malinrickle.blogg.se

One more time

Kategori:

En liten uppdateringen från strandbruttan! Igår hände inte så mycket.. Eftersom alla va sjuka igår så köpte vi middag (PIZZA!!!!!) och sen satt vi och kollade film och How I Met Your Mother hela kvällen, inga konstigheter!

Idag är den stora dagen här, dagen då min lilla Denise äntligen joinar mig i värmen!! Åh som jag har längtar efter henne. Spenderade 2 timmar igår med att städa lägenheten, att bo med 4 killar blir rätt stökigt. Roomisarna är underbara! Det är Tom, Lucas, Theo och Jonas, väldigt goa killar hela högen!

Ligger i skrivande stund på playan och kollar på allt ögongodis som finns på display, inga konstigheter! Alltid bra att ha något att göra när man solar så nu ska jag återgå till det! Pusshej bloggen

Beach täääääjm

Kategori:

Hej alla bloggläsare! Har inget internet i lägenheten men teknologin idag är ju så avancerad att jag laddade ner en App som gör att jag kan blogga från mobilen, GENIUS! Igår var jag och mina nya underbara roomies ute och festade! Vi hade otroligt roligt, dansade in på småtimmarna innan vi tog taxi tillbaka till lägenheten. Jag har bort med killarna nu i 24 timmar och har redan lite panik, den mängden testosteron är inte lätt att hantera! Sov lite för länge idag pga "sjukdom" och nu ligger jag på stranden och göttar mig efter att ha tryckt i mig massa McDonalds, satt som en smäck! Ikväll blir det relativt lugnt, ska ut och äta middag med roomisarna och imorgon kommer Denise, min älskling!!!!!

Btw mamma, snälla säg till David att surfingen på Bondi är löjligt bra och att han får komma och hälsa på lilla mig så vi kan surfa!

Status: Delayed

Kategori: Allmänt

Vaknade för dryft 40 minuter sedan för att packa ner det sista i resväskan, käka frulle och dubbelkolla så jag fått med mig allt *rutinerad tjej*. När jag åt frukost slog jag på tv:n för att mötas av storm, regn, starka vindar och vågor över 10 (!!!) meter på Bondi Beach. Dom på nyheterna säger att stormen är på sin topp nu och att det bara kommer bli bättre framöver. Förhppningsvis är stormen imorgonbitti. Gick, smart som jag är, in på flygbolagets hemsida för att kolla mitt flyg och det stod i stora, röda bokstäver att mitt flyg är försenat. Det skulle gå 10.10 men istället lyfter det 13.00 då de tror stormen lugnar sig lite tills dess. Så med ett litet suck lunkade en trött Malinpalin tillbaka till sängen för att sova någon timme till. Jag bor inte så nära stranden om jag trodde vilket innebär att de höga vågorna inte berör mig alls, bara ösregnet och vinden. Det är ingen stor storm har dom sagt, ingen har skadats eller varit tvugnen att evakuera sina hus vilket är skönt och dom tror inte det kommer komma upp i den nivån heller. Ska försöka sova lite till, hör av mig när och om jag kommer fram till Bondi!

The last meal

Kategori: Allmänt

Om jag inte var nervös innan är jag fan ta mig det nu! Fick precis reda på att det är översvämmningar i Brisbane pga tornados och att stormarna, regnet och tornadon rör sig mot Sydney, JAG SKA DIT IMORGON!!!!! Som det ser ut i nuläget är mitt flyg kanske inställt så vi får hålla koll på nyheterna och sådant. Har pratat med folk som är i Sydney nu och dom säger att det ösregnar, det är vindar vilket gör att vågorna på tranden är över 7 meter höga vilket inte är bra eftersom min lägenhet ligger 20 m från stranden. Men vi får hoppas på det bästa! Allt kommer lösa sig till slut! Är mitt flyg inställt får jag hänga i Albury tills flygen går igen helt enkelt!
 
Annars då? Idag hände inte så mycket. Har packat i princip allt till resan imorgon, om den blir av(.....) men om inte får jag packa upp allt igen helt enkelt. Vi var även på bio idag och såg Django Unchained. Det är Tarantinos nya film och den var väldigt bra! Lite för mycket pangpang och blod för min del men jag är rätt så mesig när det gäller sådant så alla grabbr som läser min blogg (Pappa), gå och se den! Ikväll är det min sista hemmalagade måltid på gud vet hur länge så det blir grillat, standard måltid i solen! Idag var det 43 (!!!!!!!!!) grader ute och jag skämtar inte, jag kunde inte sitta i sätet när vi skulle köra hem i bilen för det var så varmt, sinnes! Men jag ska inte klaga på värmen då jag åker från sol till regn imorgon *maybe*... Help me?

Nervöööööööst

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag upp med en klump i magen och var nervös... ingen rolig känsla! Anledningen till detta är att imorgon flyttar jag till Bondi Beach i Sydney!!!!!! I 3 veckor nu har jag bott hos mina familjekompisar som har tagit så otroligt bra hand om mig men imorgon ka jag flytta och bo själv. Jag måste hitta någonstans att bo, jag måste hitta jobb, jag måste betala räkningar, jag måste handla mat, jag måste laga mat, jag måste tvätta.. åh herrejesus, blev yr bara jag skrev det dära. Så eftersom det är min sista dag i Albury idag så ska jag packa alla mina saker och Gud vet hur det kommer gå! Väskan vägde 25 kilo när jag flög hit, den gick knappt att stänga och jag tror inte det kommer bli lättare nu efter all shopping.. Lord give me strenght!
 
Läget i Svealand då? Fortfarande kallt och minusgrader?? Hehe, aldrig roligt! Idag är det strålande sol, 33 grader utomhus så ni kan ju bara gissa vad jag ska göra *HeHehEHEHHEheheHeHHEe* Nej men det blir väl slapp vid poolen en stund. Sen måste jag inhandla nödvändigheter innan jag åker och lite sådant smått och gått! Klockan är 12 och jag ligger fortfarande i sängen men vad gör det, jag har semester!

partypartyparty

Kategori: Allmänt

 
Partytääääääjm! Vi ligger lite efter tidsmässigt, that's girls for ya! Jag har på mig ett gammalt linne, nya kjolen från Zara och matchar det med röda läppar, smokin hot! Vi ska fixa lite kät innan vi drar, fruktspätt om jag inte minns helt fel, och sedan bär det av för fördrink hos födelsedagsgrisen och sedan middag med fler drinkar och sedan paaartaj med ännu fler drinkar! Ha en bra söndag svenska folket!

here we go again!

Kategori: Allmänt

Goooooood förmiddag bloggiloggen! Ligger i sängen och ja... låt oss säga som min mamma säger, jag är sjuk! Idag blir det återhämtning vid poolen och sedan blir det födelsedagsfirande för en av Rachaels kompisar Clare. Hon fyller 19 idag så vi ska hem till henne och göra oss iordning runt 4 tiden och efter det blir det middag med 20 personer på resturang och sedan utgång. 
 
Australia Day igår var väldigt roligt! Sweden (mitt smeknamn för kvällen) var väldigt populär när det kom till beerpong. Jag står obesegrad i dubbel och singel so Sweden, I did you proud! Och nej pappa, det är inte pga detta att jag är sjuk......... Nu ska jag ut och äta frukost eller lunch, har inte riktigt bestämt mig så vi får se vad det blir helt enkelt! 

Chillin in the pooooooool
 
Sweden blir nerkastad i poolen.. Straffet jag får för att
jag var för bra på beerpong.. Silly ozzies

Australia day 2.0

Kategori: Allmänt

Hallå alla läsare! Nu är jag hemma efter en grym Australia Day! Vi åkte hem till Rachaels polare Joe som hade en stor fest med 30 personer. Vi chilade vid poolen hela dagen, spelade beerpong *obesegrad, whaddup?!' och solade helt enkelt. Mot kvällen grillade vi. Vi åt hamburgare, korv och massa annat och efter det blev det mer sol, bad och beerpong. Det var skitkul, alla var väldigt trevliga! Klockan är nu 22.39 är i Australien, egentligen skulle vi dra ut och festa vidare men en av Rachaels bästa kompisar fyller år imorgon så det blir middag/utgång då istället! Nu ska jag sova och imorgon blir det party all day, all night.. wtf?!

australia day

Kategori: Allmänt

Idag är det Australia Day vilket är en väldigt stor grej här! Det är deras nationaldag och den firas med sol, bad, BBQ och fest! Vi ska alldeles strax äta en stor grillad lunch som består av mackor, kött, kyckling, korv.. ja allt möjligt! Klockan 2 kommer Rachaels vän hit och hämtar oss så ska vi på en stor fest hos en av hennes andra kompisar så där blir det ännu mer mat, drinkar, beerpong och lite gott och blandat! Min telefon gick sönder igår *FML* så jag kan tyvärr inte ta några bilder då min kamera även har gått sönder.. Ska be Rachael ta med sin kamera och ta bilder så kanske jag kan sno dom sen för att visa er!

Tennis, Ikea och mycket mycket mer

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan fallerallera! Nu är jag tillbaka i Albury med full tillgång till internet. Dom senaste tre dagarna har varit askalas! Vi kollade semifinalen i tennis där Djokovic, rankad nummer 1 i världen, totalt krossade Ferrer som är rankad fyra i världen så det var väldigt häftigt att se. Vi shoppade en hel del, vem gör inte det lissom?. Det blev en kjol, ett par skor och solglasögon för 90 dollar alltihopa! Eftersom det var rea så räknade jag ut att jag sparade 120 dollar sammanlagt *catchiiiiiiiiing*! Det blev även en sväng till IKEA, my love, och där träffade jag en svensk tjej som satt i kassan. Hon var från Malmö och hade släkt i Höllviken vilket båda två tyckte var väldigt sick! Här kommer 3 bilder från tennisen i alla fall! Imorgon är det Australia Day vilket antagligen är en big deal här down under. Det blir grillning, fest och bad och lite allt möjligt. Några av Rachaels polare har bjudit oss till olika fester och grillningar på dagen så vi får se var det bär av helt enkelt!
 
Djokovic i svart, Ferrer i vitt. Veryvery spännande!
 
Emma, moi och Rachael. Vill inte ens prata om hur svettiga vi var på denna bilden!
 
Lilla jag efter en härlig tennismatch!
 
 

What doesn't kill you makes you stronger

Kategori: Allmänt

God morgon Sverige, eller ja.. god förmiddag är väl ett mer passande uttryck eftersom klockan faktiskt är lite över 11 hemma i lilla landet lagom. Här i Australien är saker bättre. Jag är lite piggare nu, 3,75 liter vatten och 13 toalettbesök senare, men mår fortfarande lite konstigt i magen. Har inte haft någon aptit på hela dagen så jag har ätit kex och druckit massor med vatten. När det sen var dags för middag åt jag lite ris och kyckling men nu börjar jag må illa igen.. inte kul! Imorgon styr ci kosan mot Melbourne för att shoppa, äta god mat och framför allt kolla tennis eftersom Australian Open (väldigt stor tennisturnering, en av dom 3 största i världen har jag för mig) spelas så vi ska se en av semifinalerna med herrarna vilket ska bli väldigt roligt! Kommer ha med mig datorn men är inte säker på om jag har internet eller inte där uppe men vi får se helt enkelt! Skriver ett litet inlägg till er imorgon när jag vaknar så ni har något att läsa åtminstone!
 
mina två bästa kompisar idag! Nallen  och min Super Pump!
 
 
 

this sucks

Kategori: Allmänt

Middagen igår hade kunnat vara bättre... Mådde bra under dagen men 15 minuter innan vi skulle åka började jag få ont i magen igen. När vi kom dit blev det bara värre.. Jag började kallsvettas, kände mig svimfärdig och mådde väldigt illa. Rachael fick köra hem mig vid 21.30 och när jag kom hem hade jag 38 graders feber, bultande huvudvärk, magknip, illamående, kallsvettningar och kände mig svimfärdig allt på samma gång. Vaknade inatt och spydde sen efter det har det inte blivit mycket sömn..... Ligger i sängen nu, vaknade precis och ska kurera mig så gott det går eftersom vi ska till Melbourne imorgon-fredag för at kolla tennis och shoppa. Krya på mig..

this sucks

Kategori: Allmänt

Middagen igår hade kunnat vara bättre... Mådde bra under dagen men 15 minuter innan vi skulle åka började jag få ont i magen igen. När vi kom dit blev det bara värre.. Jag började kallsvettas, kände mig svimfärdig och mådde väldigt illa. Rachael fick köra hem mig vid 21.30 och när jag kom hem hade jag 38 graders feber, bultande huvudvärk, magknip, illamående, kallsvettningar och kände mig svimfärdig allt på samma gång. Vaknade inatt och spydde sen efter det har det inte blivit mycket sömn..... Ligger i sängen nu, vaknade precis och ska kurera mig så gott det går eftersom vi ska till Melbourne imorgon-fredag för at kolla tennis och shoppa. Krya på mig..

Dinnertäjm

Kategori: Allmänt

Idag har inte varit händelserik alls! Har legat i sängen hela dagen, kollat film, läst min bok och ja.... inte mycket mer än så. Sitter och pratar med lilla mamsen över skype i skrivande stund (love you) och hon är också lite småkrasslig. Alla verkar bli sjuka nu.. nicht gut! Mår lite bättre nu efter all vila och vätska och tabletter idag så nu ska vi iväg på middag hos Rachaels pojkväns familj vilket kommer bli intressant. Det blir Indonesiskt, vet inte riktigt vad det innebär men det blir säkert hur gott som helst!!
 
 
Ny blus från Tempt, väldigt skön och fin!

It's raining, it's pooring, little Malin is snoring

Kategori: Allmänt

God morgon, eller ja, här var det inte en god morgon.. Vaknade runt 7 och hade magknipp, svettades även om fläkten var på max och med ett bultande huvud. Inte roligt alls. Planen idag var att vi skulle åka vattenskidor men det började precis regna så dom planerna blev framskjutna. Det är dagar som idag, när man inte mår helt 100, som man längtar hem otroligt mycket! Saknar att mamma eller pappa tar hand om en när man är sjuk... Jag får väl bita ihop och ta hand om mig själv I guess, inte lika mysigt. Ikväll bkev vi bjudna på middag till Rachaels pojkvän så det blir säkert hur trevligt som helst, förutsatt att jag mår bättre. Hoppas ni sover gott hemma i Sverige!

Baby we were born to run

Kategori: Allmänt

Hejsanhoppsan! Hur är det med er idag? Hur är det i minusgraderna, hehe? Solning stod på schemat idag, näjz. Slappade i solen, badade i poolen i drygt 2 timmar sedan vad det dags för lunch och efter det slappade jag bara inomhus och ikväll ska vi bara slappa. Gud.. väldans massa slappande för min del, måste komma igång med träningen efter allt detta slappande och då är det tur att huset kommer med ett gym! Fruktsallad och film blir det ikväll och imorgon blir det vattenskidor! Vi åkte aldrig och gjorde den "float" saken idag så vi får göra det en annan dag helt enkelt. Vattenskidor kommer bli intressant... Har inte gjort det på några år, lite smånervis är jag allt menmen, i'll go with the motion of the ocean!
 
Bild på nya bikinitoppen får avrunda detta inlägg!

Sola och bada.. all day long

Kategori: Allmänt

God morgon allihopa... eller vänta, god kväll? God natt? Här är klockan i alla fall 12.00 söndag förmiddag. Käkade precis frukstsallad till frukost, yum! Dagens outfit består av ny bikini och dagens "to do" består av att slappa vid poolen, i can do that. Hur är det hemma då? Om jag har räknat rätt med tiden är klockan 02.00 lördag natt så dom flesta av er "yngre" läsare är väl ute och partajar, ha det så roligt! Ikväll händer inte så mycket.. Vi ska kanske ner till floden i eftermidag och göra något som kallas Floating. Om jag förstod det rätt så är det att man kör till floden, går typ 10 minuter, hoppar i floden och åker med strömmen tillbaka till parkeringen.... Låter lite konstigt men vi får väl se! Tjing tjing

Good night m8

Kategori: Allmänt

Nu sajnar jag ut och säger god natt. 22.52 lokal tid och ikväll hände inte så mycket, känner på mig att detta inlägget kommer bli väldigt tråkigt med så jag avslutar det hela med en bild på mig och min favorit!
 
 
Jupp.. Barney, my man!

Please, let the sun shine in

Kategori: Allmänt

Tjillevippen lilla bloggen! Somnade runt 02.30 igårnatt och varför är en rätt rolig historia... Eller nej, inte rolig, läskig. Det första jag såg när jag kom in i huset i Albury var en stor spindel kallad en Huntsman! Den vad lika stor som min handflata ungefär och jag började gråta (nej, jag skojar inte.. jag grät for real) och efter det kändes det som att spindlar kröp på hela mig så därför somnade jag så sent. Låg i min säng och tände lampan 1 gång var 10:de minut för att försäkra mig själv om att det inte fanns några spindlar i mitt rum. Men jag vaknade 11 imorse så det var skööönt. Käkade lite frulle, gjorde mig i ordning och sen stack jag och Rachael och shoppade lite, bilder kommer senare. Vi käkade lunch och glass, handlade mat och tittade runt på lite kläder. Sen när vi kom hem så kom Rachaels kompis Clare över så satt vi och snicksnackade lite. Ikväll händer inte mycket... Vi köpte massa frukt så planen är att äta fruktsallad och kolla film, mys! Väderbruttan på tv säger att det ska bli skinande sol och 34 grader imorgon vilket innebär solning på hög nivå! Hoppas ni har roligt i Sverige med all er snö!

Here I am babe!

Kategori: Allmänt

Jupp, you heard it, the top blogger is back in town! Har äntligen kommit fram till familjen Telfers hus i Albury efter 2 nätter på en farm följt av 14 timmar i bil. Låt oss summera allt i ett superinlägg, shall we??
 
Dag/Natt 1 på farmen: Vi åkte från Angourie runt 9.00 på morgonen och kom fram någon gång runt 14.30. Vi hälsade på alla, tog in våra saker från bilen och började spela lite biljard och bara tog det lugnt. Huset var mitt på en gräsplätt med kossor ÖVERALLT! Det var kossor, tjurar, kalvar ja alla olika sorters djur som säger "mu". Sedan körde vi till hennes kusiners farm som låg mittemot (vilket var drygt 15 minuter bort). Vi kom dit vid 17.00 och möttes av en massa djur (inte lätt för tjejen som är rädd för djur) och då slog allergierna ut. Jag fick sitta inomhus dom första 2 timmarna för jag kunde inte andas pga alla djur och all pollen (det kryllar av pollen då det är sommar här vilket suger bajs) så jag satt och läste min nya bok "50 shades of darkness, sweet". Efter spelade vi lite badminton i trädgården mot kvällen, sprang och snöt mig var 5:te minut, och sedan vad det dags för middag vid 21.30. Då satt vi utomhus. Under lampor. Med en väldans massa kryp! Dom kröp på terassen, dom flög i luften, dom kom ner från taket, ja dom kom från alla håll och kanter! För jävligt helt enkelt. Sedan vid 23.30 åkte vi tillbaka till "vårt" hus för att sova. Det fick bli på en madrass på golvet första kvällen vilket inte var så himla mysigt.. Man hörde kryp flyga runt, det var en kossa som tappat bort sin kalv som inte. kunde. sluta. mua. och det fanns kryp som kröp på täcket och golvet, big nono!
 
Dag/Natt 2 på farmen: Denna dagen var dock lite bättre. Vi vaknade vid 9.30 och åt frukost. Sedan satte vi oss och spelade kort, läste böcker, spelade biljard och sedan åt vi lunch. Efter det åkte vi till kusinernas farm igen och där sköt vi lerduvor. Japp, ni läste rätt, JAG SKÖT LERDUVOR! Jag höll ett gevär, jag sköt men jag missade.. Jag var väldigt nära en gång men nej.... Menmen, jag gjorde det! Efter det gick vi in där inne, det var 44 grader så vi var inte ute allt för länge. Efter det åkte vi fyrhjuling, ASBALL, och efter det hoppade vi in i kusinens "pick up truck" Och körde runt på deras farm som var 4000 hektar, sjukligt stort. Jag var väldigt häftig och stod där back på själva flaket en stund, måste sett riktigt snygg ut med håret fladdrande i vinden och min solbruna hud! När vi körde runt på deras stora farm såg vi massa vilda kängrus som skuttade omkring precis som ingenting, asfäääääätt. Såg en grupp med 30 stycken som hoppade samtidigt allihopa vilket var heftigt! Efter det begav vi oss tillbka till "vår" farm där vi åt middag, spelade Scrabble och sedan la vi oss (i en säng denna gången, tacka gudarna) eftersom vi skulle upp aptidigt för att köra hem.
 
Dag 3: Idag (fredag) körde vi från farmen 06.30 och styrde bilen mot Albury. Temperaturen i bilen visade 48 (!!!!!!!!!!) grader utomhus så för första gången någonsin var jag glad att jag inte var utomhus. Stannade på Maccers (McDonadls, men ALLA kallar det Maccers i Australien så då ska jag också börja göra det för att blenda in) och jag trodde jag skulle dö av värmen när vi gick från bilen till ingången vilket var drygt 20 meter. Bilturen tog drygt 14 timmar, vi kom hem vid 20.30 och då duschade jag (behövligt efter 2 nätter på farmen), käkade mackor, kollade tv och nu ligger jag här i sängen. Imorgon ska jag sova lääääääänge och sedan parkera rumpan på solstolen vid poolen! 
 
Japp, nu vet ni hur mina dagar har sett ut, hörde att ni har massa snö hemma i Sverige (skadeglädje är den bästa sortens glädje sägs det) vilket inte kan vara så roligt...... Kollade nyss allt jag skrev och gisses vilket långt inlägg. Ska sluta skriva nu.

Gnarly dudes

Kategori: Allmänt

 
Ja, om ni kollar på bilden så kan ni kanske gissa vad vi prövade på... Japp ni gissade rätt, vi surfade! Eller ja, surfade och surfade.. vi försökte och lätt va det inte! Vågorna var stora, strömmen var stark och det var omöjligt. Dom gav mig brädan och sa här Malin, varsågod nu är det din tur och så puttde dom ut mig bland vågorna. Så ja, jag testade och det slutade med att jag hamnade under brädan med bikiniunderdelen vid knäna. Men jag har åtminstone testat!
 
Annars? Jovars! Idag åt vi lunch på The Pacific Hotel med en fantastisk utsikt!! Man såg utöver stranden på alla surfarna och det var ju inte helt fel. Krängde en hamburgare med pommes vilket satt som en smäck på min häck! Efter det åkte vi hem och kollade Mean Girls (värdlens bästa film, YOU GO GLEN COCO!) och sen åkte vi och surfade. Så nu sitter jag här, kollar på något australiensk musikprogram på tv och skriver på min populära blogg! Ikväll ska jag, Rachael och hennes pojkvän sova hos Naan & Pop för att sedan roadtrippa till Rachaels mormor och bo på hennes farm i 2 nätter.. Japp ni hörde rätt! Djurrädda och pälsallergiska Malin Rickle ska bo på en farm!!! Jag ska rida hästr, märka kor (???) och åka mootcykel, hör av mig om jag överlever! Det tar drygt 5 timmar att köra dit och sedan har vi 12 timmar framför oss tillsammans i bilen till Albury, det ska säkert gå hur bra som helst! Kommer inte ha internet ute på farmen men jag hör av mig så fort jag har internet och om jag överlever! Seee yaa
 
Mamma, om du läser detta, snälla visa det för Dave! Vill att han ska se att jag har testat på surfing!

cocktails and mocktails

Kategori: Allmänt

Våran Monday Funday blev precis vad det kallas, en FUN DAY! Vi började med en lyxig lunch på the Angourie Resort med lunch, cocktails och efterrätter vilket var hur gott som helst! Beställde en Sunset Dreamer (tror den hette så) och den var apgod, smakade mango och jordgubb. Efter det åkte vi och handlade middag, chips och ingredienser till morgondagens frukost (crêpes med choklad och jordgubbar), hyrde en film och jag köpte 2 böcker för 140 kronor vilket inte är illa pinkat för en dalahäst! Efter det åkte vi hem, kollade film och åt chips och DIPPA (!!!!!!!!!) och ja.... nu sitter jag här och skriver detta inlägg. Inte det roligaste inlägget märkte jag nu när jag läste igenom det menmen, alltid något!
Bild tagen av en uttråkad Malin på en urtråkig flygplats i Sydney

Monday funday?

Kategori: Allmänt

Såsom rubriken kanske hintar så blir det en riktig funday idag! Vi tjejer ska ner till Angourie Resort och äta lunch, hänga vid poolen och få massage, en liten girls day out helt enkelt och mysigt ska det bli. Läget annars då? Somnade 22.30, vaknade 09.30 så man klagar ju inte det minsta, förutom det att jag vaknade drygt 1 gång i timmen...... Hur är det i Sverige då? Blåsigt och kallt? Regnigt och grått? Ja, ungefär så ser det ut här idag men vi får hoppas att det vänder! Har upptäckt att jag använder väldigt många utropstecken när jag skriver... disskuterade detta med Cassandra innan jag åkte och vi kom fram till att man gör det bara för att punkter ser så tråkigt ut så get used to it!!!! Nu ska jag upp och äta lite frulle, smell ya later!

F**k jetlag

Kategori: Allmänt

Klockan är 20.35 här hos oss i landet Down Under och jag är trött som en gwis. Jetlag är väldigt jobbigt då jag somnar viud 21.30 varje kväll, vaknar 3-4 gånger per natt för att sedan vakna runt 07.00 varje morgon... MEN det är väl sånt man får vänja sig vid! Big papa här i familjen säger att det tar 1 dag per timme för att vänja sig vid tiden och eftersom vi är 10 timmar före så kommer det alltså ta mig drygt 10 dagar att vänja mig, inte något jag ser fram emot . Hur har er dag varit då? Eller just det ja, er dag har precis börjat *HeHeHeHe Silly me* medans min börjar gå mot sitt slut. Filmen var asbra, väldigt rolig! Parental Guardians hette den och den handlade om 3 barn vars mormor och morfar skulle passa dom i 1 vecka vilket icke gick så bra. Kan varmt rekomendera den till folk! Innan bion hände inte så mycket. Sunkade runt hemma hela förmiddagen/halva eftermiddagen, drog oss ner till stranden för lite sol och bad (ofcourse!) för att sedan se bio och äta middag hos Nan & Pop (Big Papas föräldrar). Så ja, där har ni min dag sammanfattad, hoppas er blir lika härlig som min!

Today, we do nothing

Kategori: Allmänt

 
Tänkte inleda detta inlägg med en bild från stranden så att alla blir lite extra avundsjuka på mig här borta i solen! Just där bilden är tagen låg jag hela förmiddagen, solade och badade och hade det allmänt göttigt! Solen stekte på 32 grader och vattnet låg runt 27 grader så det är inte illa. Idag händer inte så mycket, ligger just nu på balkongen och solar lite och tittar när 2 kängrur hoppar runt i trädgården *FeeEeEEeeTT* I eftermiddag ska vi gå på bio för att se Parental Guardians tror jag den heter, verkar bra men vi får väl se! Just det ja! Gick loss lite med shopping igår, köpte 2 bikinitoppar och 1 underdel från märket Seafolly som antagligen är en stor grej här i Australien.. men jag blev väldigt nöjd! Gick loss lite med baktanken att jag jobbat hårt för att tjäna ihop pengar att spendera här så då jäklar ska jag spendera dom! Kanske kikar in för att uppdatera senare idag så ni har mycket att läsa när ni vaknar. JUST DET JA!!! En rätt så cool sak som jag har velat berätta. Klädmärket Billabong startade här i Angourie, staden där jag är nu, och han som är the mastermind bakom hela grejen har ett hus bredvid huset där jag bor nu! Jag tyckte det var rätt coolt i alla fall, att jag bor bredvid ett sådant geni! Nu ska jag kolla vidare på kängrurna och bara ha det allmänt gött:)

Happy birthday to ya!

Kategori: Allmänt

Ett litet shoutout till världens bästa styvpappa Mr. David Crook på hans födelsedag! Happy birthday David! If you are reading this, I want you to know that I love you very very much and I miss you alot looking out on all the surfers, thinking that one of them is you! I hope you have an amazing birthday and I hope you enjoy it! Love you <3
 
 

Passande rubrik?

Kategori: Allmänt

Väderrapport: Strålande sol, blåsigt, 30 grader... Man klagar ju inte! Ligger i sängen, vaknade precis så ska snart bege mig för att äta frulle sedan blir det playan än en gång för att jobba på brännan. Som svensk är detta ett måste varje gång det är sol, att ligga i timmar på min handduk utan att röra mig en millimeter men jag har lärt mig att det inte funkar så i detta lilla land. Här ligger man och solar magen i 5 minuter för att sedan rotera och sola ryggen i 5 minuter. Så håller man på i drygt 20 minuter innan man måste sätta sig i skuggan en stund för att inte bli röd som en kräfta. Detta funkade bra för mig då jag endast brände sönder mina fötter... den enda kroppsdelen jag inte smort in för vem f*n tänker på att smörja in sina fötter?! Efter den incidenten har jag nu lärt mig att alla kroppsdelar går att bränna. Så ja, det blir en tur till stranden för att sedan äta lunch and then we're gunna gooooo....... SHOPPING!!! Något inom min expertis så det ser vi fram emot! Har lite dåligt internet här ute på landet men det blir bättre så fort jag kommer till deras hus i Albury så då blir det lättare att uppdatera så HÅLL UT!

Vamos a la playa

Kategori: Allmänt

Rubriken säger väl det mesta! Vädert blev bättre 5 min efter jag skrev inlägget (skrev det imorse men internet la av, anledningen till att det kom upp precis) så vi tog vårt pick och pack och stack till stranden! Låg där i drygt 2 timmar sen gick vi hem igen. Sinnes varmt så man kan inte ligga mer än 5 min på varje sida innan man känner att brännan kryper fram men lite färg blev det allt. Badade i havet för första gången sen juli, wonderbart, och bodyboarda lite också men det gick mindre bra..... Temperaturen just nu ligger runt 30 grader så det dricks massa vatten vilket resulterar i väldigt många besök på toaletten. Nu har vi precis käkat lunch och ska strax hitta på något roligt att göra istället för att stirra upp i taket! Peace and love
 

Thong song

Kategori: Allmänt

 
Bild på gårdagens outfit, man klagar ju inte! Vi promenixade ner till stranden, kollade på surfarna *näjz* och låt mig berätta för er.... Värmen här, den är helt sjuk! Det är så kvavt, fuktigt och otroligt varmt fastän det är molningt! Igår t.ex, det var molningt och blåsigt men ändå runt 29 grader så det såg säkert ut som jag precis tagit ett dopp i havet if you know what I mean. Läget idag då? Jo det rullar på, somnade 8 igårkväll, vaknade 06.00 imorse (hata jetlag.......) Idag händer inte så mycket, om vädert tillåter ska vi till playan och börja jobba på brännan, annars får vi se om vi kan hitta på något roligt

14 timmar senare....

Kategori: Allmänt

..... Vaknar jag efter min skönhetssömn! Har man sovit 2 av 50 timmar förtjänar man att sova så länge. Kom fram igår, kände mig liiiiiiite för varmt klädd i mina svarta jeans och långarmade tröja då alla andra gick runt i bikini, shorts, linne och barfota. Blev hämtad på flygplatsen av familjen Telfer (<3), hooppade in i bilden och körde till deras hus. Huset asså.. det är något av det sjukaste jag sett! Utsikten är sinnes (ni ska få bild sen, ska vänta tills solen skiner) och det finns kängrur, ja KÄNGRUR, som bor i naturreservatet utanför deras hur så igår när jag skypade med Hanna,  my love, så hoppade en kängru förbi vilket jag tyckte var väldigt heeftigt!
 
Sitter nu här, 11.45 på morgonen i min pyjamas och äter frukost. Vi tänkte bege oss till stranden idag men det blåser och är molning, men fortfarande runt 28 grader, så istället ska vi göra lite ärenden åt lilla moi! Vi ska fixa SIM-kort till min mobil, köpa rakhyvel (för nu när det är sommar måste man ju börja raka benen igen *suck*), solskyddsfaktor så jag blir pepparkaka istället för kräfta och lite annat. Hoppas ni i Sverige saknar mig för ni ska veta att jag saknar er mucho mucho. Upptaderar senare idag så ni har mycket att läsa när ni vaknar! Pösspöss

Safe and sound, Ballina bound!

Kategori: Allmänt

You are now rockin' with will.i.am and Mallan (?) bitch! Här sitter lilla jag, ja jag lever, och har det gött. Helt slut i hela kroppen på det inte blev mycket sömn på något av planen. Mår lite konstigt i kroppen men det är kanske för att jag har varit i 5 olika länder på mindre än 48 timmar där alla har olika tidzoner... Väldigt förvirrande.
 
För att sammanfatta di hiila så har ni inte missat så väldans mycket. Träffade en väldigt trevlig påg vid namn Kevin från the O.C i Dubai när jag köpte frukost runt 6.00, trevlig liten gosse han. Vi satt och pratade lite, spelade kort, lyssnade på musik och hade det bra helt enkelt. Sen var det dags att hoppa på planet till Bangkok och då vardet inte bara 1 utan 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) bebisar som inte sluta skrika, därav sömnbrist. Landade i Bangkok, fick gå upp och ner för en massa trappor för att sedan komma tillbaka till samma gate som jag kom från vilket också var väldigt förvirrande och sen lyfte vi och åkte till Sydney, 9 timmar tog det men det var rätt chill! Kollade massa filmer *Afrocirkus för er som fattar* och lite sådant och nu sitter jag än en gång på golvet och skriver i min lilla blogg. Hoppas ni har det bra där hemma i kylan för från och med idag ska jag njuta av värmen!

Nackkudde, dreggel och Bicmac

Kategori: Allmänt

 
Rubriken säger väl det mesta! Klockan är 05.33 lokal tid och jag har sovit i.......... drygt 25 minuter under mina 6 timmar på denna ypperligt tråkiga flygplats. Somnade till på min nackkudde (BÄSTA JULKLAPPEN NÅGONSIN!!! TACK PAPPA!) och vaknade av att den va lite blöt precis vid mungipan *freäääääsch*! Blev lite hungrig för lite drygt 2 timmar sen so guess what I did?!?!?! Jag köpte en till Bigmac, kaboom! Dom kostar endast ca 8 underbara kronor i detta lilla land så man kan ju icke säga nej till det. 
 
Flygplatsen dårå.. Ja asså, det är full rulle men ändå så är det väldigt tråkigt! Finns lixom inte så mycket att göra förutom att sitta och läsa min tantsnusk "50 shades, löve" och vänta på att tiden ska gå! Jag var ju så underbart smart och packade med mig schampo, tvål, tandborste, tandkräm och andra hygienartiklar då jag tänkte att jag kunde duscha men sen kom jag på att jag glömde handduk, inte lika smart... Så jag får köra en såkallad "turkdusch" i vasken helt enkelt där man tvättar sig där man känner sig lite extra schvettig helt enkelt! Nu får ni återgå till ert sovande så ska jag återgå till mitt läsande! Vi hörs i Sydney, peace out!

Dubai

Kategori: Allmänt

 
Hej alla bloggläsare ute i cyberspace! Sitter just nu på ett förvånansvärt skönt golv i ett varmt Dubai bland mina svettiga medresenärer och väntar på nästa flyg som går ooooooooooom............ 9 timmar, Wiho! Lite smådrygt men jaja, jag hittar något att göra! Hur gick flygresan tänker ni då, jodå den gick alldeles utmärkt. Massa bra filmer att kolla på (såg äntligen nya Batman, asbra) och god mat fanns där också believe it or not! "Men Malin, om maten nu var så god, varför sitter du med pommes från McDonalds i munnen?" Åh utmärkt fråga din nyfikne lille räv! Maten på flygplanet blev min försenade lunch och jag måste ju äta något till middag ellerhur, annars funkar det inte så därför fick det bli en Bigmac med pommes och cola, aldrig fel!
Sitter här på flygplatsen på mitt lilla golv och pratar med min älskade familj på både Skype och Facebook och guuuud vad jag saknar dom! Det har bara gått några timmar men det gör ont så mycket jag saknar dom så älskade familj, om ni läser detta ska ni veta att jag saknar er :')

D - Day

Kategori: Allmänt

 
Hät ligger jag, lika söt som alltid, i min underbara säng och tänker jahapp... Sista gången i sängen, gosigt tänker ni kanske men NEJ! Det är väldigt sorgligt då detta är den skönaste sängen i hela världen! Anyways, idag är dagen som är dagen som är dagen, dagen jag flyttar! Helt sjukt när jag tänker efter... Jag har väntat på detta sen typ juni och nu är det dags, WAAAAAOOOZA! Vaknade för drygt 1 timme sen och kan inte somna om så då tänkte jag skriva ett inlägg till mina 100.000 följare (ja, jag är så populär) men nu ska jag återgå till att stirra upp i taket och göra ingenting. 

Dagen innan!

Kategori: Allmänt

Rubriken talar väl för sig själv, idag är dagen innan jag åker! Sista dagen på lilla Näset, sista dagen i huset, sista natten i sängen and so on and so on! Väldigt blandade känslor må jag säga. Jag är nervös, pirrig, taggad, exalterad och rädd på samma gång. Nervös för att flyga, pirrig för min resa, taggad för folket jag kommer träffa, exalterad över allt jag kommer uppleva och rädd för att åka från familjen..... Ska nu umgås med min familj och vänner för sista gången på ETT ÅR! Nästa gång vi hörs är nog på flygplatsen i Dubai eller i AUSTRALIEN! Pöss pöss bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.