malinrickle.blogg.se

Sommartider!

Kategori: Allmänt

34 grader varmt i Melbourne idag, sweet mannen. Eller vet inte om det är sweet eller inte eftersom vi ska gå runt på stan idag och när det är såhär varmt vill man ju ligga på stranden! Vi ska dock till stranden imorgon så det ska bli kul! Kallt som fan i havet här dock men jag ska inte klaga, det är åtminstone varmt i detta land! 

Hur mår ni idag då? Jag mår kalasbra! Är lite trött dock, somnade inte förrän 6 imorse. Vet inte varför men jag bara kunde inte sova... Igår var mamma och David på hotell så vi hade lägenheten för oss själva. Vi åkte först och hämtade Ruby på flygplatsen, körde hem och den gick vi och köpte godis och pizza och åt oss feta! Kollade på en ny serie som vi hittat som heter Shameless, riktigt bra!

Ska som sagt gå runt på stan idag med mamma Daniel Vera och ruby. Vi ska bara gå runt och kolla i affärer, mamma vill ju shoppa billiga sommarkläder till henne och Vera nu när dom är här. Ikväll ska vi äta middag i chinatown så det ska bli riktigt gott. Ha en bra dag allihopa! 

Just det ja, köpte nya solbrillor igår! Me lajkie!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: