malinrickle.blogg.se

Byron Bay!!

Kategori: Allmänt

Är nu framme i Byron bay, har checkat in på mitt hostel och utnyttjar wifiet till 100%! Har varit lite dåligt med blogginlägg men det är för att jag inte har någon credit på min telefon vilket innebär inget internet vilket innebär att jag bara kan blogga när jag har wifi vilket jag har nu!!

Då ska vi se, när bloggade jag sist? Måndags var det väl? Ja måndags! Hud vad dåligt av mig.... Förlåt för det! Vi kör en snabb sammanfattning av min vecka här då!

Tisdag: I tisdags gjorde jag ingenting (som vanligt) utan jag låg vid poolen hela dagen och sen var det utgång eftersom det var min sista kväll i Noosa. Det var ladies night så det var gratis champagne för tjejerna och även för de killar som klädde ut sig till tjejer. Det var så jäkla kul! Killar kom dit med klänningar, kjolar, tajta linnen, smink och vissa hade till och med peruker! Vi startade då på KBs för ladies night och sen åkte vi till Rolling Rock och dansade rumporna av oss in på småtimmarna.

Onsdag: Detta var en hemsk dag faktiskt.... Gick upp vid 8 och packade min väska innan det var dags att krama om alla och säga hej då. Shit asså, det var inte kul... Träffade ju världens underbaraste kille i Noosa och att säga hej då till honom var någon av det jobbigaste jag gjort. Men han lovade att komma och hälsa på mig när han är tillbaka i England så det ser jag fram emot! Tårarna bara rann när jag kramade om alla mina underbara vänner på Nomads men det var bara att torka tårarna och säga hej då. Jag vet att jag kommer träffa dom igen! Var och när vet jag inte men det kommer hända! Satte mig på bussen och åkte till Surfers Paradise till min älskade Julia! Har inte träffat henne sen augusti så det var riktigt roligt att träffa henne igen. Kom fram till Surfers runt 3, gick till Coles och köpte lite ost och kex och sen gick vi till hennes lägenhet och bara softade. Hon bor med 2 andra svenska tjejer, har träffat en av dom innan och dom va hur snälla som helst! Så ja, vi kollade film och bara mös hela kvällen sen gick jag och la mig rätt tidig.

Torsdag: Igår strosade jag och Julia bara omkring i stan, kollade i lite affärer och bara njöt av varandras sällskap! Vi köpte med oss mat och sen gick vi tillbaka till lägenheten, lagade mat och gjorde oss iordning för kvällens utgång. Vi satt på balkongen, drack vin och snackade sen gick vi ut till en klubb men vi blev utslängda 30 min efter vi hade kommit dit... Anledningen var för att det fanns personal på nedanvåningen som gav ut kuponger så man kunde komma in gratis på ovanvåningen. Vi fick vars en sån och gick upp och då säger tjejen i kassan att dom inte gällde. Jag förklarade lugnt och fint hur det låg till och undrade varför dom gav ut sånna och sa att det gällde när det inte gjorde det. Då tillkallade hon vakterna och vi blev utslängda så vi gick till donken och åt sen gick vi hem och sov.

Ska springa iväg och handla lite mat nu, skriver om min dag lite senare men där har ni en uppdatering om min vecka! 

Har bara gått 2 dagar men Gud vad jag saknar honom....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: