malinrickle.blogg.se

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Hej och förlåt för min frånvaro, har varit mycket på G de senaste dagarna! I torsdags jobbade jag 9-16, sen gick jag och Adam ut och drack några öl och kom sedan tillbaka för att kolla film och äta popcorn, helt OK torsdagskväll kan man ju säga! Igår var det också jobb som gällde, började med frukost ute (PANNKAKOR MED GLASS!!!!!) och jobbade sedan 13.30-19. Min fredagskväll bestod av popcorn och film, än en gång! Det sitter aldrig fel med popcorn och film, vare sig det är en tisdag eller en fredag! Anyhow, för att klargöra saken (om jag inte sagt det innan) så är Adam en kille hem i från Näset som bor hos mig 2 nätter innan han åker tillbaka till Svealand, vilket han gör idag. Måste alldeles strax väcka honom för att säga hej då, ska ju jobba nu igen......., och påminna honom att lämna nyckeln bakom sig! Just det ja, det påminde mig om en sak... Vi har tappat bort en av nycklarna, vi hade 4 och nu har vi bara 3....... Jobbigt läge då Julia och Sofia snart flyttar in. Äsch, det löser jag!

Last woman standing

Kategori: Allmänt

And then there was... ME! Jag är den enda orginalmedlemen kvar i vår lilla lägenhet nu. Elionor åkte väldigtväldigt tidigt imorse för att dra till Port Headland och farma i 3 månader, väldigt sorgligt. Känns så otroligt konstigt att hon inte är här längre... Vi har ändå delat rum sen mitten av Februari, det blir lixom 3,5 månad och nu är hon inte här och jag vet inte om jag någonsin kommer träffa henne igen! Åh shit mannen vilken klump i magen som byggdes upp nu...
 
För övrigt ligger jag som vanligt i sängen och skriver till er. Ska strax upp och klä på mig för att bege mig till jobbet, jobbar 9-16 idag. Har nog aldrig fått ett såhär långt pass på dagen, brukar alltid bli på kvällen som man jobbar så länge men skönt är det! Är så otrooooooligt trött dock, var ute igår men kom hem redan 1, för jag visste om att jag skulle jobba, och klart som fan så ställer grannarna i byggnaden bakom till med efterfest... TILL 4 INATT!!!!!! Vårt fönster är sönder så det går inte att stänga så det gjorde ont i hela kroppen när klockan ringde 8 imorse. Men det är väl bra att hitta energi från någonstans!

sista kvällen

Kategori: Allmänt

Idag är sista dagen/kvällen som roomien är här med mig. Allt stockholmsfolk som har umgåtts med de senaste månaderna åker sina olika håll imorgon.. Vissa ska till Melbourne, vissa ska tillbaka till Sverige och vissa ska farma i Perth och jag, ja jag ska stanna kvar i Bondi. Men jag är inte ledsen över det, jag har ju mina underbara tjejer som fortfarande är kvar hos mig, så det känns bra! Jag tycker det är rätt trist att jag ska åka här i från om 1 månad nu när jag har träffat dessa underbara töserna... De första månaderna jag va här hade jag ju stockholmsfolket men dom "klickade" jag aldrig med, kändes alltid som att det var dom och jag, inte vi... Fattar ni? For example... Dom skulle ha avskedsmiddag ikväll, dom pratade om det på förfesten här igår. Tjejerna bjöd in killarna och sa att det inte skulle vara några proble men bjöd dom in mig? Nej. Gud nu låter jag jättemobbad men ni förstår, såhär har det varit länge så därför gör det mig inte så mycket att dom åker, jag har ju MINA tjejer <3 
 
Anyhow, idag är det onsdag och det är sooooooligt! Jag ska strax ta mig upp ur sängen för att kolla Ellen och sedan gå ut på min obligatoriska promenix. Tycker det är så skönt att gå alltså, bara gå runt med musik i lurarna och bara rensa tankarna. Finns nog inget bättre än det! Ikväll är det utgång som står på schemat, ofcourse since it's Wednesday! Vi ska börja redan klockan 6 med tacomiddag hos tjejerna och sedan köra tills vi inte orkar nån mer! Wiiiiiiiho, snart är det Juni, snart är det studenter, snart är det Nya-Zeeland och snart är det THAILAND!!!!!! 36 ynka dagar kvar kära familj, har nog ALDRIG längtat efter något så mycket!

I've loved you for a thousand years

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och bara softar och kom på att alltid när jag bloggar inleder jag det med att jag antingen ligger sängen eller sitter i soffan! Så lat är jag faktiskt inte, jag gör saker när jag inte bloggar och när jag väl bloggar då sitter jag ner i lugn och ro så jag kan fokusera!
 
Som sagt, ligger i sängen och softiloftar. Elionor, Mira och Elionor kom precis hit så vi sitter och småsnackar litegrann. Ska strax ner till affären och köpa popcorn hade jag tänkt, är jättesugen på att äta dom när jag kommer hem men vill ändå spara dom till ikväll men jag får se helt enkelt, kanske går upp till tjejerna när jag har ätit! 

rubrik?

Kategori: Allmänt

Det är väl tisdag idag? Eller är det måndag..... Eller kanske onsdag? Gud är så otroligt förvirrad när det gäller dagarna men kollade nyss upp det, det är tisdag!  Hur mår ni idag? Jag ligger fortfarande i sängen, vaknade för kanske 30 minuter sen och har gjort den obligatoriska facebook/instagram kollen man alltid måste göra på morgonen. Idag är jag LEDIG, vilket är otroligt skönt. Jobbade ju igår men fick sluta 1,5 timme tidigare så det va lite trist.. Är ledig idag och imorgon men sen är det jobb nonstop i 5 dagar!
 
Har sett överallt på Facebook att alla treor snart tar studenten och det får mig att tänka tillbaka, var det verkligen 1 år sen jag tog studenten? 365 dagar sen jag sprang ut på trappan och var världens lyckligaste människa? Åååååh jag hade gjort vad som helst för att kunna göra det igen!

Skyyype

Kategori: Allmänt

Åh skype, din underbara jävel! Vad hade vi gjort utan skype?! Helt seriöst, du som kom på Skype, I Fucking Love You! Sitter i krivande stund och åratar med min underbara och saknade Vickie som pillar med sin nya Ipad. Jag sitter i sängen halvdöd efter jobb. Fick gå hem 1,5 timme tidigare för det inte var något att göra så det va soft jue! Ska nu återgå till att skypa men ville bara titta in och säga hej!
 
JUST DET JA!!! Vi hade en inspektör på Jack's i onsdags som bedömde hur vi jobbade och sånt. Hon gav oss bedömningar som hon gav till min chef och min va ASBRA! Chefen kallade till och med in mig till sitt lilla kontor och gav mig beröm, jag hade fått 100/100 på skalan, HUR BRA ÄR JAG INTE DÅ?!?! Chefen sa att han var oerhört stolt över mig och att jag va en stjärna, AWESOME!

Svettigt värre

Kategori: Allmänt

 
Kom hem för 2 timmar sen från min PW, såhär svettig och trött va jag då. Sedan dess har jag duschat och ätit, standardgrejer när man tränat you knooooow! Ska nu lägga mig i sängen och kolla film/ta en liten powernapp.. Åh du som uppfann powernapp, I LOVE YOU! Ikväll blir det bira på Canteen med gänget, göttegött! Får se hur många jag har råd med dock... Har drygt 10 dollar i plånkan men lönen kommer på torsdag så det är bara att snåla som en liten snåljåp!

trodde jag va ledig men det va jag inte

Kategori: Allmänt

Hade ju en underbar lördag planerad igår! Gick ut på en PW i solskenet, kom hem och gjorde lunch, tvättade, duschade och tänkte gå ner till stranden med min bok och lägga mig i solen för att sedan gå hem och göra mig iordning för fest hemma hos brudarna. Alla dessa underbara planer förstördes när jobbet ringde och frågade om jag kunde jobb igårkväll... Jag orkade/ville verkligen inte men jag har sagt att jag vill ha fler pass så då kändes det bra dumt att säga nej. Så där stod jag igår.. 18-02 och jobbade, otroligt mycket folk och en deppig Malin gjorde bara hela kvällen väldigt väldigt slö! Skulle egenligen jobbat idag men det var en kille som har exams hela nästa vecka som ville byta bort sitt måndagspass så han kunde plugga, snäll som jag är ställer jag upp!
 
Hur mår ni idag då? Här är det en solig söndag, 39 dagar kvar till Thailand (LÄNGTAR IHJÄL MIG EFTER ATT FÅ KRAMA OCH PUSSA PÅ FAMILJEN!!!!!!!) och jag ligger någorlunda nyvaken i sängen. Ska kolla klart min film från igårkväll och sedan blir det PW i solen, man klagar ju inte! 
 

lördagshäng

Kategori: Allmänt

Goooodermorgon världen! Idag är det lördag och jag ligger fortfarande i sängen, älskar sådana dagar! Vaknade vid 10.30 och hörde fågelkvitter utanför fönstret samtidigt som solen lyste upp rummet, detta kommer bli en bra dag! Vi har ju haft regn nonstop sen i tisdags eller onsdags (??????) så att se solen igen känns hur gött som helst!
 
Igår gjorde jag inte så mycket, laddade ner filmer, köpte popcorn och låg i sängen helt enkelt. Men sådana kvällar är mysiga att ha ibland också! Idag vet jag inte vad jag ska göra... Elionor är iväg på sin sista jobbdag, hon lämnar mig tyvärr på torsdag efter att ha varit roomies i... Vad blir det...? 3,5 månad!!!! Hon ska åka iväg och farma och sedan köra kusten den lilla lyxräkan! Jag ska i alla fall kolla klart en film jag började se på igår sen ska jag gå ut på en promenix och sen får vi se vad som händer!
 
JUST DET JA! Fick en sån uppenbarelse tidigare i veckan som gjorde mig lite panikslagen... Några dagar efter jag kom hit så fick jag ju reda på att jag skulle till Thailand och träffa familjen i Juli, det kommer ni väl ihåg att jag sa?! Anyhow, Thailand har alltid representerat mitten av min resa! När jag åker till Thailand har jag varit borta i 6 månader och när jag kommer tillbaka har jag bara 5 månader kvar här. JAG ÅKER TILL THAILAND OM 5 VECKOR!!!! Detta innebär alltså att snart har hälften av min resa gått, hur sjukt är inte detta gott folk?! Det känns inte alls som att jag varit borta så länge.. Snart 6 månader, herrejäklar vad länge. Aja, ville bara dela med mig av detta då jag fick lite panik för tiden har gått så fort men som sagt, tiden går fort när man har roligt och det ska ni veta att jag har!

thank god it's friday

Kategori: Allmänt

FREEEEEEEEDAG!!! För mig innebär det film och popcorn, man klagar ju inte! Kom precis hem från jobb och håller på att laga lite lunch.....................................
 
Ooooooooch 40 minuter senare är jag tillbaka, hehehe. Lagade en väldigt god lunch, mumsmumsmums! Det blev pasta med smörstekta champinjoner och sås med grädde, peppar och lite chillisås, smakade väldigt gott! Sitter och kollar på ett tv:program som heter The Block som antagligen är jättestort här i Australien. Inte så jättemärkvärdigt, det är 4 par om ska göra om 4 lägenheter så tävlar dom om massa pengar.. Lixom, vad är det för roligt med det? Ska i alla fall byta om och knalla ner till affären snart, idag är det så kallat sitta-inne-och-kolla-film-väder, så ska köpa popcorn, te och krypa ner i sängen med massa filmer. Kommer nog ligga är fram tills jag somnar ikväll, mehehehe men sånna dagar är sköna att ha också! Måste ta tag i mig själv nu, finns en hög med disk som skriker mitt namn i desperation, tjingeling!

trött morgon

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kollar Madagascar, MYS!! Var ute igår och vaknade precis, lite huvudvärk men annars är allt fina fisken! Idag är jag ledig, igen, men det regnar ute så jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Men jag hittar säkert på något.
 
Hur mår ni idag? Torsdag morgon för er nu, snart helg så håll ut!!!! Har sett överallt på instagram och facebook att ni har fått det varmt nu, skönt för er ju! Är faktiskt lite avundsjuk då det är kallt som faaaan här, men det är bara att stå ut för snart drar jag till Thailand och efter det blir mer nordliga breddgrader och väärme!!

dålig start på dagen

Kategori: Allmänt

Var ute igår och tog några öl med brudarna och lyssnade på liveband och jäklar vad duktiga dom va! Helt otroligt... Kom hem vid 12 och somnade sött, vaknade vid 11 och mådde jättedåligt. Inte bakfull alls men jag mådde jätteilla och jag mår fortfarande jätteilla. Vet inte alls vad det kan bero på men vill absolut inte jobba idag men jag måste, annars kommer jag inte ha råd med hyra nästa vecka. What to do?

Soliga tisdag!

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och vaknade för en dryg timme sen, än en gång är jag förvånad över hur mycket jag lyckas sova! Sov ju 3 timmar igår eftermiddag, somnade vid 12 inatt och vaknade 10 imorse.. Hur är detta möjligt?!
 
Anyways, idag är det tisdag och idag är jag ledig och idag är det sooooool! Vet dock inte vad jag ska göra av min dag.. Julia och jag snackade om att vi skulle gå på spinning ikväll inne i stan på hennes gym, går om det är gratis.. så fattig är jag, annars blir det väl en PW runt Coastal Walk men det klagar jag ju inte på eftersom det är solsken! Ska strax gå upp och göra frukost, kolla Ellen och sedan får vi se vad som händer resten av dagen!

Sömntutan

Kategori: Allmänt

 
Ligger med huvudet nerborrat i kudden, bokstavligt talat, och vill inte gå upp ur sängen. Somnade vid 16, vaknade vid 19 men det behövdes verkligen. Kom hem från jobbet, satte mig i soffano ch kallsvettades, onti halsen och näsan rann.. Inte najs. Somnade då till i 3 timmar och vaknade och mådde lite bättre. Ska knalla ner till affären och köpa te, något som ALLTID hjälper när man inte mår bra. Och kanske lite choklad.. Choklad hjälper ju också alltid.

Deppig tjej

Kategori: Allmänt

Fick nyss reda på att mina två väldigt nära vänner ska flytta från Bondi idag... BUHUHUUUUU! Dom ska flytta ut till buschen då killen som äger lägenheten dom bor i slängde ut dom pga en okänd anledning. Så ja, dom håller på och packar och ska flytta iväg idag. Men dom kommer tillbaka om 3 veckr och bor hos mig, TJOHO!! Ändå deppigt att dom åker tycker jag..
 
Annars då? Hur mår ni? Jag är trött och kall men annars är det fina fisken med mig! Sitter i soffan med långa jeans, tjocktröja, filt och huttrar vilket inte är ett gott tecken. Jobbade som sagt idag, det gick väl bra förutom att det inte fanns något att göra så jag bara stod som vanligt. Idag ska jag inte göra så mycket, ta en fika med Sofia och Julia innan dom flyttar iväg tror jag. Åh just det ja, fick 540 dollar i lön vilket innebär att jag hade 100 dollar att leva på i 2 veckor... Har nu 10 dollar kvar i 1,5 vecka.. Någon som har råd på hur man kan tjäna pengar snabbt??

Internet lockdown

Kategori: Allmänt

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT för en uteblivna upptaderingen igår.. Känner mig jättedålig som knappt har bloggat de senaste dagarna men igår fick jag faktiskt inte. I lördags satt vi hemma hos Sofia och Julia och kollade film och få bestämdes det att vi skulle se EUROVISION SONGCONTEST (!!!!!!!) hemma hos Johanna igår. Det visades nämligen på tv här i Aus men det visades igår klockan 19.30 vår tid, alltså eeeh.... 11.30 söndag förmiddag hos er. Då kom vi på den briljanta idéen att ingen skulle få kolla internet för att ta reda på vem som vann. Detta innebar ingen facebook, inga bloggar, inga tidningar, ingen instagram.. Ingen kontakt ALLS med omvärlden helt enkelt. Och Därför fick jag inte blogga igår, men som sagt så hade jag en bra anledning.
 
Sitter och huttrar i soffan, ösregnar ute och jag ska alldeles strax gå till jobb.. Mindre kul att gå i regnet. Kommer nog få gå hem otroligt tidigt idag, kommer inte vara något att göra.......

ett snabbt hej innan jobb

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och snabbisbloggar innan jag ska till jobbet. 9-14 är det som gäller idag, sen ledig imorgon! Har fått så otrooooligt lite tider på sistone dock... är ledig 4 dagar nästa vecka, inte så jäkla roligt faktiskt! Får fan ta och söka ett andra jobb... Dom sa dock att alla kommer få fler tider i juni månad för då skulle vi ha nån sån speciell deal hela månaden men vi får se hur det blir med det. LOVAR att bli bättre på att uppdatera och LOVAR att uppdatera om min kväll när jag kommer hem!

kli i näsan

Kategori: Allmänt

Min näsa kliar. Mina ögon rinner. Nyser hela tiden. Jo gott folk, allergierna är tillbaka! Då kanske ni som inte vet vad jag är allergisk mot undrar vad jag är allergisk mot. JO, jag är allergisk mot väldigt mycket... Dun, damm, kvalster, pollen, pälsdjur.. Sånt som finns överallt helt enkelt, inte kul.
 
Hej förresten! Förlåt för den uteblivna uppdateringen igår. Var ju som sagt ute i onsdags, sov hos Sofia och Julia och sen hängde jag där hela dagen. Vi gick upp, köpte chips, la oss i soffan och kollade film/sov, gick och köpte pizza/mer chips och godis, la oss i soffan och kolalde film/sov. Kul dag ellerhur? Idag gick jag dock upp och PW:ade med Sofia, riktigt skönt! Sitter i soffan och kollar Ellen och äter lite brunch. Eller ja, det är ju frukost men klockan är 12.30 så man kan ju inte kalla det för frukost... Ja, ni fattar! Idag är det jobb 14-19 som står på schemat och sen bilr det hemmafest hos Jullan. Får dock se hur länge jag stannar där, känner mig sjukt seg pga allerigerna vilket inte är kul.... Oj, nu hände något spännande på Ellen, alla började skrika och klappa. Måste kolla vidare, ciaociao!
 

TAGGA!!!!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan efter en lång eftermiddag på jobbet och är så JÄKLA TAGGAD!!!! Ska ut ikväll, har inte varit ledig en torsdag på gud vet hur länge så ikväll kommer bli kanon! Brudarna är på väg hit och då drar festen igång, TJOOOOOHOOOOO!!! Måste duscha, välja kläder sminka mig.. Gud, det är jobbigt att vara flicka ibland.
 
Jobbet gick bra, förutom det att han som skulle ta över efter mig kom 45 minuter sent.. Riktigt segt när man bara vill hem. Men han kom tillslut så slutet gott, allting gott!

got nothing but love for this place

Kategori: Allmänt

Systern min kommenterade mitt förra inlägg att det var ju tisdag igår... Gick runt hela dagen och trodde det var måndag, trodde det var tisdag idag men det är ju ONSDAG! Skulle egentligen varit ledig idag men chefen ringde och frågade om jag kunde jobba idag och vara ledig imorgon. Mig gör det inget för jag ska ut ikväll!
 
Annara då? Läget med er? Min morgon började med en PW runt Coastal Walk och sedan avslutades det med ett dopp i havet. Det såg så otroooooligt skönt ut när jag gick så jag var bara tvungen att hoppa i! Det va inte så jättevarmt... 22 grader men det var svalkande efter en PW på 6 kilometer! Nu sitter jag i soffan, dricker te och äter frukost i kylan. Så. Jäkla. Kallt. Här. Inne.
Håller hårt i min varma kopp

effektiv morgon!

Kategori: Allmänt

Goooooodmorgon alla mina 7 läsare! Hur är det med er? Har ni sovit gott? Det kommer ju vara måndagmorgon när ni läser detta och alla kommer vara lika deppiga över att det är måndag, en lååång jobbvecka framför sig innan helgen är tillbaka men va inte ledsna över det! Min morgon har börjar väldigtväldigt bra. Sitter i soffan och har precis ätit frukost men jag har varit vaken sen 9.30, chockerande ellerhur? Men ja, det stämmer! Jag startade min morgon med en PW längs Coastal Walk och sedan ett litet pass på utomhusgymmet, duschade, städade mitt rum, inne på min andra tvätt och gjort frukost och ja.. Nu sitter jag här!
 
Läste på Johannas blogg att hon och Celia hade haft en mysig eftermiddag tillsammans. Jag är här i Australien och Johanna lever loppan med syrran i London, riktigt lyxigt tycker jag! Är väldigt avundsjuk på dom som får träffa varandra så får jag sitta här borta i min ensamhet.. Men det är bara 51 dagar kvar sen träffar jag Johanna, Daniel, Pappa, Maria och lilla Sofia i Thailand. Guuuuuuud vad skönt det ska bli! Family, I miss you <3
 
Tummarna upp för denna morgon!

trött och ledsen

Kategori: Allmänt

Trött efter en heldag på jobbet utan rast. Ledsen för att chefen skrek på mig om allt och inget. Kommer hem, är sugen på popcorn men har inga pengar då automaten svalde mitt kort i lördags. Malin... idag är inte din dag.

ge mig värme!

Kategori: Allmänt

Idag är det molnigt, blåsigt och kallt i Bondi.. Inget kul alls! Eller ja, jag ska ju jobba hela dagen men detta innebär att det inte kommer vara något folk alls så jag kommer få stå och stirra in i väggen i 5 timmar. Men det kommer säkert gå bra ändå, chefen kommer ge mig sånna onödiga uppgifter som hon alltid gör som t.ex. att jag ska moppa alla golven som jag moppade 5 minuter tidigare..
 
Annars då? Var hemma hos Sofia igår och hade filmkväll. Vi hyrde film, köpte popcorn och knallade hem till henne och bara softade. Kom hem vid 11 och la mig i sängen och kollade på en till film (lööve movies). Nu ligger jag i sängen, vaknade för kanske 45 minuter sen och ska alldeles trax gå upp och äta frulle. Hoppas ni får en god natts sömn alla där hemma!

Grattis alla mammor där ute!

Kategori: Allmänt

Grattis på morsdag min fina mamma! Du är underbar, det vet du om. Vet inte vad jag hade gjort utan dig! Du är omtänksam, snäll och ställer alltid upp.. Du är en riktig supermom! Jag älskar dig så otroligt mycket och hoppas du njuter av din semester med Dave och Vera!
 
Och grattis på morsdag till Maria också! Även du är en alldeles underbar person. Du får alltid mig på bra humör och precis som alla andra mina föräldrar finns du alltid där för en när man behöver en axel att gråta på. Jag älskar dig Maria, glöm aldrig det!

Grattis världens finaste pappa!

Kategori: Allmänt

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran pappa idag! Med blommor och blad, vi firar hans dag, ja vi gratulerar våran pappa idaaaaaaag!! GRATTIS VÄRLDENS FINASTE PAPPA! Jag älskar dig så otroligt mycket och du är den underbaraste pappan man kan ha! Du ställer alltid upp när man behöver dig, du finns alltid i närheten när man behöver dig och du får en alltid på gott humör. Jag saknar dig så himla mycket och längtar något otroligt tills vi ses i Thailand så jag kan krama dig igen. Jag älskar dig pappa, nu och föralltid! Grattis på DIN dag, hoppas den blir alldeles underbar! 

två flugor i en smäll!

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det både PAPPAS FÖDELSEDAG OCH MORSDAG!!!!! Så idag blir det två flugor i en smäll när det gäller att skriva grattisinlägg, men dom kommer lite senare hade jag tänkt.. Måste lista ut något bra att skriva!
 
Igår va det utgång på en nattklubb som heter The Ivy inne i stan och jag har nog aldrig sett något häftigare! Den hade 5 våningar, 4 dansgolv, poolbar, dansare som hängde i taket i sånna rep, dansare på scener, konfetti och ae, det va sjukt häftigt! Va dock väldigt trött och mådde inte så bra så jag tog bussen hem redan vid 2 och va väl hemma runt 2.30 kanske. Smnade som en stock och nu ligger jag här, ledig igen! Hade tänk gå ut och gå en sväng, måste träääna! Men först ska jag äta frukost och kolla SISTA AVSNITTET AV WHITE COLLAR!!!!!!! Förstår ni hur deprimerande det är?! Sista avsnittet..... Vad ska jag ta mig till?

ledig lördag

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen jobba 8-14, dom ringde mig igårkväll och sa att det inte behövs så jag är ledig, TJOHO! Lite trist är det dock eftersom eh... vad kulle jag säga nu? Just det ja! Lite trist är det eftersom jag inte får så mycket pass nu längre när det är vinter, det är inte lika mycket att göra och man blir hemskickad tidigare varje dag. Jag får ju pengar så jag klarar mig med hyra och mat men jag lever lixom + - 0 nu vilket inte är kul när man försöker spara pengar. Men jag och Julia har hittat en farm som vi ska prata med där man kan tjäna upp mot 600-800 dollar i veckan så får jobba rumpan av mig där för att ha råd att resa östkusten helt enkelt. Har ju bara drygt 1,5 månad kvar på Jack's innan jag åker till Thailand för att sen åka och farma men det är här kruxet kommer.... Vårt kontrakt på lägenheten går ut om 3 veckor. Mark har alltid sagt att han vill förlänga kontraktet men nu börjar han tveka eftersom han kommer vara tvungen att hitta någon som kan ersätta mig och Elionor när vi flyttar vilket inte är bra. Om han inte förlänger kontraktet så måste jag hitta någon annanstans att bo i 1 månad vilket kommer bli väldigt svårt eftersom ingen hyr ut ett rum under en sån kort tid.... Ska försöka övertala honom att förlänga så jag har någon stans att bo. Gud vad tråkigt detta inlägget blev. Ska sluta skriva nu.

förkylning och kyla

Kategori: Allmänt

Tycker det är lite smått orättvist att ni börjar få det varmare och jag börjar få det kallare. Sitter i soffan med en filt bakom mig (sofan va jättekall.....) och 2 (!!!) filtar på mig och fryser ändå! Som jag skrivit innan så är husen inte så välisolerade här så det blir väldigt kallt väldigt lätt vilket är väldigt tråkigt för jag HATAR KYLA! Det var ju därför jag flyttade hit... Men jaja, ska till Thailand om mindre än 2 månader och när jag kommer tillbaka är det varmare breddgrader som gäller!
 
Goooodermorgon/Godnatt förresten! Hu var er torsdag? Tycker förtfarande det är lite roligt att ni går och lägger er nu för att vakna upp till en alldeles underbar fredag och jag, jag har redan vaknat och här är det redan fredag! Lustigt hur det kan bli så... Idag är det jobb som står på schemat, 8-14 och sen ska jag hem och kurera mig. Känner att jag börjar åka på en megaförkylning. Sitter i soffan och nyser, snyter mig och hostar vilket inte är kul då jag har planerat världens megautgång imorgon eftersom det är brudarnas sista helg tillsammans... Mindre kul.
Charmig och snorig, just the way you like it

high school musical!

Kategori: Allmänt

Åååh, stod på jobbet idag och fick tanken "jag vill se High School Musical!" Så när jag kom hem kan ni gissa vad jag gjorde då vavavavava?! Jominnsan, jag laddade ner ALLA 3 filmer! Nu vet jag vad jag ka göra ikväll, mehehe. Utgång igår, kalaskul precis som alltid! Startade kvällen med Sofia och Jullegull i lägenheten och sen körde vi barhopping Bondistyle. Började på Beach Road, där efter White Revolver för att sedan avsluta på Bondi Hotel. BOOM, and that's how it's done. Jobbade 13-18 idag, riiiktigt segt då det inte var en endaste människa där! Eller okej, det är kanske att överdriva men det var inte mycket folk helt enkelt.. Ska laga lite middag nu, spaghetti med köttfärsås (vilket jag äter cirka 1 gång i veckan när jag inte äter pasta med pesto eller ris med fisk) vilket ska bli mumma!! Börjar jobba 8 imorgonbitti så det blir en lugn kväll för mig ikväll, men sånna är softa att ha ibland!

Titta mamma, jag äter ordentligt!

Kategori: Allmänt

FRUKOST
 
Rostade mackor med salami och ost, vaniljyoghurt, müsli, banan och mandlar, te och apelsinjuice!
 
 
 
MIDDAG
 
Stekt kyckling, spenat, tomat, gurka, paprika med en sås gjord på pestp och citronpeppar!
 
Lunch har jag ingen bild på för det åt jag på jobbet.... Men kolla, Malin lyssnar på mamma och äter ordentligt!

So no one told you life was going to be this way?

Kategori: Allmänt

Tuddiluu bloggiloggen! Hemkommen efter ännu en dag på jobbet, jobbade med den nya killen i köket igen........, och ja det gick ju sådär. Sitter i soffan, kollar vänner och ska snart få tummen loss och göra middag! Hade tänkt göra kycklingsallas, mumma! Ikväll är det onsdag vilket innebär utgång! Jullegull kommer snart hit så ska vi förfesta lite och sen gå ut och köra kaoooz!

Godmorgon mitt i natten

Kategori: Allmänt

Vaknade för en dryg timme sedan, vilket är tidigt för att vara mig, och ligger nu i sängen och kollar White Collar. Idag är det en regnig och tråkig onsdag i Bondi. Börjar bli lite avundsjuk när jag ser att alla bärjar klä av sig i Sverige och jag måste börja klä på mig! Okej, läste det igen. Det lät konstigt, men ni förstår vad jag menar! Ska i alla fall jobba 13-18 ikväll och sen blir det antingen filmmys med mig själv eller utgång, vi får la se helt enkelt! Ska gå och äta min yoghurt och mina rostemackor nu, gottigott!

4 månader

Kategori: Allmänt

Helt otroligt, idag är det 4 månader sen jag åkte hem i från. Kan ni fatta det?! 4 MÅNADER!! Det känns som jag åkte för 1 vecka sen. Minns så väl hur jag stod på flygplatsen och grät när jag kramade om alla och sa hej då för sista gången, får tårar i ögonen och en klump i magen bara jag tänker på det så nu ska vi sluta tänka på det. SÅ!
 
Sitter mätt och belåten i soffan efter att ha ätit en väldigt god middag som jag själv lagade! Åt ris, fisk med citronpeppar och pesto och en sallad med spenat, tomater, gurka och paprika. Hehe, nu kommer mamma bli väldigt väldigt nöjd! Ska gå ner till affären och köpa popcorn och sedan lägga mig i sängen och kolla Spice Girls The Movie! IF YOU WANNA BE MY LOVER, YOU GOTTA GET WITH MY FRIENDS!!!!!! LOVE SPICE GIRLS!!

bajs på denna dagen

Kategori: Allmänt

Så känner jag just nu.. .Vill bara krypa ner i sängen och inte gå upp förrän imorgon. Jobbet idag var för jävligt helt enkelt! Började 8, ganska lugnt så jag tänkte att det skulle bli en rätt så chill dag men ack så fel jag hade.. Vi hade en ny kille i köket som inte visste något alls! Han hade jobbat 2 gånger innan men var tvungen att fråga om exakt allt. Det hade blivit något fel i schemat så jag va själv där framme och managern fick ta över i köket eftersom snubben inte kunde göra något. Det var kaos, otroligt mycket folk, alla ville ha mat snabbt och lilla jag fick springa fram och tillbaka, ta emot alla klagomål från alla bittra människor och göra ALLT själv. Blev någorlunda lugn när jag fick reda på att det skulle komma en kille klockan 12 som skulle jobba i köket så managern kunde hjälpa mig där framme men ack så fel jag hade igen.. Den här snubben kunde inte se skillnaden på en hamburgare och hans fot så managern fick stå där bak och jag va själv där fram. Som sagt, kaos. Nu är jag hemma och helt slut. Fick ta å jäkla mycket skit från alla kunder eftersom inget gick tillräckligt snabbt och sprang runt som en idiot och ja... Not fun.
 
Jäklar vilket tråkigt inlägg, förlåt för det!

tidig morgon

Kategori: Allmänt

Sitter på min vanliga plats i soffan och äter min frulle när jag kollar runt och instagram och ser hur min lillebror har frågat sin flickvän till balen genom att komma inridandes på en vit häst i sin kosty, sjungandes på en egenskriven låt. Hur fin bror har man inte då?! Visste inte att du va en sån romantiker Danneboy! Undrar dock var han fick tag på hästen.. Visste inte ens att han kunde rida hästar men hey, struntsamma!
 
Sitter som sagt i soffan och äter frukost. Är lite halv död då jag vaknade/somnade om otroligt många gånger inatt och då ska såklart Mark sätta sig bredvid mig i soffan och snacka om ALLT.. Ja, det är ju kul att han är social och vill lära känna mig men snälla.. Ser du att jag halvsover i soffan och bara säger "mmm" när du pratar förstår du väl att jag inte är på humör?! Han har lite svårt för att läsa situationen och förstå när man ska och inte ska vara tyst. Men, 2 månader till sen flyttar jag ut och flyger till Thailand, TJOHO!

strax innan midnatt

Kategori: Allmänt

Så mycket är klockan så jag tänkte bara säga god natt till alla där ute! Kvällen spenderades som sagt med vin, ost och mysigt sällskap. Brudarna drog hem vid 10 och sen dess har jag legat i sängen och kollat White Collar. Måste dock sova nu, börjar jobba 08.00 så klockan står på alldelesförtidigt. Nightnight

Mamma malin is on the move

Kategori: Allmänt

Handlade för 105 dollar.. Alltså drygt 650 kronor. JAG KÖPTE MAT FÖR 650 KRONOR!!! Herrejesus, nu förstår jag hur mamma och pappa kände varje gång dom handlade. Men vi får se det från den ljusa sidan, nu kommer jag inte behöva handla på drygt 3 veckor så det är ju skönt! Är otroligt stolt över mig själv btw, gick igenom chips och godisgången utan att köpa något! Ger mig själv en klapp på axeln för den där. 
 
Sitter nu i soffan och softar, laddar lite mer White Collar och äter på en apelsin. Asså jag börjar bli så deppig... JAG ÄR PÅ SISTA SÄSONGEN AV WHITE COLLAR!!!! Detta är det värsta med att vara beroende av serier, man blir ju beroende och man mår lika dåligt varje gång det tar slut. Måste hitta en ny serie men vilken? Har ju sett nästan ALLA som finns!
 
Ikväll blir det myskväll för min del! Josefin kommer hit så ska vi mysa, hon bidrar med vin och jag bidrar med snacks. Kommer bli hur bra som helst! Måste även städa köket.. Och badrummet.. Och vardagsrummet.. Och mitt rum. Jag är ju den enda i detta hushåll som städar! I am the big mama in this house!

dåligt why-fi

Kategori: Allmänt

Skrev ett jättefint inlägg till er igår men eftersom att internetet i lägenheten är lite sisådär så kunde jag inte lägga upp det... Och nu när jag kollade så hade det försvunnit.. Stööööret! Annars då? Klockan är 12.00 lokal tid vilket innebär frukost och Ellen, standard måndagmorgon! Ledig idag så jag ska åka och handla, börjar få slut på mat, och även gå med i ett gym! Räknade lite angående ekonomi och så och ja, är jag väl med i ett gym så kommer jag ju träna och det kostar 30 dollar i eckan vilket inte är så mycket eftersom jag tjänar relativt bra! Ringde dom igår, dom sa att man kunde hoppa av när man vill och eftersom det är JAG som betalar det kommer jag va ännu mer taggad på att träna!
 
Wow Malin... Du skrev nyss ett halvt inlägg om träning, jäklar vad du är tråkig! I alla fall, ska äta min frukost och kolla på Ellen. Mer spännande än så är inte min förmiddag!

Mamma mia, here i go again

Kategori: Allmänt

Sitter och skypar med halva familjen som precis varit och sett Bruce i Stockholm, riktiga Brupies! Tårarna kom direkt när jag såg alla tillsammans.. Jag vill också vara där med dom, krama alla och pussa på alla och bara vara. Men det är EXAKT 2 månader tills jag flyger till Thailand och träffar dom och det ska bli så sköööööönt! Saknar familjen veryvery mucho.
 
Idag har inte varit sådär jättespeciell.. Vaknade vid 11 och va "sjuk" så knallade ner till McDonalds med Frida och Julia, tryckte i mig ett dubbelcheeseburgar meal och gick sedan till affären och köpte godis. Gick till Elin, softade lite hos henne och nu sitter jag här. Har sett Mamma Mia (igen, SÅ JÄKLA BRA!!!) och tänkte ta en dusch men varmvattnet var slut?? Kan det ens ta slut i en lägenhetsbyggnad? Not cool. Ska prata vidare med min älskade familj nu, tjingtjing!

Then we are gunna gooooooo shopping!

Kategori: Allmänt

Oh yes, I have been shopping! Det förtjänar jag som jobbar så mycket och så hårt som jag gör. Har ju knappt ett liv förutom jobbet.. Eller jo, denna veckan har jag faktiskt varit ledig mycket vilket är skönt men ändå inte.. Måste ju spara pengar till min resa längs östkusten men äsch, det löser sig! Köpte en ny klänning till ikväll, en klänning som jag även kan använda när jag kommer hem till Sverige, jag tänker steget längre vet ni! Köpte även en ny bandlös bh, väl behövligt!!
 
Sitter i soffan och äter apelsin, dricker te och kollar Mamma Mia! Åh, den filmen alltså! Den är ju så jäkla bra!!!!! Man blir så stolt över att vara svensk när man hör alla ABBAs låtar och sjunger med till varenda en, man blir glad i hela kroppen! Men allt förstördes nu när roomien Mark kom in och satte på tv:n på allra högsta volym när jag sitter i soffan... Tack Mark... TACK!
 
 
 
Mysbyxor och myströja, mysigt!

Hehehe eeh... jag har glömt min blogg

Kategori: Allmänt

Glömt bort bloggen de senaste dagarna, he he he.. Icke bra ju. Okej nu ska vi se.... När var det jag bloggade sist? JO! Det var ju när mamma skadade sig, alltså iiiiiiiiii onsdags? Ja! Utgång i onsdags, jobb igår och ledig idag. Inte mycket annat som har hänt faktiskt, har varit lite trist och tyst. 
 
MEN idag är jag ledig, fick lön igår så jag ska in och shoppa lite! Ska ut på en jättestor nattklubb inne i city ikväll och där är det "dresscode" så jag måste köpa en snygg klänning eller något, har ju unget sånt med mig. Eller jo, jag har ju det (packade med mig alldeles för mycket "men ändå för lite" kläder när jag skulle hit) men dom är tråkiga.. Är ju så trött på mina kläder så måste köpa lite nytt! Ska ju ta med ALLA mina kläder till Thailand så får pappa ta med det hem så pappa, ta med en extra väska för jag har ALOT of stuff.
 
Nu äter jag frukost, kollar på Ellen och ska slänga in en tvätt innan jag ska åka iväg och shoppa, TJOHO!

Mamma, what have you done?

Kategori: Allmänt

Okej, vaknade för 1 timme sen och ligger i sängen och sträcker på mig *bästa som finns på morgonen*. Magen börjar kurra så jag går till köket, ser en gigantisk pöl med vatten men mer om det senare, och gör lite frukost. Sätter mig i soffan och går in på Facebook och vad är det första som kommer upp? Jo en bild på mamma, på akuten med texten "hand operation imorgon". SAY WHAT?!?! Mitt hjärta stannade och har precis börjat slå igen, vad är det du har gjort mamma?! Du kan för jäkeln inte lägga upp en sån bild när jag är hela vägen här borta! Nu blev jag jätterädd, har en gigantisk klump i magen och är jätteorolig. Hur ska jag kunna fokusera på jobbet idag när jag vet att mamma ligger på sjukhuset men inte vet varför?!?!?! För jäkeln mamma, answer me!