malinrickle.blogg.se

Jobb hela veckan!

Kategori: Allmänt

Goooood kväll allihopa! Sitter nyduschad i soffan och kollar x-Factor med Kristin, mysigt! Jobbade idag och igår, standard för mig antar jag... Ska jobba hela nästa helg också så då blir det bara torsdag ledigt. Orkar egentligen inte men jag får ju tänka på att ju mer jag jobbar nu desto mer ledig kan jag va sen!

Just det ja, har ju skrivit en massa om min ångest inför hemresan här på bloggen. Vad jag ska göra, var jag ska bo, vad jag sk plugga och sånt men jag och Elin har planerat allt nu! WOOHOO! Spänningen är oliiiidlig

Photobomb

Kategori: Allmänt

Känner att jag varit väldigt aktiv här på bloggen på sistone, yay me! Sitter och ska börja jobba nu, ville bra säga hos morgon och lägga upp lite bilder! Så ja, här kommer bilder från i onsdags (tror jag det var) när jag låg och gottade mig i solen och när Bella fyllde år!







Födelsedags kalas är alltid lika kul

Kategori: Allmänt

God eftermiddag alla (eh.. Hehe 7) läsare! Hur mår ni idag? Jag mår bra i sooolen, jobbade dock idag så det var rätt trist.. Fick ledigt igår vilket var svinnajs, dom behövde mig idag så då fick jag ledigt igår vilket innebar en heldag på stranden! Bella fyllde ju år i måndags så det firades igår. Hon hade förfest och sen var det utgång, eftersom jag jobbade idag drack jag ingenting men jag hade roligt ändå! 

Jobbet idag var väldigt lugnt. Började 9.30 och eftersom det är school holidays nu i två veckor så är det oerhört lugnt, alla åker på semester med familjen och sånt vilket är skönt. Sitter med rumpan parkerad i soffan nu, ska snart byta om till myskläder och kolla film! Goooosigt.

Hemlängtan kom som en våg

Kategori: Allmänt

Igår ville Gud att jag skulle dö av hemlängtan, jag skojar inte. Let me explain! Kom till jobbet och då hör jag en låt på radion som jag kände igen direkt. Det var Everything med Michael Bublé, låten jag och Johanna sjöng på pappa och Marias bröllop. Fick en klump i magen och kände hur tårarna försökte tränga sig fram. 1 timme senare spelas Lean on me på radion, låten jag mamma Daniel och Vera sjöng på yohannas student. Klumpen i magen växte litegrann och tårarna tryckte ännu hårdare mot ögonlocken. Efter det spelades Fix you med Coldplay, en av Johannas favoritlåtar och såklart växte klumpen och tårarna kom närmare. Tillslut sprack det, tårarna började rinna som en flod och klumpen i magen var gigantiskt, låten Aint no mountain high enough spelades vilket är låten mamma Daniel Johanna och Vera sjöng på min student. Sprang till toaletten och grät som en galning på jobbet och ville bara hem. 

Kära familj, jag saknar er och jag älskar er väldigt mycket! Glöm aldrig det

Good bye part 2

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags att säga hej då till en annan favorit igår... Det var Sofias tur att åka tillbaka till Sverige efter 2 år här och efter 6 månader tillsammans. Känns väldigt konstigt att hon åkt, känns som att hon bara är i skolan men att vi kommer ses ikväll igen. Hatar att säga hej då, det är inte min grej men det är en del av denna resa så jag får vara lycklig över att jag fått spendera den tid jag har med henne.

Tisdag morgon och det innebär jobb såklart! Har fortfarande huvudvärk, näsan rinner fortfarande och halsen gör fortfarande ont men vad ska man göra åt saken? Jag är ju bara ledig 2 dagar så när jag väl är ledig och vilar så är det dags för jobb dagen efter så jag hinner ju aldrig bli frisk.... Och jag har ingen som jag kan ringa in istället för mig och jag har inte råd att vara ledig så ja, jag får stå ut antar jag! 

Igår var jag ute och åt middag med Kristin, Bella och Alicia efter som att Bella fyllde år. Mysig restaurang med god mat så det var inga klagomål där inte! Ikväll ska jag BARA ta det lugnt! Ska hem och lägga mig i sängen direkt efter jobb och försöka vila så mycket jag kan. Ska förmodligen ut och fira Bella imorgon men vi får se hur jag mår, fingers crossed att jag mår bra nog!


Love <3

God morgon världen!

Kategori: Allmänt

Tjeeeenare folket! Sitter i skrivande stund i solen, på en bänk utanför jobbet och njuter av en kopp kaffe. Måndag morgon än en gång och Gud vad tiden har gått fort! Idag åker Sofia, inte något som vi tycker om men that's the law, jag har 5 veckor kvar på jobbet och sen blir det RESA!!! Längtar som fan, inte jobba utan bara glassa i 2 månader. Har slitit som attan nu i 2 månader så jag förtjänar faktiskt det.

Hur är det med er då? Hur var er helg? Min var inte sådär händelserik... Åkte till en polare i Manly i fredags, kom hem i lördags och softade på stranden, brände mig så jag blev röd som en tomat i ansiktet, chillade på kvällen och jobbade igår. Skönt att inte gå ut utan bara ta det lugnt hela helgen faktiskt, det behövde jag. Oj, nu var klockan lite mer än vad jag trodde och det är dags att börja jobba! Puss och kram på er!

There's never a right time to say good bye

Kategori: Allmänt

Hatar att vara i detta landet ibland. Man träffar underbara människor, umgås med dom VARJE dag, pratar med dom varje dag och man börjar älska dom som personer.... Sen helt plötsligt ska dom åka! Helt plötsligt ska dom ta alla sina grejer och åka tillbaka till Sverige och lämna mig här. Det är inte alls kul ju! Idag var det Julia som skulle åka upp till sin pojkvän i 2 veckor innan hon åker hem till Sverige. 

Det är nog det enda jag hatar med Australien.. Man träffar folk och sen när dom åker vet man aldrig när man ses igen. 


Bajs på dig för du ska åka Julia... Bajs på dig

You've got something I need

Kategori: Allmänt

Står på jobb, standard söndag, och lyssnar på radion.. Anledningen till varför jag delar med mig av detta är för att chefen alltid insisterar på att ha samma radiokanal som spelar samma låtar dag in och dag ut! Det värsta är att det är låtar som jag tyckte om innan men som jobbet förstört för mig.. Aldrig kul.

Läget hemma? Här är det bra! Hade en lugn dag igår som sagt, filmkollande och chipsätande stod på schemat. Vaknade med världens halsont, huvudvärk och en täppt näsa men det är bara att bita ihop antar jag....

Kul att inlägget jag skrev igår publicerats idag..

Kategori: Allmänt

Där satt jag och la ner massa tid på ett inlägg och ser att det inte ens publicerats... VAD ÄR DET?! Blev lite besviken för när jag faktiskt hade något kul att skriva så kom det inte upp. Men nu är det uppe i alla fall!

Hur är det med er idag då? Jag vaknade 07.30(!!!!!!) idag på min första lediga lördag på 6 veckor... Inte kul men jag fick ju ut det mesta av dagen i alla fall! Så vad har jag gjort idag? Blivit utelåst med Julia, bokat tatueringstid till henne, ätit lunch, handlar lite och hyrt filmer till ikväll. Ska strax promenera iväg med Julia och göra hennes tatueringar. Blir sugen på att göra en till... Hmmmmmm...

Silent Disco

Kategori: Allmänt

Nu har jag något roligt att skriva så ja.. Nu skriver jag! Igår var det onsdag vilket innebar utgång och jag har nog aldrig haft så roligt som jag hade igår! Det var Beach Roads 21sta födelsedag så dom slog på stort. Det bjöds på Jell-O shots, goda men man känner av dom idag, och dom hade det bästa någonsin.. SILENT DISCO! Det är sååååå kul! Du får in i ett rum som är helt tyst med massa folk och en dj, får ett par hörlurar och där hörs musiken som dj:n spelar. Hur coolt är inte det?! Man ser ju konstig ut för man står och dansar som en galning utan musik för dom som inte har lurar men jag hade SÅ kul! Träffade massa roliga människor, dansade natten lång och verkligen njöt av livet.

Tänkte på det här om dagen. Har varit borta i 8 månader, nu har jag bara 4 kvar. Det är inte alls länge ju! Vad ska jag göra hemma lixom? Ska jag jobba? Ska jag plugga? Ska jag resa? Alla dessa beslut! Äsch, nu ska jag inte tänka på det! Ska njuta av mina 4 månader, YOLO

Everybody, say hello to Hans

Kategori: Allmänt

Detta är min nya bästis. Han heter Hans. Vi umgås varje dag vilket är kul för han är inte så komplicerad att vara med och vi har alltid kul tillsammans. Han är en skön snubbe, kanske lite svart i själen men han sprider glädje till alla i hans närhet! Love you long time Hans

Grattis alla pappor"

Kategori: Allmänt

Här i Australien är det farsdag idag då här kommer en liten hyllning till bådde Pappa och David!
 
Pappa: Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. Du finns alltid där för mig, du hjälper alltid till även om jag inte vill ha hjälp (hehe envis_tjej_93 och du ställer alltid upp. Jag saknar dig så orolig mycket nu när vi är på två helt olika sidor av planeten och det var så otroligt skönt att få träffa dig i Thailand! Jag älskar dig så himla mycket Pappa, snälla glöm aldrig det!
 
David: You are like my second father. You are always there to light up my day with your jokes when I'm having a bad day and even though we are not related through blood, you still treat me like your daughter. That's why I love you, you treat everyone around you the same way and that is an amazing quality to have. I couldn't wish for a better stepfather than you, you are simply the Best, I love you!
 
Jag har turen att ha inte bara en utan TVÅ pappor som jag älskar mer än något annat på denna jord. Tack för att ni är ni och för att ni låter mig vara mig!