa rummet, kolla igenom bilderna på kameran från helgen och sedan ska jag lägga upp dom på Facebook och bloggen. Så hade jag tänkt skriva en lista på saker jag måste göra under veckan när det gäller städning och inhandling och sådant. Får lön på torsdag så då ska jag åka och handla mat och sånt, finns inte så mycket av det för min del i detta hushållet just nu.. Tur är det då att roomisarna bjuder på frukost och dylikt, sweet as!

stressad tjej

Kategori: Allmänt

Godkväll alla nära och kära! Idag har inte varit en så jätteproduktiv dag.. Vaknade vid 11, mötte upp Triss och käkade pannkakor till frukost. Pannkakor med bananer, jordgubbar, hallon, sirap och glass.. I mean come on! Efter det drog jag hem till tjejerna och bakishängde där med grääbbsen och pizza på hemkörning, no complaints! 
 
Gårkvällen var så jäkla rolig! Bilder kommer garanterat upp imorgon eller måndag, har så många roliga bilder! Vi förfestade hos brudarna sen drog vi då vidare till denna ABC festen, alla var utklädda i anything but clothes och humöret var på topp! Hade väldigt roligt, träffade massa intressanta människor och bara njöt helt enkelt. Efter det drog vi till Beach Road, gick såklart hem och bytte om först, och sen drog vi hem vid typ 2 kanske? Träffades idag, kollade igenom bilder från igår, käkade pizza, kolla HIMYM och bara chillaxade. Är lite stressad då jag ska vara hos brudarna om 40 minuter för förfest, Calle och Felixs sista kväll innan dom ska hem så det blir utgång ikväll igen. Hey, ho, let's go!